|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: so říjen 08, 2011 7:35 pm Předmět: |
|
|
Já si dávám PTN hlavně proto, že mám po tom půl litru vody co vypiju při tréninku chuť na něco lepšího a sladkýho a vždycky mi hrozně bodne:) Teď mám poprvé jahodovej gainer a je tak dobrej, že ho piju skoro na ex:)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Culda13
|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 2:53 pm Předmět: |
|
|
včera jsem se dočetl , že je lepší dávat po tréninku jako pevné jídlo brambory s masem a né rýži s masem .  ( jsem zvědavej na váš názor ) . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Ja uz jsem cetl tolik navzajem se vyvracejicich teorii, co je a neni vhodne jist po treninku, ze to okamzite vypoustim z hlavy. Ja si myslim, ze je to uplne jedno, jestli brambory, ryzi, testoviny nebo ja nevim co jeste, ale nekteri z tehle informace asi budou mit tezkou hlavu co? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
Mě to je fuk jestli si dám po tréninku brambory, rýži, či těstoviny.... základ ale je hned v šatně po cvičení gainer s vodou.. to musím mít každopádně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 8:38 pm Předmět: |
|
|
| Samec napsal: | | Mě to je fuk jestli si dám po tréninku brambory, rýži, či těstoviny.... základ ale je hned v šatně po cvičení gainer s vodou.. to musím mít každopádně. |
Proč s vodou? kvuli chuti nebo je to celkově lepší než s mlíkem? mám v tom docela bordel pár článků sem o tom čet a tim víc mi to spíš zamotalo hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
Smazáno. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne ne říjen 09, 2011 9:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne říjen 09, 2011 9:15 pm Předmět: |
|
|
Moje chyba, mažu to :) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 5:37 am Předmět: |
|
|
No jo s tím mlíkem Mě naposledy zamotal hlavu MaF. Kdy doporučoval mlíko místo vody. Ikdyž jsem si vždycky myslel a pořád si myslím, že vodu .
Jednou velkou výhodou je to, že s vodou to bude levnější
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
fůj já jen do vody ,ale to až poslední 2-3 měsíce , jinak vše do mléka a to byl hukot _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Samec

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 9:04 pm Předmět: |
|
|
Ja to piju podle chuti... Gainer ma hodne cukru tak i s vodou je chutny a sladky.. Kdezto protein s vodou docela humac a s tim mlekem fakt pecka a jeste pridam bilkoviny navic takze 2v1 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po říjen 10, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
a ja piju gainer s mlekem a k tomu jeste banan^^
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: út říjen 11, 2011 7:45 am Předmět: |
|
|
Jak je to se sacharidama v mléce? Jsou to ty rychlé sacahridy?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 9:10 am Předmět: |
|
|
sacharidy v mlece jsou udajne pomalejsi nez ty z vlocek..respektive sem to cetl v clanku od jednoho kulturisty..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|