|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vladik

|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 7:11 pm Předmět: |
|
|
zdarec...
potreboval bych tip na hodinky s funkci ..casovace.. - spusteni stopek a po nastaveni pozadovany doby 15 - 30 - 45 - 60sec zvukovej signal.. mozna to pisu jako tatar.. ale vetsina bude vedet vocogo..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pitrs182
|
Zaslal: ne říjen 02, 2011 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 6:37 pm Předmět: |
|
|
chci koupit pěknej dárek ( hodinky ) ,ale je to pro člověka ,kterej se v hodinkách vyzná a má jich hodně a tak ho nechci odfláknout nějakým šuntem . jaká značka je pojem v hodinkách ? Díky _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 6:43 pm Předmět: |
|
|
do 45 tis. _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 6:48 pm Předmět: |
|
|
Hodinky Tisso nebo Raymond Weil _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: st listopad 23, 2011 6:52 pm Předmět: |
|
|
Grand SEIKO to jsou krásné hodinky  ale daj se poslat leda z Japonska
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 6:54 pm Předmět: |
|
|
Jo, Primky jsou docela stylový, jestli žádný nemá. Podívej se po značkách Breitling, Fortis, Longines, Maurice Lacroix atd., asi i nějaký quartzový Omegy by se daly v týhle cenový hladině sehnat. Nebo německý značky Laco, Steinhart, Junghans, Damasko...
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: st listopad 23, 2011 7:41 pm Předmět: |
|
|
http://forum.chronomag.cz/ tady ti poradí zasvěcení
Jinak Primky jsou fakt stylovky, i ty staré - třeba staré Diplomaty po pořádné (nákladné) renovaci vypadají dle mého lépe než některé nové luxusní modely Prim elton.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 11:24 pm Předmět: |
|
|
Já chci taky takovýho Ježíška...
Nevim já si myslim, že dávat nějakýmu odborníkovi na něco dárek z té jeho oblasti, že to je trošku pouštění se na tenký led. Pokud je to možný, tak nenápadně vysondovat, co by se mu hodilo nebo nehodilo. Přeci jen netrefit dárek za 45litrů není jako koupit špatnou košili... Případně se domluvit s obchodníkem, že případně zajistí výměnu za jiný model apod...
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Já chci taky takovýho Ježíška...
Nevim já si myslim, že dávat nějakýmu odborníkovi na něco dárek z té jeho oblasti, že to je trošku pouštění se na tenký led. Pokud je to možný, tak nenápadně vysondovat, co by se mu hodilo nebo nehodilo. Přeci jen netrefit dárek za 45litrů není jako koupit špatnou košili... Případně se domluvit s obchodníkem, že případně zajistí výměnu za jiný model apod... |
myslím že to dotyčný přehodnotí... zajímalo by mě jestli sám má takové nějaké hodinky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
ty budou tak do 20.000,- nepletu-li se. Za to stejně pořádnou sypku neseženeš, kup hodinky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 9:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|