co z toho ty pitomci maj? příval energie je daleko lepší a prospěšnější... kofein jasně vede
jinak to byl nejspíš fentanyl, než H.
Ze by si to strileli? Navic vypadaji podle obleceni celkem pri vate, jako ze by na to Hcko mit mohli, tezko rict. To podle me nebyli tuctove poulicni smazky, ale uz typci na urovni XD
tommy,ty mas mozno nejake myslienky v hlave ale kym sa dostanu von tak je to len nahodny zhluk slov.Skus to napisat este raz a tak aby ti ludia rozumeli
a vies ze som cakal ze take video by si sem mohol dat prave ty
jasne to vim, vzhledem k tomu ze jsem s drogami sve zkusenosti sam mel, tudiz to tu o mne dost lidi vy.
nemám slov. debilita některých lidí je opravdu nekonečná. jak těch v tom videu, tak tebe, když to sem strkáš s trapnejma komentářema a ještě se hlásíš k užívání podobnejch sraček.
ubohost největší tyhle příspěvky a to má bejt mixer pro zábavu.
tommy,ty mas mozno nejake myslienky v hlave ale kym sa dostanu von tak je to len nahodny zhluk slov.Skus to napisat este raz a tak aby ti ludia rozumeli
a vies ze som cakal ze take video by si sem mohol dat prave ty
jasne to vim, vzhledem k tomu ze jsem s drogami sve zkusenosti sam mel, tudiz to tu o mne dost lidi vy.
nemám slov. debilita některých lidí je opravdu nekonečná. jak těch v tom videu, tak tebe, když to sem strkáš s trapnejma komentářema a ještě se hlásíš k užívání podobnejch sraček.
ubohost největší tyhle příspěvky a to má bejt mixer pro zábavu.
K uzivani drog se nehlasim, opravdu nemam v planu zacit nic brat. Jen uz to beru s nadhledem a neminim se toho bat. To i psycholog mi rikal at se pred tim neschovavam ale naucim se s tim zit. Jedine co jsem nemusel tak to davat sem.... vidim ze je tu uplne jine pojeti humoru nez na NDR.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru