"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
magion

PříspěvekZaslal: ne říjen 02, 2011 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

divim se, ze za nim nikdo neutikal.. ja sice nekourim, kuraci na zastavkach me nejak extra neobtezujou a urcite bych to neresil takovym zpusobem.. ale stat se to me, tak hned nahodim sprint, dam mu hlavku a video smazu...
prochm

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hehe. Paráda. Něco takového mám také kolikrát chuť udělat. Mě teda kuřáci na zastávkách obtěžují a to celkem dost. Městskou dopravou jezdím několikrát denně. Když ráno o půl šesté spěchám do práce a na zastávku přijdu udýchaný a ještě po ránu ospalý a vedle vás si stoupne týpek a zapálí si. To bych fakt zabíjel.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Puritania

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že týpkovi jde spíš o to, ukázat na Youtube něco, co tam ještě nebylo a být originální. A jelikož hodně lidí kouření obtěžuje (btw. mě taky), tak bude mít kladný hodnocení.
Takže víc než snaha ukázat svůj názor mi to přijde jako snaha o zviditelnění se (i když jeho obličej není vidět...zatím).

V jiným svým videu nesebere pejskař po svým čoklovi hov*o a on mu ho rozmázne po bundě...to už mi přijde hodně přes čáru!
Manek49

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 7:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli byl ten poslední na zastávce, tak to už by si člověk v tý Praze nemoh zapálit nikde.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kuřáky nemám rád, o to víc když kouří vedle mě na zastávce, ale tohle? Ten Václav mi teda přijde jako silně retardovanej a postiženej na mozek, doufám, že mu někdo pořádně rozbije hubu. To je to samý jak kdyby jel někdo ve městě 60 (porušuje zákony - to samé jako kuřáci na zastávkách) a tenhle debílek by ho vytlačil ze silnice nebo by na něj zezadu najel, kde to jsme ...... v ČR. On má snad právo na to ostatní vychovávat? Od toho tu jsou jiní...
Dá se to říct i jiným způsobem, než jim hodit na hlavu kbelík s vodou .
Ale ten týpek na konci, jak ho podkosil, udělal velmi dobře .
Manek49

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Kuřáky nemám rád,

Takže ty nemáš rád člověka jen proto že kouří, nebo si tím chtěl říct, že nemáš rád, když vedle tebe někdo kouří?
MAST3R

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 8:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz.

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Manek49 napsal:
Frozz. napsal:
Kuřáky nemám rád,

Takže ty nemáš rád člověka jen proto že kouří, nebo si tím chtěl říct, že nemáš rád, když vedle tebe někdo kouří?

Jo, blbě jsem to napsal, takže oprava: nemám rád kuřáky, co kouří v mé blízkosti, nějakým způsobem mě tím otravují a já musím dýchat jejich kouř.
kubaz

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

magion napsal:
divim se, ze za nim nikdo neutikal.. ja sice nekourim, kuraci na zastavkach me nejak extra neobtezujou a urcite bych to neresil takovym zpusobem.. ale stat se to me, tak hned nahodim sprint, dam mu hlavku a video smazu...

asi tak tohle me nekdo udelat tak po nohou neodejde a jeste bych si domu odnesl novej mobil
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

ten jeho smich je na ranu XD
idoktor

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohleto je hodně nebezpečná "zábava" Třeba jednou borec narazí na něhoho kdo má rychlejší nohy a pěsti jak on. Nebo na člověka se psem, který bude mít pod bundou dělo (znám takový). Nebo pejska vycvičenýho na obranu
Jinak hovínkáři mě taky pěkně vytáčí (sám psa mám a uklízim po něm), aůe kuřákům na zastávkách vděčím za to, že jsem přestal kouřit
prochm

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
magion napsal:

asi tak tohle me nekdo udelat tak po nohou neodejde a jeste bych si domu odnesl novej mobil

Otázka je jestli by jsi toho dotyčného vůbec chytil.
magion

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
kubaz napsal:
magion napsal:

Otázka je jestli by jsi toho dotyčného vůbec chytil.

toho bych se nebal.. ve stavu Berserker bych chytl aji Bolta :P
prochm

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě kdyby z nenadání někdo vylil kýbl vody na hlavu tak bych ten první moment stejně jen čuměl. A než by mi došlo o co jde tak by byl stejně pachatel už dávno pryč.
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

toho kreténa by fakt měli zavřít někam do blázince, už jen proto, že trpí samomluvou, zřejmě schizofrenik. tyhle přidušený žerty by tomu odpovídaly.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: