|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 8:30 am Předmět: |
|
|
Soraes vidí v Sonnenovu reálnou hrozbu, navíc co teď může získat? Silva ho porazil, je champ, další zápas je výhodný akorát pro Sonnena (pominu-li že ho chtěji vidět asi všichni fanoušci UFC), Silva nemůže získat nic navíc a bude dost riskovat, Sonnen byl opravdu nejblíž k tomu jej porazit a vypadá to, že za ten rok šla jeho forma ještě nahoru.
Ale jak se říká, každej má svojí cenu ,takže doufám, že se White bude troch u činit a plácne se případně přes kapsu, tenhle fight by za to stál.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
poklop789

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 9:34 am Předmět: |
|
|
No byla by to velka skoda, kdyby se Chaelem nezapasil.
Ale myslim si ze by ho Silva rozbil. Ted uz prijde lip pripravenej. A navic Chael byl po jejich fajtu pozitivne testovanej na testosteron a co je hlavni, Silva sel do zapasu se zranenymi zebry.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 10:44 am Předmět: |
|
|
Silva ide pomaly do každého zápasu s niečím zraneným... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
FB skupina: http://www.facebook.com/groups/211706095561487/
Datum: 29.11.2011 - Aréna Podvinný Mlýn
Figt card:
Marija Pejakovič (Srbsko) – zápas o světový titul WBF
Miguel Velozo (Kuba) – Sandro Siproshvili (Gruzie) - titulový zápas WBF
Luboš „Pitbul“ Šuda (ČR) – Radek Seman (ČR)
Jindra „Tornádo“ Velecký (ČR) – Rudolf Murko (ČR)
Robert Rosenberg (ČR) – Oleg Eirich (Německo)
Tomáš Mrázek (ČR) – David Vicena (ČR)
Roman Popov (Rusko) – TBA
Stasko Alexander (Rusko) - TBA
Adam Hubinger (USA) – TBA
Štěpán Horváth (ČR) - TBA
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
Robertovi jde daleko líp mrdání než kick _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Footer

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 11:53 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | http://www.bloodyelbow.com/2011/10/13/2488743/ed-soares-anderson-silva-retirement-chael-sonnen
je to tady = (
Zápas je supr po UFC - prachy, fandy, sport - člověk co 4 a půl kol drtil Silvu a není champ.. fuj.
Zápas je tragedie pro Andersona Silvu a lidi okolo něj...
Tady se rozhodne, jestli pro mě bude DWhite i nadále jedním z nejlepších nesportovců ve sportech jako takových.... nebo |
nějak tě vůbec nechápu. Za 1. - ten článek v podstatě neřiká nic nového. Za 2. - submise je prostě regulerní způsob vítězství a co se dělo 4 a půl kola před tim na výsledku nic nemění. Za 3. - kterej zápas je pro AS tragedie? ten kterej vyhrál, nebo případná odveta?
z tvého příspěvku si v podstatě můžu vzít jen to, jak je Chael opravdu schopnej trash talker, protože ty svoje výmysli dokáže lidem vnutit jako vlastní myšlenky a dokonce si tim snad i vydyndat další title shot před fighterama, který by si ho třeba i zasloužili před nim...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 7:02 am Předmět: |
|
|
co nechápeš na tom, že 90% zápasu bych Chael Sonnen lepší? Jasný, je to jedno z pohledu toho, že se nechal - jako už několikrát v prakticky vyhraném zápase - chytit zbytečně do subu - ale 90% zápasu byl lepším bojovníkem, než Anderson Silva. Silva tam dostával. Z tohodle pohledu je to pro něj nejhorší možnej match-up. Nikdo takovej totiž v 185ce není.
Já nepopírám, že Silva vyhrál... ale pro mě je Silva horší, než Sonnen. (což z Chaela nedělá nej pound-for-pound fajtera, tím je pořád... on by zas dostal od GSPho, Jonese apod a proti těm bych zas věřil Spiderovi, ikdyž tohle je fanouškovská teorie)
Pravda je, že v tomhle fajtu sou pro Andersona opravdu jen ty peníze. Podle jeho chování to totiž vypadá , že ikdyž nesnáší Sonnena, tak by ho už nejradši nikdy nefajtoval, protože to je v jeho očích pro něj lepší.
