|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
holota
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 10:48 am Předmět: |
|
|
a forma ? _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:05 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | Myslím si že každý den jíst 5-10 vajec je pěkná píčovina, ale záleží na každým ...Já osobně zařazuji vejce cca 3-4 týdně 5-6ks. záleží jak jsou velká. :D
Prostě ta strava by měla být podle mě pestrá, takže to hezky na večeři střídám. |
Podle tvé logiky věci je stejný nesmysl denně sežrat čtvrt kila masa. V tom také vidíš problém?
Strava má být pestrá, jenže zdroje bílkovin nejsou zase tak neomezené - maso, vejce, mléko. Rostlinné ponechme stranou, ty mají svá úskalí.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:24 pm Předmět: |
|
|
Já si to prostě hezky střídám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Já si to prostě hezky střídám :) |
Ať počítám, jak počítám, tak to tam stejně nemáš demokraticky zastoupené.
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:28 pm Předmět: |
|
|
Naráz jím většinou 5-6 vajec, víc ne, zhruba 2x do týdne, s pečivem, natvrdo / míchaná, a vyhovuje mi to.
A když nejsou vejce, tak je maso, a když není maso, tak jsem v pr*eli. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:31 pm Předmět: |
|
|
Vy jste dobrý hovada, já bych 6 vajec v jednom jídle nedal. Vajíčko mam ale rád, takovejch 5 jich tejdně udělam.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Jarack napsal: | Vy jste dobrý hovada, já bych 6 vajec v jednom jídle nedal. Vajíčko mam ale rád, takovejch 5 jich tejdně udělam.. |
No je to divný, ale třeba natvrdo sním max tak 3,4 ...ale míchaný klidně 6 :), asi se to lépe jí a není to tak "těžké" pro žaludek. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Naráz jím většinou 5-6 vajec, víc ne, zhruba 2x do týdne, s pečivem, natvrdo / míchaná, a vyhovuje mi to.
A když nejsou vejce, tak je maso, a když není maso, tak jsem v pr*eli. |
Hej úplně tak samo to kutím :D ... akorát ty jaja 3x do týdne :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
Hej kurva vy mi mluvíte z duše :D:D ... tež tak, vaječinu poradím i ze 7mi ale natvrdo max. 4 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: so říjen 08, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
To víš, po tom oleji to líp klouže do krku.. _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
magor18
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
denne 5-10 vajec... a to zerem 500-700 g mesa ,proteiny bcaa tvaroh... takze tak
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|