Stejně jako Den nezávislosti, Armaggedon a Battle L.A.
Jedna zhovadilost větší než druhá.
¨
To je mozny Jarousku, nerikam, ze je to nejakej super odvaz , ale cas od casu vyhledavam i tenhle zanr, podivam se na ten dany film a do konce zivota se na nej uz nejspis nikdy vic divat nebudu.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Pokud si neviděl Deep impact...zkus to. Sice taky komerčárna, ale dospělejší než Armageddon.
A pokud ti nejde o triky, ale apokalyptickou atmosféru, tak určitě zkus film Cesta s Viggo Mortensenem.
Draper : taky bych doporučil film 2012 , sice je to takový to americký klišé, všichni všemu uniknou na poslední chvíli, atd. Ale ty efekty a napětí během filmu jsou parádní. Žádnej větší smysl u toho asi hledat nejde (ostatně to asi u žádnýho takovýho filmu)
http://www.csfd.cz/film/264112-fear-clinic/
Hodně dobrej horrorovej seriál, jedinou nevýhodou je, že na to nejsou titulky, takže kdo umí hodně mizerně nebo dokonce vůbec Anglicky, tak z toho bohužel moc mít nebude.
Ne, ne a ještě jednou ne! Mám rád horory typu Blair Witch nebo Paranormal Activity a podle traileru jsem čekal něco v podobném stylu. Insidious začíná velmi slibně, ale po první polovině, kde se buduje atmosféra, přichází polovina druhá, která je všechno, jen ne strašidelná a napínavá. V závěru už to byla naprosto čistokrevná groteska a čekal jsem už jen na příchod Laurela a Hardyho. U mě naprostý propadák.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Pád do tmy
- zařadil bych k těm lepším hororům/thrillerům. Parádní atmosféra, jeskynní prostředí, pěkný lekačky, různý styly hororu a hlavně dobrej konec
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru