zelený mladý ječmen

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - zelený mladý ječmen  Úvodní stránka -> Ostatní -> zelený mladý ječmen
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: pá září 23, 2011 11:53 pm    Předmět: zelený mladý ječmen Odpovědět s citátem

chvilku jsem zvažoval, zda tohle vlákno založit v seki o suplementaci a výživě, nebo zde :)

Včera jsemse na boxu dostal k diskuzi, kde trenér do nebe vychvaloval "mladý zelený ječmen". Se lstivostí zkušeného obchoďáka ten produkt představil jako zázrak a dal nám číst papír, kde jsem se dočetl, že ten ječmen obsahuje snad všechny prospěšné látky, co lidstvo zná a navíc pár ještě neobjevených... Ale protože z prodeje týhle srandy nejspíš ani nemá provizi a řeči o perfektních zkušenostech jsem mu opravdu věřil, investoval jsem 30 Korun do sklenice brčálově zeleného nápoje, který "voněl" jako špenát.
Řekl jsem si k tomu radši sklenici vody a zhruba 20 minut před tréninkem to vypil. Pít to, je jako pít sojovej proteiňák - míň čuchat, víc pít.
Údajně jsem měl po půlhodině cítit záplavu energie atp... jasně... musím říct, že jsem se na švihadle cítil nejlíp ze všech tréninků, ale to bych připsal spíš kofeinu před tréninkem a brufenu, kterým jsem po dlouhý době utlumil bolest namožených bérců :)
Největší problém s ječmenem jsem ale měl na konci, kdy se mi to začlo "vracet". Bojím se ale, že to nebyla vina ječmene, nýbrž mojí fyzické nezdatnosti :))

Každopádně mi to dneska nedalo a prohnal jsem ječmen skrz Google - zkuste si to sami, výsledky jsou zajímavé... každej si to chválí, každýmu to pomohlo, každej v tom vidí všelék... a proto by mě zajímalo: Zkusil to někdo? Má s tím někdo zkušenost? Věří tomu někdo? :)
Já nemám dostatek zkušeností na to, abych si mohl troufnout hodnotit, ale pozitivních ohlasů je opravdu dost, proto jsem se rozhodl pozeptat se tady...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mandor

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, za sebe - zkusil, nic. U přírodních věcí je to fakt dost individuální. Já přísahám na ženšen v dávce 3g a víc. Samozřejmě min. tříletý kořen a ne nějaké semleté srajdy z vitalandu. Na nakopnutí taky rhodiola a u mě paradoxně třezalka která má uklidňovat
Měl jsem ječmen a i chlorelu na vyčištění a nic jsem nepozoroval. U ženšenu, rhodioly a mumia jsem se cítil subjektivně lépe.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 1:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mandor napsal:
Hm, za sebe - zkusil

a cos říkal "pitelnosti"? Když jsem to viděl ve sklenici, byl jsem přesvědčený, že to nedám... :)
mandor

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem celkem držák obojí jsem měl od společnosti Green Ways, byl k tomu takoý malý shaker, když jsem to dal do studenější vody šlo to v poho, nesmíš to pít vlažné, to se pak táhne krkem.
Jinak včera jsem byl na grilovačce a zrovna kamarád říkal, že to pije jeho šéf a chválí si to mega moc včetně blahodárného vlivu na potenci. Zkus to a uvidíš, hůř mi po tom nebylo. Prostě jsem jen nic necítil, po ostatních bylinkových věcech jsem pozoroval změny.
Mablung

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 7:52 am    Předmět: Re: zelený mladý ječmen Odpovědět s citátem

Cokoliv zeleného, krom absintu, má nejdříve projít přes skot či prase . Každopádně, prakticky každé jídlo obsahuje velké množství tělu prospěšných látek. Když tohle prohlásíš o čokoládovém dortu, kecat nebudeš
Ale zaujal mě ten brufen. Co si moje sklerotická paměť vybavuje, byla tu diskuze o tom, že tyhle protizánětlivé léky nemají ideální vliv na růst svalů.
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mno urcite neco na tom bude pravda, ale zas takovy vselek to urcite nebude :)

to mas neco jako morske rasy, ty jsou taky vicemene stejny zazrak

ale diky tomu ze do tela davame civilizacni stravu, nestarame se o nej, tak toto je jen jehla v kupce sena, aby to melo nejaky zazracny efekt, musel by clovek zmenit svuj pristup k zivotu trochu razantnej, nez jen pit nejaky napoj a doufat v zazraky
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zelený ječmen je jen další z bludů biohipíků a tlustejch machen z www.omlazeni.cz
Hel

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 5:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zelený ječmen je, dle mého, stejně tak zázračný jako mrkev či jablko. S jedním malým rozdílem. Mrkev i jablko lze označit jako chutné potraviny, nápoj z mladého ječmene jen coby podmínečně poživatelný. O ceně raději nemluvit.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten brufen není žádná moje tajná finta, ale mám už nějakou dobu problémy s přetíženejma bércema a ten den to bylo peklo, takže brufen byla jediná možnost, jak to odtrénovat. A šlo o boxerskej trénink, při zvedání železa mě bérce nijak nelimitujou :)
Zacharo

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano s mladým ječmenem mám zkušenosti. Seznámil jsem se s tím v pubertě, kdy má drahá maminka domů přinesla pixlu nečeho zelenýho a hnusnýho. Naštěstí mě nenutila to pít Osobně znám přední české prodejce ze společnosti GreenWays (http://www.green-ways.com/) a i přesto, že jsou to mí blízcí přátelé, tak jsem jim na to nikdy neskočil. Buďme soudní, už to co při prodeji o těchto výrobcích jsou prodejci schopni říct značí, že jde o jeden velký zelený podvod...
Spazik

PříspěvekZaslal: ne září 25, 2011 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OMG 800,- za torchu rozemletýho mladýho obilí, který roste skoro zadarmo na poli To bude zase nějakej klon Herbalifu
Troufnu si říct, že když hodíš do mixéru trochu mladý trávy z louky, bude to mít podobnej efekt i chuť
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 2:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chutnat to může jen a jen líp :) A je fakt, že ta cena mě na tom celym udivuje nejvíc, když si vezmu, že třeba postup tvorby proteiňáků musí bejt o dost náročnější, než výroba týhle srandy...
Spazik

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože u proteinů je velká konkurence a nikdo si nemůže dovolit dát na ně marži třeba 80% z koncové ceny.
kid

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Troufnu si říct, že když hodíš do mixéru trochu mladý trávy z louky, bude to mít podobnej efekt i chuť

Nejsi daleko od pravdy, stačí zadat do gůglu heslo zelený nápoj .
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě abychom to nějak shrnuli - tohle si může koupit resp. se tím nechat zblbnout buď jen úplnej debil nebo pomatenec.
Bio Chlorella | Empower Supplements
Unikátní zdroj vitamínů, minerálů, nenasycených mastných kyselin a aminokyselin.
539 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - zelený mladý ječmen Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: