Viděl jsi ty krásné květy kaktusů? Škoda, že nemohu zařídit, aby byla cítit ta opojná citrónová vůně.
Jo a Lucy se s pavoučkem "pochlubím".
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Radši toho nechme, ať nás nepřesunou do sekce "Sex a vše okolo..." :-D
Závidím těm, kterým kaktusy takhle krásně kvetou. Ty moje vykvetly snad jen jednou. Ale zase se mi podařilo jeden vypěstovat do krásného falického tvaru
Radši toho nechme, ať nás nepřesunou do sekce "Sex a vše okolo..." :-D
Závidím těm, kterým kaktusy takhle krásně kvetou. Ty moje vykvetly snad jen jednou. Ale zase se mi podařilo jeden vypěstovat do krásného falického tvaru
Voni maj dnes nějak móc fajnovou náladu, co? A co pak s těmi kaktusy po večerech dělaj, že mu nekvetou?
Skrze ty kaktusy posílám jednu veselou písničku, to musej slyšet
Kaktusy, které u mě většinou převládají ( asi 15kousků ) jsou obyčejné a nenáročné Echinopsis http://cs.wikipedia.org/wiki/Echinopsis
Podědila jsem je od jednoho kamaráda co se stěhoval a mám tím pádem už velice staré kousky.
Zkus pěstovat tyhle a uvidíš, že ti vykvetou. Pokud bys byl někdy v Praze, mohu tě podarovat odnožemi.
A tady ještě kaktusářská klasika
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Kaktusy nesnáším. Myslím že byste na tom byli podobně, kdyby jste měli rodiče milují kaktusy a museli tam párkrát stěhovat nábytek. Třeba takový vzrostlý kaktus (svině prakticky nepřenosná) v ohybu schodů, když se při stěhování postele či skříně přejede zádama, je "láska" k tomuhle svinstvu zaručená
Pro mě je kaktus jedna z mále květin, které mohu pěstovat, anžto ani poté, co ho zapomenu zalít mi nezdechne. Navíc je to květina symbolická, zvláště, podarujeme-li jí nějakou slečnu
Pro mě je kaktus jedna z mále květin, které mohu pěstovat, anžto ani poté, co ho zapomenu zalít mi nezdechne. Navíc je to květina symbolická, zvláště, podarujeme-li jí nějakou slečnu
JJ, akorát nevím jestli máš na mysli metaforu toho, že píchají Ve skutečnosti v řeči květin kaktus znamená rozchod, prostě táhni
Po 4 měsících ve fitku. Děs, bída, horor a utrpení. Po 10 minutách na rotopedu náběh na infarkt, po první shybu křeščv latissimu a na benči mě málem zapíchlo šestý opakování s 90 kilama. Svalovku jsem měl ještě než jsem dojel domu :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Po 4 měsících ve fitku. Děs, bída, horor a utrpení. Po 10 minutách na rotopedu náběh na infarkt, po první shybu křeščv latissimu a na benči mě málem zapíchlo šestý opakování s 90 kilama . Svalovku jsem měl ještě než jsem dojel domu :)
Pche i to je na tebe jakozto na ehm talenata na bench hodne po 4 mesicich :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Po 4 měsících ve fitku. Děs, bída, horor a utrpení. Po 10 minutách na rotopedu náběh na infarkt, po první shybu křeščv latissimu a na benči mě málem zapíchlo šestý opakování s 90 kilama . Svalovku jsem měl ještě než jsem dojel domu :)
Pche i to je na tebe jakozto na ehm talenata na bench hodne po 4 mesicich :)
Přemejšlel jsem, jesli mu mám napsat něco podobnýho. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Čekal jsem kdo přijde s tim že na benči jsem tam kde jsem skončil
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne so září 24, 2011 7:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru