|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
Vezmi si to z druhej strany..keby Anderson ten sub urobil niekedy v polovici prveho kola, po Sonnenovi by nikto ani nekychol... Mna tento zapas prilis nebral, ale Anderson si nim u mna splhol - sampiona nerobi len to, ked vyhrava o triedu, ale najma to, ako sa vie zachovat, ked je v uzkych..to je to, co Overreem nikdy neukazal..proste ide o to, ze aj ked clovek prehrava a nejde mu to tak ako zvycajne, vie byt zachovat chladnu hlavu, npoddavat sa a byt nebezpecny az do kocna...Silva nezvykol koncit zapasy by submission a tu to predsa ukazal. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 5:46 pm Předmět: |
|
|
Takže když Arlowski byl celé první kolo kdysi s Fedorem aktivnější a měl ze zápasu víc, a Fedor jen čekal a kryl se, a pak ho těsně před koncem kola sundal, tak to znamená, že fanouškovsky byl lepší Arlowski. Když Carwin celé první kolo řezal Lesnara jak žito, a ten ho v druhém kole dal na sub, tak fanouškovsky byl lepší Carwin. Fakt nebrat nějak osobně nebo ve zlém, s tebou bývá vždy rozumná řeč a v pohodě, ale tohle je hodně divoká logika. To už by se mohly třeba ve fotbale vyhlašovat výsledky podle střel na bránu.
Zkrátka kdo se nechá sundat (ať už na sub nebo KO), tak prostě je horší ... a je jedno kdy se to stane. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:01 pm Předmět: |
|
|
Jako je rozdíl mezi jedním kolem a 4 a půl koly, což je skoro celej zápas.
Třeba ten zápas Kongo vs Barry, kde byl Kongo nejspíš mimo a stejně dokázal vyhrát v šílenym comebacku... nebo dva poslední zápasy Edgara s Maynardem, kde Edgar dostal prvním kole brutálním způsobem. To jsou brutální comebacky a je supr to sledovat.... stejně tak je pecka když Silva 4 a půl kola dostává a dokáže svou genialitou a Chaelovou blbostí vytáhnout sub. Určitě je to jeden z momentů jeho kariery, protože to byl fakt jeden z nejtěžších soubojů.
Já tu nezpochybňuju ničí vítězství. Jen říkám, že mě prostě dost štve, když v ten danej moment nevyhraje ten lepší... a ten jeden moment nedělá jedno kolo celýho zápasu, ale celej zápas.
Ale tj fuk, tohle je zas můj další absurdisticky kontroverzní idealistickej pohled na nějakou věc a je mi jasný, že to tak nevidí někdo další. Už to tu nebudu spamovat =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:11 pm Předmět: |
|
|
Ten fight som vtedy sledoval live a bol to jeden z naj fightov toho roka pre mňa bezpochyby, veril, som, že to chael vydrie, čo vyzeralo fakt nádejne, posledné kolo doteraz nechápem čo len nepobehoval a vôbec, kľudne to mohol uhrať na decision, alebo ešte sem tam trafiť andyho v stand upe, v ten večer s tým vôbec nemal problém, knockol ho viackrát, žiadne matrixovské tanečky sa nekonali heh, škoda, myslím, že sa už poučil. vidím to na sub Sonnen druhé kolo a nech si myslí kto chce, čo chce:) - ak sa samozrejme ten zápas vôbec niekedy uskutoční. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Mě se to taky líbí :D Ale Chael je pro mě něco jako Reem pro Lustera
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 6:27 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že tanečky nebyly z důvodu, že měl zranění.
Nechápu, že do toho vůbec šel. Vím, jak blbě se dejchá s naštíplým žebrem, Smát se nejde vůbec a on se mlátí... neuvěřitelný.
Jestli se fight uskuteční, tak už si to nelajzne jít tam zraněnej a příjde připravenej na 100%. Každopádně bych rematch hodně rád viděl. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: so říjen 15, 2011 8:59 pm Předmět: Silva |
|
|
Jsem fanda Silvi, nicméně zmiňovaný zápas se Sonnenem byl z mého pohledu jasně pro Sonnena. Naopak teď, když slyším, že pro Silvu není rematch vhodný, že jím nic nezíská apod., tak u mne dost klesá. Rád bych věřil, že zápasníci nedělají fighty jen pro peníze nebo popularitu ! To nemá chuť Sonnenovi vše vrátit i s úroky ? Co je to za bojovníka, takhle kalkulovat ? No, jsem asi moc velký idealista, ale tohle neberu... Chápu to v počátcích kariéry, když člověk potřebuje udělat jméno a nemůže si dovolit prohry. Ale pár zápasů před koncem kariéry ? Co chce? Být neporažený v X zápasech? To je opravdu hodnotná věc, kterou si člověk může s sebou vzít do důchodu... grrr
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 11:40 am Předmět: |
|
|
To je sice hezký názor, ale mně dává smysl to, co je v tom článku .... Sonnen prostě svoji šanci měl a zcela regulerně prohrál (žádný ojeb od rozhodčích a podobně). A jsou i jiní, taky dobří, kteří si tu šanci bezpochyby také zaslouží, a na rozdíl od Sonnena ji zatím nedostali. Je fér dát jednomu druhou šanci, když tím jinému bereš i tu první?
Prostě tohle není tenis, kdy máš třeba 20 turnajů do roka, a v každém několi zápasů, takže se na zápas se světou jedničkou dostane na spoustu lidí ... v MMA můžeš mít max tak 4 ročně, a to musíš mít kliku jak z prdele, takže se, co se boje o titul týče, holt dostane na podstatně míň lidí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
ale vsetci zabudate, ze sonnen je momentalne regulerny No. 2 middleweight na svete a o tom myslim nie je ziadna pochybnost a okrem toho, kto z moznych kandidatov na title shot uz svoju sancu predtym neprehral? belfort aj hendo prehrali este dominantnejsie
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
My nezapomínáme, ale prostě je fakt, že počet zápasů o titul, tj. zápasů s AS, je omezený, a ať s ním půjde kdokoli, tak stejně bude vždy někdo, komu se to nebude zdát. Hlavně je to úplně akademická diskuze, protože pochybuju, že Dana tuhle diskuzi čte, natož aby se náš ptal  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hammer_Fist
|
Zaslal: ne říjen 16, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
prave preto ze spider ma uz len par zapasov pred sebou, dostane to ten, kto to najlepsie preda a to je Sonnen, myslim ze tym mozme debatu uzavriet, ak niekto nechce pochybovat o tom, ze Dana je na prachy ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 9:23 am Předmět: |
|
|
A neni ted contender Bisping? Kdyby chtel Danka zase UFC vyvezt do evropy, tak snad ani neni lepsi tahak, nez Bisping vs. Silva o belt. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po říjen 17, 2011 9:32 am Předmět: |
|
|
Bisping musí najprv prejsť cez mayhema, čo si však nemyslím, že bude problém. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|