Je mi jasný, že superfandové Silvy a hateři Sonnena prostě nikdy neuznají to, že 90% zápasu vyhrával... tam bude jen to, že vyhrál. Já jsem ale z těch lidí, kteří fandí tomu, kdo byl ten večer lepší, nikoliv tomu, kdo musel vyhrát. Tak je tomu ve MMA.... ve fotbale, hokeji... všude.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
Vyhraval protoze Silva byl indisponovan svymi zranenymi zebry. To tohle skorovitezstvi ponekud devalvuje
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 8:48 am Předmět: |
|
|
Sonnen ma styl, ktery obecne Spiderovi sedi nejmene, ale ze by ho on porazil, tomu neverim, zas mu neco chyti, nebo ho sejme. To spis Hendo, ale to by s nim nesmel boxovat, ale musel by to uvalet.
IMHO Spider by Sub. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 11:21 am Předmět: |
|
|
To je ako povedat, ze Sapp bol vacsinu zapasu lepsi ako Nog, ten ho iba upacil _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:17 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Jasný, Já nepopírám, že Silva vyhrál... ale pro mě je Silva horší, než Sonnen. (což z Chaela nedělá nej pound-for-pound fajtera, tím je pořád... on by zas dostal od GSPho, Jonese apod a proti těm bych zas věřil Spiderovi, ikdyž tohle je fanouškovská teorie)
Pravda je, že v tomhle fajtu sou pro Andersona opravdu jen ty peníze. Podle jeho chování to totiž vypadá , že ikdyž nesnáší Sonnena, tak by ho už nejradši nikdy nefajtoval, protože to je v jeho očích pro něj lepší.
Je mi jasný, že superfandové Silvy a hateři Sonnena prostě nikdy neuznají to, že 90% zápasu vyhrával... tam bude jen to, že vyhrál. Já jsem ale z těch lidí, kteří fandí tomu, kdo byl ten večer lepší , nikoliv tomu, kdo musel vyhrát. Tak je tomu ve MMA.... ve fotbale, hokeji... všude. |
Jako nic ve zlém, ale dělal jsi někdy sám nějaký sport na nějaké slušné, alespoň republikové, úrovni? Prostě ... pokud to posereš na začátku, uprostřed, nebo konci, tak je to jedno ... prostě jsi to posral, a vyhraje ten, kdo to neposral, a pokud ano, tak to ustál. Logika, byli jsme lepší, protože jsme 80% utkání soupeře k ničemu nepustili, jen jsme v posledních 10 minutách dostali trojku, je dobrá tak pro kluky za barákem nebo na rybníku.
BTW .. osobně mě nijak zvlášť nebere ani jeden z těch dvou, byť fajt to byl pěkný, to jo. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
Je to jedno z pohledu výsledku... ale jako fanoušek to vidím tak, že mě to prostě s*re.
S*re mě když Barcelona remizuje s Kazaní a poměr střel na branu na 30:1
Je mi fakt trapně když Češí porazí Švédy i přesto, že měli štěstí a Švédi byli celej zápas lepší.
Ale já sport chápu. Jde o výsledek, né o ... efektnost, "kdo byl lepší", kdo hrál pro fanoušky apod. Jen říkám, že pro mě byl ten den lepší Chael. A že stylově je pro Silvu jedním z nejhorších soupeřů, a proto je to po Silvu až na ty prachy blbej soupeř.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 3:14 pm Předmět: |
|
|
guruhonza: Tak "fanusikovsky" mozno lepsi bol, ale nijak inak.
Ved keby sme uvazovali tak ako ty, tak submission/k.o. by nic neznamenalo...Chapal by som, ak by si to povedal o zapase, kde niekto len takticky-ucelovo nabodoval (napr. prostrednictvom groundcontrol, ktora sa v UFC tak boduje a zvyhodnujej zapasnikov). Ale ked odklepes, VZDAVAS SA, prostre klepanie znamena, ze koncim, prehravam, len ma pust...a Chael ODKLEPAL aj ked saskoval, ze nie....tam nie je ziadna diskusia. To ako by si povedal, ze Carwin prehral v tvojich ociach s Gonzagom, lebo predviedol len jeden dobry uder...
Ved toto je stale podobne ako bitka na ulici, je jedno kto sa bije lepsie, ked nakoniec ten druhy sa vzda/strati vedomie... Ludia, trochu sudnosti, to uz mozme spochybnovat vsetko... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 3:21 pm Předmět: |
|
|
Chael prohrál. Odklepal. To nezpochybňuju. Ale říkám, že 90% zápasu byl lepší. (a pro výsledek to nic neznamená, já vím) A je to jen a jen jeho blbost a může si za to sám a on to ví (a stalo se mu to víckrát a nepoučil se). A štve ho to fak dost a asi i víc, než kdy uznal v rozhovorech.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|