Tak už mám komplet dokončený objemový jídelníček od 3.10. do 4.11.
Od pondělka tady budu každý den postovat ten můj jídelák od kterého si slibuji fakt hodně.
Když budu po měsíci spokojený co se týče příbytku hmoty, tak ho budu kombinovat 3-4 měsíce. :)
Za říjen, listopad a prosinec mám cíl nabrat 8kg. Myslím si že to není nic nemožného když vemu v potaz že celou dobu žeru málo, k tomu ty flámy... takže myslím že mám ve stravě ještě dost velké rezervy.
Tak od zítřka mi to začíná... upozorňuju že jídelníček je sestavený k mojemu zaměstnání.. pracuju 3- směnný provoz ... stylem ranní,ranní,odpo,odpo,noc,noc,volno,volno,ranní,ranní,odpo,odpo,noc,noc,volno,volno ... a furt tak dokola.
Můj zítřejší jídelníček:
3.10.2011 pondělí druhé volno
Snídaně – 100g musli + 300ml mléka + 30g WPC 80 + 200ml mléka
Svačina – cottage pažitkový + dva chleby + zelenina
Oběd – plněný vepřový kotlet + brambor + zelenina
Svačina – konzerva tuňáka - kousky ve vlastní šťávě + dva chleby
Fitko - 90g Go pro 30 + 400ml vody + bcaa pure 20cps
Večeře – kuřecí prso + pytlík rýže + zelenina
Druhá večeře – 250g polotučný tvaroh + 30g WPC 80 + 200ml mléka
Po pěti týdnech co jsem jel fullbody, ho ukončuji a najíždím znovu na split.
Nevím, ale teď jak to hodnotím, tak mi příjde to fullbody co jsem jel hned po splitu strašně slabé. Nepřineslo mi to nic, ale to bylo nejspíš tím, že jsem celou dobu sral stravu a vše okolo.
Dneska už pojedu split ..trošku jsem si ho od minulého splitu upravil.
Pojedu ho do konce roku.
PONDĚLÍ A/ HRUDNÍK BICEPS
bench hlavou dolu 7s
tlaky jč na rovné 5s
pec deck 4s
vč/mč ve stoje 4s
jč v sedě 4s
břicho 4s
Koment: Dneska jsem dal klasickou mrtvolu a paráda .. rezerva nějaká byla ... jinak jsem konečně šťastný z výkonu na úzkém benchi .. ty slabší výkony byly z důvodu příliš úzkého úchopu, který mi vůbec nevyhovoval ... dnes jsem měl cca. 40cm mezeru a paráda. Bradla byly brutal! Čas: 70 minut.
Žrávka na zítra.
6.10.2011 čtvrtek první odpolední
Snídaně – 100g musli + 300ml mléka + 30g WPC 80 + 200ml mléka
Svačina - hermelín + pečivo + rajče/paprika
Svačina 2 - 90g Go pro 30 + 400ml vody
Oběd – maso + příloha + zelenina (kuřecí prso - brambor)
Večeře v práci 18:00 - hovězí pečeně + těstoviny + rajčatový salát + moučník (čokoládový řez)
Večeře doma 22:30 – co dům dá (po odpolední prostě žrádlo řešit nebudu .. co žena připraví, to snim :)
Před spaním - 30g WPC + 200ml mléka
Čaf draku, podle toho jídeláku mi přijde, že máš ve stravě málo tuků, pokud chceš fakt přibrat tak bych rozhodně přidal na tucích, mrkni na mainwebu na články o testosteronové výživě od Freimena, mě se to fakt dobře osvědčilo
Jinak jestli co tak mi poraďte, ve svém jídelníčku ale mám na celý měsíc zařazené jogurty, čokoládové musli, tuňáky, vejce, zeleninu vepřové, kuřecí, hovězí v práci, brambory, rýži, těstoviny, cottage, hermelíny, tučné tvarohy, poměrně dost mléka + suplementy... nevím co tučného tam mám konkrétně ještě zařadit.
Ten dnešní jídelák je slabota, to se nedá nic dělat, takový jídelníček mi výjde vždycky jednou za týden jak mám odpo a zrovna fitko ... jinak zařazuji furt tučný tvaroh na večer apod.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru