| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
M.o.K
|
Zaslal: ne září 25, 2011 6:55 pm Předmět: vyziva na praxi |
|
|
dobry den,jsem student,mam tyden praxi a tyden skolu kdyz mam skolu tak mam pravidelnou vyzivu ale kdyz mam praxi tak sem na te praxi 8 hodin a mame jenom 1 prestavku : ( takze jim rano v 5:30 dopoledne 9:30 a odpoledne v 14:00...takze by me zajimalo co by jste delali kdyby jste byli na mem miste.a taky bych rad vedel jake jidlo si nosite do skoly.
diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne září 25, 2011 7:05 pm Předmět: Re: vyziva na praxi |
|
|
Praxe mam taky (strojní mechanik - zámečník) jídlo já mam třeba tak, že ráno bud před začátkem praxí ... snídaně... "6:30-6:55" a pak oběd... "10:30 - 11:00" a pak po praxich "14:05 konec...pak fitko a pak az jakoby obed a vecere dohromady... a ve škole to jde lepe. (ale což oto, já nedodržuju kulturistickej jídelníček jako někdo tady)
Na praxe by sis musel nosit jídlo z domova logicky...nějáké zdravé sváči jako je ty celozrný, tmavý housky, rohlíky s šunkou, sýrem, zeleninou atd... nebo jak malej kulturista neco s masem + rejžičku...někdo si dělá třeba čínu do mističek a jí to...ale to pak je cítit všude když to rozděláš na praxích a jíš to..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 25, 2011 7:20 pm Předmět: Re: vyziva na praxi |
|
|
nevim, co mate s těma kulturistama... kdybych se měl najíst s housky se salámem, tak jich sním 8 a furt nemám dost... maso s přílohou je automatický
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: ne září 25, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | ty vole ,co chcete dělat ,až budete pracovat každej den ? |
Co by. Bažanta a kapačku s rozmixovanou "rýží a kuřecím" :))
|
|
| nahoru |
|
 |
M.o.K
|
Zaslal: po září 26, 2011 12:53 pm Předmět: |
|
|
ted mi je 17 let.cvicim od 14ti a za tu dobu jsem nabral dost svaloviny a nerad bych o to prisel.az do ted sem mohl presne dodrzovat pravidelny jidelnicek.takze je to pro me dost dulezite.napadlo me to ze bych mohl CCA v 8H a CCA v 12H ty zivyny doplnit gainerem...takze by to vypadalo takto:6:00 snidane 8:00 gainer 9:45 svacinka 12:00 gainer 14:00 obed.mohlo by to byt takhle?nebo by jste to udelali jinak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po září 26, 2011 1:08 pm Předmět: |
|
|
to M.o.K. :
To máš zhruba 4 hodinový rozestup mezi jídly-to jsem měl na praxi taky a stačilo to akorát. Máš fakt hlad, nebo se jenom bojíš ztráty svalů a proto cheš jíst častějc? Já nevim, ale já když jsem si dal v 10 dvě nějaké celozrné bulky (cca 120g) např. s tuňákem nebo třema vajíčkama, tak jsem v pohodě vydržel do 14.00 kdy jsem měl už po práci a dal normál oběd (snídal jsem kolem 5:30). Hlad jsem necítil a myslím že 4 hodinová pauza mezi jídly je tak akorát.
|
|
| nahoru |
|
 |
M.o.K
|
Zaslal: po září 26, 2011 1:23 pm Předmět: |
|
|
predevsim se bojim straty svalove hmoty...ale hlad mam taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po září 26, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
M.o.K.
Akoze si myslis, ze ked budes 4 hodiny bez jedla, tak prides o nejake svaly? Uz Culda to polozil otazku, co budes/te robit, ked raz budes/te pracovat kazdy den... Ak si das kvalitne jedlo, ver tomu, ze za dalsie 4 hodiny ma telo bohaty dostatok zivin. A ked raz budes profi, tak pojdes aj na tlacovku s kyblikom jedla a vidlickou ako Jay _________________ EQ20002:
na svou váhu mám teoreticky spotřebovat 100g proteinu, spočítám si to... ok
ale když ejakuluju nevím třebas 10g tak mému tělu chybí 90g tudíž musím jíst 110g abych tělu dodával správné množství?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 26, 2011 4:27 pm Předmět: |
|
|
Je to samozrejme smesne bat se o svaly z toho duvodu, ale prosli jsem si tim skoro vsichni. Ja jsem se treba bal jakehokoliv pohybu navic, dokonce jsem si myslel, ze je tezce katabolicka i cesta do posilovny, coz bylo ani ne 10 minut chuze :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zapy
|
Zaslal: po září 26, 2011 5:02 pm Předmět: |
|
|
| M.o.K napsal: | | ted mi je 17 let.cvicim od 14ti a za tu dobu jsem nabral dost svaloviny a nerad bych o to prisel.az do ted sem mohl presne dodrzovat pravidelny jidelnicek.takze je to pro me dost dulezite.napadlo me to ze bych mohl CCA v 8H a CCA v 12H ty zivyny doplnit gainerem...takze by to vypadalo takto:6:00 snidane 8:00 gainer 9:45 svacinka 12:00 gainer 14:00 obed.mohlo by to byt takhle?nebo by jste to udelali jinak? |
ja bych dal klidne gainer, treba i s mlikem, precejenom hlavni je si dodrzet energetickej nadbytek a pokud nejsi uchyl na 'zdravi' tak v poho
|
|
| nahoru |
|
 |
M.o.K
|
Zaslal: po září 26, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
diky za rady.nebudu se takovym dedailem zatezovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Radzo325
|
Zaslal: út červen 26, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Merrao napsal: | | Culda13 napsal: | ty vole ,co chcete dělat ,až budete pracovat každej den ? |
Co by. Bažanta a kapačku s rozmixovanou "rýží a kuřecím" :)) |
fůůůůj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |