|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
petr616
|
Zaslal: st září 21, 2011 2:13 pm Předmět: |
|
|
| c87 napsal: | tak pod dlhsom rozhodovani som si kupil WPC 80 od Extrifitu a urobil som dobre. Rozpustnost, chut, prasnost a vstrebanie je fakt na urovni. Predtym som mal whey core od Nutrendu a musim povedat ze za cely uspech tohoto proteinu stoji len masmedialna giganticka reklama, inak si to neviem vysvetlit lebo po vsetkych strankach to bol hnus velebnosti Kto si chce odskusat Extrifit WPC 80, odporucam. |
Me fakt bavi ze si to stejne milion lidi koupi, ikdyz 9/10 lidi co ho mely, napsaly ze to je totalni sracka, ale hold je to v akci, navic vitez testu a ty reklamy vsude... neni lepsi si dve stovky priplatit ??? (nekdy ani to neni nutny)
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: st září 21, 2011 2:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st září 21, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
ja rikam porad ze je to takovej navonenej gainer s nalepkou proteinu
edit : jelikoz je ted v akci, tak je nejakej vysledek testu ceskemu zakaznikovy uplne nekde...
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st září 21, 2011 3:11 pm Předmět: |
|
|
však tam tých 20g v odmerke máte, tak čo:) sa nezbláznite, zo synthy toho viac nedostanete a pod. to sú proste také šmakovné proťáky, žiadne hydrá a pod. ... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: st září 21, 2011 4:42 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: |
edit : jelikoz je ted v akci, tak je nejakej vysledek testu ceskemu zakaznikovy uplne nekde... |
Co si to takhle nejdřív přečíst, než začneš psát kraviny?
|
|
| nahoru |
|
 |
ivolens
|
Zaslal: st září 21, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Luster napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-4050-long-core-80.html kaseinat vapenaty?? v dnesni dobe bych teda od novyho vyrobku cekal spis micelarni kasein.. |
mno dobrej postreh....
a na to je teda i docela drahej. |
A ten okopírovaný název od Extrifitu je nejtrapnější. Došly jim nápady? Mimochodem Extrifit Long 80 - složením je jiná liga. 6 proteinů. Micelar, isolát, hydro...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st září 21, 2011 5:18 pm Předmět: |
|
|
Zkus Combat od MusclePharm :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st září 21, 2011 5:22 pm Předmět: |
|
|
| ivolens napsal: | | Draper napsal: | | Luster napsal: | | https://obchod.ronnie.cz/s-4050-long-core-80.html kaseinat vapenaty?? v dnesni dobe bych teda od novyho vyrobku cekal spis micelarni kasein.. |
mno dobrej postreh....
a na to je teda i docela drahej. |
A ten okopírovaný název od Extrifitu je nejtrapnější. Došly jim nápady? Mimochodem Extrifit Long 80 - složením je jiná liga. 6 proteinů. Micelar, isolát, hydro... |
Extrifit troll
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st září 21, 2011 6:26 pm Předmět: |
|
|
| TheStrongBoy napsal: | | petr616 napsal: |
edit : jelikoz je ted v akci, tak je nejakej vysledek testu ceskemu zakaznikovy uplne nekde... |
Co si to takhle nejdřív přečíst, než začneš psát kraviny? |
Co se ti nezda ???
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: st září 21, 2011 7:08 pm Předmět: |
|
|
Ak sa nemylim, je to viac ako dva roky stara referencia, ktora nemusi znamenat nic...ale moze samozrejme. Mne sa tie odkazy nepodarilo otvorit a citat 17 stran diskusie z aprila 2010 mi nepride ako zmysluplny straveny cas. Stacil mi jeden prispevok o strate casu pri uzivani 10 sejkov denne a zavrel som to. A mozno som len zle porozumel, kedze som to vnimal akosi mimochodom len _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: st září 21, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
K MyoFusionu vysel aktualni test 22/08/2011 jednim ceskym serverem (v kterem jsou i jine proteiny), vysledek byl dost podobny 62,17 bilkovin na 100g, obrazek at si kazdy udela podle sebe. Link na test kdyztak MP.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt září 22, 2011 9:51 am Předmět: |
|
|
Dnes mi přišel Instant Whey Native od Reflexu. Do proteinu jsem šel hlavně kvůli inovativní výrobě syrovátky pro tento protein a jeho kvalitě. Důkazem toho byla vůně, která se vyhrnula z piksli ihned po otevření. Šlo cítit, jak je daná surovina opravdu ještě skoro v surovém stavu, jako bych dostal neopracovanou a nedotčenou syrovátku - rozhodně charakteristická vůně.
Příchuť jsem zvolil vanilku, jelikož čokoláda nebyla na skladě. Přesto, že se reflex netají tím, že proteiny nedělají kvůli chuti, ale kvůli kvalitě, rozhodně se nejedná o chuťově špatný protein, ale abych pravdu řekl, ta pravá vanilka to prostě není a pro milovníky chuťově vymazlených proteinů tohle nebude to pravé ořechové. Ale můžu jednoznačně říct, že vanilka Whey Nativu chutná na 90 % stejně jako vanilka od Matrixu (možná je to tím, že Matrix obsahoval také nedenaturovaný protein mimo jiné). Pokud někomu chutnala vanilka Matrixu a rád si připlatí za kvalitu, rozhodně Reflex doporučuji.
Stravitelnost hodnotit ještě nemůžu, ale první dávka byla zatím strávena v pohodě.
EDIT: Tak mi přišel dnes i Smartlabs Tasy (malina). Protože ho mám na spravení chuti, budu ho míchat jen s mlékem. Dal jsem 30 g prášku a 200 ml mléka. Opravdu chuťový zážitek _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 04, 2011 11:58 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem si k memu favorizovanemu combatu pro zmenu koupil jeste ten " "novy" Pharma Whey HT+. Dost to tu nekteri kritizovali, ale myslim, ze to rozhodne takovy pruser neni, ba naopak. Oproti staremu Pharma Whey sice o neco malo horsi, ale kazdopadne velmi prijemna chut cokolady, vyborna rozpustnost, naprasi a je krasne sypky oproti treba jahode, kterou jsem mel vcera a jejiz konzistence je uplne neco jineho, i kdyz chutove take dobra. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: út říjen 04, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
Koupil sem tady combat, ten ovocnej a jde to! nicmene musim znovu zopakovat, ze chutove a pripravou u me porad jasne vede Fitco. Skoda ze s nima tady nema nikdo zadne zkusenosti. Docela rad bych je videl v nejakem testu...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|