Benč
6 x 90 kg
3 x 120 kg
1 x 140 kg
1 x 160 kg
1 x 170 kg dres, bez doteku
1 x 190 kg dres, moc jsem to netrefil, ale OK
Dotlaky v kleci z 15 cm
3 x 100 kg
3 x 120 kg
3 x 140 kg
3 x 160 kg
2 x 180 kg
Pek trochu tricepsu na kladce a domu.
Letěl jsem rovnou z práce a chvátal jsem i na tréninku, špatně jsem se rozcvičil a celý trénink mě táhlo levé rameno. Navíc jsem se dnes nějak blbě hnul a jakoby mě křuplo v oblasti hrudní kosti a bylo to celý trénink dost bolestivý. Jinak dnes poslední trénink benče před závody. 190 kg bude základní pokus.
Zase jsem něco natočil, ale nevím proč je to dnes tak tmavý.
tonda je velkej jako nějaká malá banánová republika nebo co. asi bude rád až se tu uvidí :-) tak za 14 dnů se uvidíme, hoši. trénujte
Nazdar Martine, z Tebe je ted prý pěknej fitnesák. Budeš v Sokolově závodit?
ahoj, dal jsem fotku dneska do galerie čtenářů. Jinak bych chtěl zajet zazávodit, zkusit si novou kategorii. uvidím
No tak to teda koukam. Pěkná práce! Jsem zvědav jak Ti to bude zvedat, když jsi ted takhle dietní. Ale pevně věřím, že to budou zase balíky jak hovado. Půjdeš raw, nebo ve vybavení?
Balíky to zřejmě nebudou. Mám chřipku, vynechávám i doplňky, jak mi je blbě. Zhubl jsem další 2 kila-bohužel-nemám chuť vůbec jíst. Musím stihnout aspon 2 tónovací tréninky, jinak to bude tragedie. Big T je též nemocen, prý zejtra ani nemůže na podřip, kde plánoval 250 bench, tak snad nedopadnu podobně. Pokud pojedu, tak samozřejmě raw. Ať se vašemu družstvu daří !
Zaslal: so září 24, 2011 1:40 pm Předmět: Re: :-) checht
powr napsal:
Balíky to zřejmě nebudou. Mám chřipku, vynechávám i doplňky, jak mi je blbě. Zhubl jsem další 2 kila-bohužel-nemám chuť vůbec jíst. Musím stihnout aspon 2 tónovací tréninky, jinak to bude tragedie. Big T je též nemocen, prý zejtra ani nemůže na podřip, kde plánoval 250 bench, tak snad nedopadnu podobně. Pokud pojedu, tak samozřejmě raw. Ať se vašemu družstvu daří !
Díky, přeju rychlé uzdravení. Uvidíme se v Sokolově.
Tome, zacinas dresovat, takže chceš zase vylést na prkna ? :)
Ty Arnie! Tady drtim tréninky v dresech dva měsíce a Ty si toho všimneš týden před soutěží? To jsem teda myslel, že sleduješ pravidelnějš.
Dělám si srandu, pohoda. Příští sobotu 1.10. máme Ligu družstev v trojboji v Sokolově. Budu závodit za TJ Baník Dobřany, tak snad klukům něudělám ostudu.
Strécu, co se ti zas na starý kolena stalo : ( Tak to bejvá, člověk se na něco připravujue a najednou neočekávaná situace.
Držím palce, ať se to srovná.
Strécu, co se ti zas na starý kolena stalo : ( Tak to bejvá, člověk se na něco připravujue a najednou neočekávaná situace.
Držím palce, ať se to srovná.
Arnie, to bych taky rad vedel co se mi stalo.:-) V patek jsem se nejak hnul v praci a nejak mi kruplo na prsou. Ryplo me to az do zad, ale v poho. Pri patecnim treninku jsem to jeste moc necitil, ale pres noc me to nejak zatuhlo a po vcerejsich drepech je to ted opravdu luxusni.:-) Neco jsem si skripnul a ted se mi i blbe dycha. Mam tyden na rege,tak doufam, ze se to umoudri. A diky.;-)
Tak týdenní odpočinek moc nepomohl, hrudní kost povolila, ale v zádech se to naopak ještě zhoršilo. I tak jsem dnes zabojoval a takhle to dopadlo.
Národní liga družstev Sokolov
Navážil jsem 117,7 kg.
Dřep
1. pokus 180 kg good lift
2. pokus 215 kg good lift
3. pokus 232,5 kg no lift, malá hloubka
První pokus jsem šel radši na jistotu raw, váhu jsem zvolil opatrně, abych měl fakt rezervu a mohl to pořádně prodřepnout. Přece jen toto byl můj první trojboj v IPF a měl jsem hrůzu z hloubky. Nakonec se ukázalo, že jsem dal dnes asi nejhlubší dřep a že i na tréninku teda dřepuju zbytečně hluboko. Na druhý pokus rychle oblíct do dresu, ve kterém hloubku absolutně neodhadnu, tak mi kolegové houkli. Lehoučký. Třetí pokus domluvenej úplně stejně, opět jsem slyšel houknutí, tak jsem šel nahoru, ale brzo, páč na mě houknul někdo jinej dřív. No nic. Každopádně na dřepu provařeno zbytečně hromadu kil. Příště základ rovnou v dresu a minimálně 220 kg. I těch neuznaných 232,5 kg jsem nějak necítil.
Benč
1. pokus 192,5 kg good lift
2. pokus 202,5 kg good lift
3. pokus 212,5 kg no lift
S benčem jsem tak nějak spokojen, i když to moc pěkné pokusy nebyly. Už v rozcvičovně jsem se pral s bolestí zad, jak jsem zatahl lopatky na lavičce tak to prostě dost bolelo a nemohl jsem se plně soustředit a pak to bylo celý takový rozcukaný... 212,5 kg jsem zkusil bud a nebo, byl by to můj all time rekord. Příště.
Mrtvý tah
1. pokus 235 kg good lift
2. pokus 255 kg good lift
3. pokus 262,5 kg good lift ALL TIME RAW OR
Mrtvolu jsem šel komplet raw. V rozvičovně jsem šel jen do 200 kg a myslel jsem ža je konec. Skřípanec pod pravou lopatkou po benčích už bolel moc. Nemohl jsem tahu vůbec dát potřebnou dynamiku, takové to první rozjetí. Moc děkuju přítelkyni kámoše, že čerstve absolvovala masérský kurz. Zachránila mě od nejhoršího, nebylo to sice ono, ale kousnul jsem se, zabojoval a třetím pokusem jsem si udělal all time raw osobáček. Před x lety to sice bylo v tréninku 2x260 kg ale 262,5 kg jsem tam raw nikdy neměl. :-) Navíc se přiznám, že kdysi jsem si sem tam něco zobnul a trénoval jsem třikrát až čtyřikrát týdně a dnes to je na čisto a z tréninků jen o víkendech, takže mi to fakt dělá radost. Ale bylo to fakt nadoraz. Kdyby mi tam sedla moucha tak bych to nedal.
Jako tým jsme měli obrovskou smůlu. Po dřepech jsme se usadili na druhém místě z 9, se slušným náskokem na 3 a ne moc daleko od prvních. Bohužel kolega nedal ani jeden platný pokus na benči a tak jsme sestoupili na místo 4 s pidi odstupem od bronzovou pozici. I tak to bereme za úspěch. Ukázali jsme, že jsme vyrovnaný tým a i s výpadkem na benči jsme bojovali o medailové pozice.
Tady nějaký to video mých pokusů. Bohužel nemám natočený druhý pokus na mrtvole s 255 kg.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru