|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
blazen
|
Zaslal: so září 24, 2011 5:03 pm Předmět: |
|
|
včera jsem si ještě dal (na grilovačce u kámoše) shyby nadhmat 3x8 - úplně mě překvapilo, jak to šlo :)
no a dneska jsme odehráli poslední turnaj letní sezony v nohecu, vyšlo z toho 3. místo... výsledek nic moc, ale zahráli jsme si dobře
teď dám zádům aspoň 2 dny úplný klid, ať si taky trochu odpočinou a můžu pak zase shybovat jak ďábel
a tu debilní achilovku mám pořád nataženou, cítím to jakoby u paty (tam kde se upíná ke kosti nebo k něčemu), asi v nejbližší době skočím za felčarem, protože mě to pěkně sere a nechci si tu nohu utrhnout úplně :/
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 24, 2011 5:12 pm Předmět: |
|
|
machruješ shybama před holkama? =) dobře ty!
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: ne září 25, 2011 4:29 pm Předmět: |
|
|
a ještě odpolední protáhnutí:
kliky 4x25
biceps 3x
zadní kliky 3x20
pár dřepů
výpony ve stoje 3x50
lýtka teď zkusím cvičit tímto stylem a snad mi to pomůže v tom, že je z nohejbalu nebudu mít týden nepoužitelný jak tomu je teď
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út září 27, 2011 12:17 pm Předmět: |
|
|
shyby (užší nadhmat) 5x5 - poslední série už hodně nadoraz, pauzy 2 minuty kvůli zápěstí (včera mě celý den pobolívala dlaň a hřbet ruky, nějaký ty šlachy tam či co a chytala mě do toho křeč, tak jsem včerejší trénink vypustil a dneska jsem to při shybech trochu šetřil těma pauzama)
spider walk
držení nadhmat 2x15 (pravý úhel v loktech)
inverted rows 4x10 - mezilopatky už unavený a napumpovaný, že jsem se skoro ani nepřitáhl
epic plank :D - čím víc mám ruce jakoby dopředu a jsem víc nataženej, tím víc mi hoří břicho a nedá se to vydržet
doma ještě dám k večeru lehce pár dřepů a 3x50 výpony...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt září 29, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
shyby na prstech 6,5,4,3 - zapomněl jsem si vzít bandáže, takže jsem si na dřevěným trámu (na kterým shybuju) celkem slušně dodrbal prsty od třísek... aspoň mám na co svést ten dnešní špatný výkon
kliky s nohama nahoře (35cm) 4x15
biceps 3x max
zadní kliky 3x20
všude pauzy 40-60 vteřin... to už nikdy neudělám :D
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so říjen 01, 2011 12:27 pm Předmět: |
|
|
dnes jen lehce...
shyby 6x3 se stopkama (pauzy 60-90 sec.) - ještě bych minimálně 2 série vymáčkl, ale jsem poslední dobou přeshybovanej  asi si dám pár dní od shybů pauzu, a mám pořád bolavý mezilopatky, čím to je?
spider walk
pár cviků na břicho
počínaje dneškem (opět) upravuju protahování, 2x denně nohy a 1-2x spodní záda a snad mi to hlavně v nohejbalu přinese nějaký výsledky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út říjen 04, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
shyby 6x5
spider walk (dneska všechno bez rukavic a byl to fakt zážitek na těch stromech :D )
kliky 3x35
a nějaký břicho
dneska to bylo všechno nějaký těžký  buď v pátek nebo v neděli dám ještě nějaký trénink z tohoto minicyklu šmrdlání a po víkendu začnu chodit 2x týdně do posilovny a během cca měsíce se budu snažit vrátit se tam, kde jsem byl na konci prázdnin... od listopadu to doufám rozjedu trochu rozumněji a od prosince by to teoreticky mělo začít za něco stát
jináč od čtvrtka nastupuju do práce (skladník, ale tak aspoň něco no  ), takže proto trénink jenom dneska (nechci se zítra unavovat), prvních pár týdnů bude fyzicky i psychicky náročných...
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: čt říjen 06, 2011 4:02 pm Předmět: |
|
|
včera jsem ještě dělal nějaký nesmysly venku (sextuple step apod.) a něco jsem si jakoby natáhl v zádech, takže mě to dneska v práci mučilo  fakt žůžo labůžo, ale nějak jsem to tou fyzickou prací uklidnil a záda už jsou v pohodě, pro změnu mi odumřely nohy z celodenního chození a stání
jináč zítra dám ještě asi nějaký shyby na prstech nebo možná cliff hang + něco na úchop a kliky, o víkendu úplný volno (až na nedělní práci  ) a od pondělí nebo úterý začnu chodit do posilovny.. hurá! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: pá říjen 07, 2011 5:56 pm Předmět: |
|
|
shyby na prstech 4x5 - tak 1 sérii bych ještě zvládl, ale nechtěl jsem to zase hrotit
cliff hanger
výpony 3x50
pár dřepů
měl jsem málo času, takže série shybů jsem prokládal sériemi cliff hangu a úchop už někde u 2. série fajnově selhával  ale tak našel jsem na půdě další šikovný trám, na kterým můžu ten cliff hanger provádět, takže to nějakým způsobem zařadím do nastávajícího tréninkového plánu
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 3:19 pm Předmět: |
|
|
odpoledne lehce cliff hang (nuda je sviňa  ), večer asi půjdu na chvíli na nohejbal...
a zase si akorát zanadávám na to, že když mám všechno pěkně rozplánovaný a přizpůsobím tomu co nejvíc i posilovnu, tak jde všechno (ne mojí vinou) do řiti  takže už neplánuju, teď budu asi 2 měsíce lehce šmrdlat 2x týdně a pak už by mohlo být zase líp (pokud se opět něco nezmění)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 6:28 pm Předmět: |
|
|
chstáš se na Sasuke (ninja faktro)? Že tam vidím ten cliff hing.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
tak teda proběhla hodinka a půl nohecu a hrálo se mi o dost líp (hlavně bloky a kraťasy), což je doufám díky dennímu protahování nohou a tak v tom budu pokračovat :D
Mr. Muscle: nechystám, ale vždycky se mi líbila taková ta celková funkčnost a síla co je právě v ninja warrior  tak si některý překážky tak nějak zkouším a zlepšuju svoje dovednosti  až získám nějaký slušný svalový základ (za pár let snad  ) tak se do takových tréninků obuju naplno, teď si tím akorát zpestřuju život :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|