"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frode

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jezis, to je magor.
frode

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
Manek49 napsal:
Frozz. napsal:
Kuřáky nemám rád,

Takže ty nemáš rád člověka jen proto že kouří, nebo si tím chtěl říct, že nemáš rád, když vedle tebe někdo kouří?

Jo, blbě jsem to napsal, takže oprava: nemám rád kuřáky, co kouří v mé blízkosti, nějakým způsobem mě tím otravují a já musím dýchat jejich kouř.

Jj, bezohledni kuraci. Nesnasim, kdyz se naserou do klubu, baru, restaurace, ozerou se (kolikrat ani neni treba) a mavaj cigarem okolo sebe. Je neskutecny kam vsude jsou schopni se s tim cigarem narvat. Lehce me dovede vytocit, kdyz mi nejakej smudla propali hadry. Jeho podelany sorry mi novy nekoupi. Kdyby mu tam clovek jednu flaknul, tak se jeste bude citit ukrivdenej.
Gohan

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor napsal:
Tohleto je hodně nebezpečná "zábava" Třeba jednou borec narazí na něhoho kdo má rychlejší nohy a pěsti jak on. Nebo na člověka se psem, který bude mít pod bundou dělo (znám takový). Nebo pejska vycvičenýho na obranu
Jinak hovínkáři mě taky pěkně vytáčí (sám psa mám a uklízim po něm), aůe kuřákům na zastávkách vděčím za to, že jsem přestal kouřit

Tak jestli někdo vytáhně zbraň na někoho jenom kvůli tomu ,že mu rozmazal hovno, které měl ten dotyčný uklidit, po zádech, tak doufám že si půjde sednout na hodně dlouho
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode napsal:
Frozz. napsal:
Manek49 napsal:
Frozz. napsal:
Kuřáky nemám rád,

Takže ty nemáš rád člověka jen proto že kouří, nebo si tím chtěl říct, že nemáš rád, když vedle tebe někdo kouří?

Jo, blbě jsem to napsal, takže oprava: nemám rád kuřáky, co kouří v mé blízkosti, nějakým způsobem mě tím otravují a já musím dýchat jejich kouř.

Jj, bezohledni kuraci. Nesnasim, kdyz se naserou do klubu, baru, restaurace, ozerou se (kolikrat ani neni treba) a mavaj cigarem okolo sebe. Je neskutecny kam vsude jsou schopni se s tim cigarem narvat. Lehce me dovede vytocit, kdyz mi nejakej smudla propali hadry. Jeho podelany sorry mi novy nekoupi. Kdyby mu tam clovek jednu flaknul, tak se jeste bude citit ukrivdenej.

tak kuř taky a máš po problému
dzordn2

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frode

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

opicoid napsal:
frode napsal:

tak kuř taky a máš po problému

Vybornej argument.
CIZO

PříspěvekZaslal: po říjen 03, 2011 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Tak nejveselejší je jak mu frajer na konci podkopnul ty nohy Kouření na zastávkách k smrti nesnášim, ale doufám že tenhle blbeček s kyblíkem skončí brzo s chrupem rozkutálenym na dlažbě

Derek Poundstone
Zdenek Pilc

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

idoktor

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem škodolibej, ale tohle mě opravdu rozesmálo...
ignasov

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
MAST3R napsal:

Tak nejveselejší je jak mu frajer na konci podkopnul ty nohy Kouření na zastávkách k smrti nesnášim, ale doufám že tenhle blbeček s kyblíkem skončí brzo s chrupem rozkutálenym na dlažbě

on ho ten retardovany curak olial mimo priestoru zastavky a vyhlaska na slovensku jasne ustanovuje ze fajcenie je zakazane 4m od priestoru zastavky... ja byt ten psledny typek, rovno mu prijebem na pysk.
Gohan

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo a máš napadení na kameře. V dnešní době se zž tak moc nevyplácí někomu dávat na pysk.
Merhule

PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2011 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I ten pejskař byl trochu mimo. Kolikrát se mi stalo, že jsem po našem nemohl uklidit, pac jsem si zapomnel sacek, ale potom jsem vylezl, sebral to za 5 minut, a sem tam sbiram celou ulici. Taky mi neni prijemny, kdyz si to donese domu na tlapkach.
ignasov

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 7:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

iste je jedno, ak by sa takymto sposobom mali riesit vsetky priestupky, ktorych sa denno denne dopusta takmer kazdy z nas (mam na mysli hociaky priestupok ) tak by sa cely den nic ine nerobilo, len by sme si prezliekali mokre oblecenie a traumacka by bola plna ludi ako ten typek s kamerou...
Mablung

PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ignasov napsal:
iste je jedno, ak by sa takymto sposobom mali riesit vsetky priestupky, ktorych sa denno denne dopusta takmer kazdy z nas (mam na mysli hociaky priestupok ) tak by sa cely den nic ine nerobilo, len by sme si prezliekali mokre oblecenie a traumacka by bola plna ludi ako ten typek s kamerou...

Je přestupek a přestupek. Zapálení cigára na zastávce je lepší řešit domluvou (99 % na ní bude reagovat rozumně), ale jsou situace kdy se kudla v kapse otvírá i mě, a to jsem hodně velkej kliďas.
opicoid
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 06, 2011 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doufám, že už další takový trapný videa od SuperBlázna nebudou... debil první třídy, nemůžu si pomoct.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 109, 110, 111 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: