Ale 70m měl namysli tu zvukovou stránku a né vizuální.
...i tak mi to přišlo stejný, ale to je fuk.
lol myslel sem delsi usek, zhruba od 1:12:00 do 1:17:00, to 1:12:00 je jen zacatek useku, takze nejakych 5 minut to trva a jestli ti to aji tak prijde stejny tak se nediv ale je to techno a ne nejaka pisnicka XD takove uz techno vetsinou byva pokud si tu novy.
Mě se to líbí skoro celé. A máš pravdu. V práci jsem to poslouchal na takových chrastítkách a říkal si teda nic moc. Ale teď doma ve sluchátkách bomba. Ještě si musím k tomu mému počítači koupit nějaké pořádné reprobedny.
jj to su rad ze se ti to libi, jen jak uz to posloucham furt dokola tak uz me ta hlasitost prijde strasne mala a mam vse na max. jak v nastaveni zvuku v ovladacih panelech tak v tom prehravaci... da se to jeste nekde jinde zesilit?
No to nevím. Já mám na těch sluchátkách přímo na kabelu ovládání hlasitosti a dokonce i nastavení hlasitosti subwooferu i jednotlivých reproduktorů ve sluchátkách ale mám je hlavně na hry. Mám to puštěné ani ne na polovinu hlasitosti co to jde a i tak mi to rve uši.
jj to su rad ze se ti to libi, jen jak uz to posloucham furt dokola tak uz me ta hlasitost prijde strasne mala a mam vse na max. jak v nastaveni zvuku v ovladacih panelech tak v tom prehravaci... da se to jeste nekde jinde zesilit?
Ok dík za upřesnění.
No na to se nedá nic jiného napsat, než že už máš asi pěkně v prdeli uši z té hlasitosti (sory musel jsem si rejpnout :-))
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
lol zas nechapu, podle meritek na tube shit, sice to neni nejaka pecka ani muj styl ale poslouchat se to da a kdyz si vemu na tube shity co maji hodonceni treba 1000/3 a srovnam to s timto tak nejak to hodonoceni nehapu, opet 100 lidi 100 chuti XDDD
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru