Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 558, 559, 560 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper:

no popravdě jsem byl rád, že jsem neskončil někde u 60 kil jak jsem původně očekával :)

Mravenec1:

už jsem schopný jakž takž chodit, minimálně do konce roku budu cvičit jen vršek a na nohy takl maxímálně předkop a zákop, pak se uvidí

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 7:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To verim. Pokud jsi celou tu dobu fakt nebenchoval, tak bych ti tech 6x90kg nebo kolik to bylo fakt netipoval.
A co telesna vaha? Jak jsi se stravoval behem tech 4 mesicu? Jen me to tak zajima, protoze ja bych mel problem omezovat se.
CIZO

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tělesná váha šla z jarních řekl bych docela kvalitních 106 na silně nekvalitních 97 Já jakmile tvrdě netrénuju, tak u mě jde chuť k jídlu okamžitě na nulu. Ze začátku jsem ze setrvačnosti jedl docela dost, ale to vydrželo tak 2 - 3 týdny apak už mi běžně za celej den stačila jen snídaně a jedno jídlo pozdě odpoledne. Maximum byly ty 3 jídla denně.

Derek Poundstone
Zacharo

PříspěvekZaslal: so září 24, 2011 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uvažoval jsem jestli to hodit sem, nebo o topic vedle do "Co vám leze na nervy..." a nakonec zvítězilo "Co se vám povedlo..."

Udivuje mě ta rozmanitost krás života, kdy jeden den podepisujete svou první pracovní smlouvu ještě při studiích a vlastně tak děláte malou osobní úspěšnou díru do světa a druhý den se rozcházíte s partnerkou a zjišťujete, že osobní život kvůli studijním a pracovním povinnostem bude mít v nejbližší době hodnotu nula nula nic.

Co už, to byl jen takový můj menší výkřik do tmy Holt být egocentrický sobec s vyvinutým sklonem k romantice a melancholii může být pěkně na prd, zvlášť když je sobota večer a na stole mám spoustu práce a lahev whiskey
Diana

PříspěvekZaslal: po září 26, 2011 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Kaktusy nesnáším. Myslím že byste na tom byli podobně, kdyby jste měli rodiče milují kaktusy a museli tam párkrát stěhovat nábytek. Třeba takový vzrostlý kaktus (svině prakticky nepřenosná) v ohybu schodů, když se při stěhování postele či skříně přejede zádama, je "láska" k tomuhle svinstvu zaručená

Já 2x ročně stěhuji velké množství kaktusů + 3 x 40kg palmy, 1,5m citroník, několikatery velké agáve, oleandy atd... do 1.patra ( resp. na jaře z domu ven ). Ale je pravda, že to dělám dobrovolně, s láskou a s písní na rtech Sousedi mě považují za blázna a já jim to nemám za zlé
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Diana

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kam o víkendu?
Křivoklaní 2011 na hradě Křivoklát!

http://krivoklat.merlet.cz/program.html
Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
Azmodan

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 9:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Tělesná váha šla z jarních řekl bych docela kvalitních 106 na silně nekvalitních 97 Já jakmile tvrdě netrénuju, tak u mě jde chuť k jídlu okamžitě na nulu. Ze začátku jsem ze setrvačnosti jedl docela dost, ale to vydrželo tak 2 - 3 týdny apak už mi běžně za celej den stačila jen snídaně a jedno jídlo pozdě odpoledne. Maximum byly ty 3 jídla denně.

Docela rád bych těch nekvalitních 97kg viděl. Osobně tipuju, že by to pořád byla jedna z TOP forem tady na fóru.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo top forma na foru to urcite bude , protoze jako jeden z mala tady umi cvicit s rozumem a nehledat vedecke definice typu zazracny protein nebo benchpress killer program z MaF
CIZO

PříspěvekZaslal: čt září 29, 2011 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TOP forma? No vy jste se asi úplně zbláznili Vypadám jak běžnej netrénující člověk po těch 4 měsících. Ale doufám že se to rychle pohne, na třetím tréninku už jsem atakoval páté opakování s kilem na benči a zvládl 5x5 shybů, čímž jsem si vysloužil gigantickou svalovku Tyhle návraty k smrti nesnáším, už jsem jich za těch 10 let tréninku pár měl a nikdy jsem jim nepřišel na chuť.

Derek Poundstone
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Povdařilo se mi koupit cca 5kg lososa uzeného studeným kouřem. 1kg mě vyšlo na neuvěřitelných 100kč. Zlatá zlevněnka
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Povdařilo se mi koupit cca 5kg lososa uzeného studeným kouřem. 1kg mě vyšlo na neuvěřitelných 100kč. Zlatá zlevněnka

Jo ja si zas vcera pochutnal na uzenym zralokovi, 250 g za 25 Kc :)
Rostislaw

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Rostislaw napsal:

Nemáš ho náhodou z kaufu, myslím, že jem tě tam zrovna potkal.
Draper

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pocasi
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
70mMyW!53 napsal:
Rostislaw napsal:

Nemáš ho náhodou z kaufu, myslím, že jem tě tam zrovna potkal.

jj predevcirem sem to tam kupoval, skoda ze tam toho nebylo vic, za takovou cenu bych vzal mnohem vic.
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so říjen 01, 2011 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Pocasi

jo tak by mohlo byt porad, vubec se netesim na podzim :/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 558, 559, 560 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: