|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: ne září 18, 2011 3:02 pm Předmět: |
|
|
Jirka ani Kulišek ale nejsou lidi..  Jinak obema gratulace.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
frode

|
Zaslal: ne září 18, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
On je hrozna masina. Gratulace! _________________ Vaše přítomnost je tu iritující jako uvařený kaktus v opičím pyžamu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá září 23, 2011 9:17 am Předmět: |
|
|
Předloni jsem u naší zahrady viděla živého kraba a jak jsem se později dozvěděla, pocházel z nedaleké zahrady, kde je mají v rybníčku. Ve stejnou dobu jsem se setkala s něčím, co připomínalo kolibříka, ale kolibřík to pochopitelně nebyl. Jednalo se o hmyz - Dlouhozobku svízelovou.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Dlouhozobka_sv%C3%ADzelov%C3%A1
No a včera jsem na terase u muškátů zahlédla exoticky vypadajícího pavouka, kterého jsme identifikovala jako Křižáka pruhovaného. Je sice jedovatý, ale naštěstí jeho kusadla neprokousnou lidskou kůži.
http://www.priroda.cz/lexikon.php?detail=750 _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: pá září 23, 2011 9:21 am Předmět: |
|
|
Ta Dlouhozobka svízelová mi kedysi nedavala spavat, ked som mal asi 12 rokov, tak som nevedel pochopit, ako sa mohol kolibrik dostat na stredne Slovensko _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá září 23, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
Dlouhozobka svízelová přilétává občas na zahradu u nás na chatě. Taky jsem si v první chvíli myslel, že jde o kolibříka :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
Ono si ji s kolibříkem splete snad každý, kdo ji poprvé spatří. Ale je nádherná, občas knám lítá mlsat na muškáty.
S tím pavoukem moc šťastná nejsem. Nejprve jsem si myslela, že jsem ho k nám dotáhla s novou palmou, ale pak jsem se dočetla, že už u nás v ČR bohužel zdomácněl a že jeho původním domovem jsou jižní země.
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
Povedlo se mi, i přes dietu, pár PR. _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:37 am Předmět: |
|
|
Dlouhozobka lítala i u nás, je to zajímavej tvor :D Jinak k těm pavoukům, dřív mi vůbec nevadili, ale potom co mě jeden 2x kousnul už se s nima moc nepatlám:D Svědilo to jak čert (byl to jen nějakej náš) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:41 am Předmět: |
|
|
Mam arachnofobiu
V akej som to vlastne teme? Nieco, co ma potesilo, ci nasralo? _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
xCROWx
|
Zaslal: pá září 23, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
Já se jich teda normálně nebojím, kámoš ma pár sklípkanů. Ale takovej podobnej smrad jako na fotce mi jednou vlezl do pokoje, byl celkem velkej a lovil jsem ho jako vyplašená stará panna _________________ "Give the guy a gun and he's superman, give him two and he's God."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá září 23, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
fuj.. ja bych se bal i ty dlouhozobky  nesnasim pavouky a vubec vetsinu hmyzu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá září 23, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
Také z něj nejsem nadšená... Už kvůli psům a kočkám.
Navíc se usadil někde u našeho řeckého koutku, kde opravdu ráda sedím a relaxuji ( od včerejška už méně )
A zde ještě posílám své kvetoucí kaktusy. Z nich mám vážně velikou radost. Na obrázku je jen část mých ostnatých kamarádů.
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá září 23, 2011 12:02 pm Předmět: |
|
|
Nepochlubila  Ale věř mi, že i já se pavouků dost štítím. Ovšem takhle v přírodě je ráda, ale z patřičné vzdálenosti pozoruji. To bys koukal, kolik běžných křižáků na zahradě máme. A co jich je ve skleníku! naštěstí ( pro mě, ale i pro ně  ), přes den zalézají a vylezou až po setmění, kdy já skleník kvapně opouštím, aby mi tento členovec nespadl do výstřihu _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|