Fields of the Nephilim mají na kontě několik fenomenálních kousků, takže kdo nezná, třeba jim přijde na chuť
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Fields of the Nephilim mají na kontě několik fenomenálních kousků, takže kdo nezná, třeba jim přijde na chuť
Na tohle (resp. Mourning Sun) jsem narazil u tebe na fejsbůku, když jsem z nudy šmíroval, a nadšeně jsem si stáhnul celou diskografii. Bohužel se opakovala klasická situace, kdy na pár pecek připadá drtivá většina nepříliš zajímavýho materiálu (takhle jsem dopadnul třeba s Motorhead )
Nicméně pro příznivce metalu bych tu měl po letech znovu objevený Sodom:
Na tohle (resp. Mourning Sun) jsem narazil u tebe na fejsbůku, když jsem z nudy šmíroval, a nadšeně jsem si stáhnul celou diskografii. Bohužel se opakovala klasická situace, kdy na pár pecek připadá drtivá většina nepříliš zajímavýho materiálu (takhle jsem dopadnul třeba s Motorhead )
Třeba Elyzium je úchvatný od začátku do konce. Z těch ostatních alb jsem taky jen "vyzobával", ale těch pár kousků je tak mimořádnejch, že to za to myslím stojí :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nikdy som moc Philovi C. neprisiel na chut, ale nahodou v TV davali tuto starinu a je to bomba..hudba naozaj na naladu a ten klip je BOZSKY.
Touch the screnn, touch the screen
SHÁNÍM podobné písničky těmto, takové operní nebo jak se nazývají :-):
od 1:33
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru