|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
m4l

|
Zaslal: st září 28, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
ma k tomu nekdo nejake blizsi info? jsem v soku...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 28, 2011 12:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st září 28, 2011 6:49 pm Předmět: |
|
|
Co je to za blbost, Badr v boxe moze akurat tak podavat uterak, alebo brat iba podrardnych superov... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st září 28, 2011 6:53 pm Předmět: |
|
|
No, furt z toho ale spíš zaplatí účty, než z K-1. Teda jak to s K-1 zatím vypadá. Takže zbývá MMA, box a pak montérky a někam k pásu ... s jeho povahou jít dělat někam vyhazovače je vyloženě čekání na basu:-).
Když to má člověk jako živnost, tak si moc vybírat občas nemůže, ani když je v TOP 3.
EDIT .. tady to přesně píšou .. "You just can't make big money as a kickboxer in 2011. Overeem has publicly stated that he still hasn't been paid for winning the K-1 tournament last year. " _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Naposledy upravil ygg dne st září 28, 2011 6:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 28, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
Radši bych ho viděl v MMA, na box nekoukám moc = ( Ale pokud bude fajtovat, tak dobře pro něj...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st září 28, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | AHOLA napsal: | Co je to za blbost, Badr v boxe moze akurat tak podavat uterak, alebo brat iba podrardnych superov... |
to si nemyslim, podle me by dokazal sundat dost pro boxeru s jeho agresivnim stylem a knock out power, natoz ted kdyz bude trenovat cistej boxing s dobryma trenerama a poradnyma sparingama, to verim ze mu to i pude... |
No chance....uroven profiboxu, dokonca aj tazkych vahoviek , je niekde uplne inde...samozrejme, hovorime o top 20ke.....Zarobok je druha vec, to ano, ale jeho sklenena brada a agresive style + technicke chyby (je o nom zname, ze trebars zabuda ruky vpredu po udere, atd) mu vela sanci byt jdnym z najlepsich profi boxerov nedavaju...
Klickovci, Peter, Helenius, Haye a dalsi by s nim ten ring pozametali. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st září 28, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
Opravdu skoda je K-1, Hari se, podle me, chova celkem racionale. Na mma nema, v boxu muze, pri dobrem managementu, celekm uspesne pusobit. Na nejlepsi nema, nicmene, v kolotoci profioxu muze celkem dlouho tezit ze sve ko power, nebo papirovych predpokaldu. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 29, 2011 5:04 am Předmět: |
|
|
Ci v mma, ci v boxe jeho hviezda skoro zhasne.....Co je velka skoda.
A este vacsia skoda je k-1  To bol turnaj..bude mi to chybat
Najhorsie je, ze sa zatial necrta ziadna dostojna nahrada (ako Showtime a pod.)
Fedor prehrava, k-1 umiera, po Pride zostalo len par videi zo zapasov...je to ako nocna mora.
A este nieco....Co teraz bude so Semmym? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt září 29, 2011 8:05 am Předmět: |
|
|
On si tu K-1 někdo nakonec vezme, min v Asii to má slušný divácký potenciál .. otázka je kdy a jak. Pravda je, že pro pár současných nej může být už pozdě.
A u Fedora sis mohl už za ta léta zvyknout, ne _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: čt září 29, 2011 9:07 am Předmět: |
|
|
Ten Hari se úplně definitivně zbláznil..  Proč nejede Showtime?? V profiboxu ho první trochu schopnej člověk jako nic. Neumí hluboký duckingy, zvedáky taky nic moc (ona i ta technika - umlátit za každou cenu), je to celkem kopáč (i když KO mu padaj převážně z rukou) a o desetikolový fightu se ani nemusim rozepisovat. Pěkně mě to nas.... _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
DiMatteo

|
Zaslal: čt září 29, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt září 29, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
Prave davaju na Eurosporte program o Sefovi, zapasy, atd, minule bol Aerts...skoda tej k-1 _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá září 30, 2011 8:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|