ale prosim vas bisping a contender, mozno raz ale teraz ..
este je hodne pred nim si myslim, munoz, maia, sonnen, stann, okami .. mayhem, madafaking palhares !
.
.
.
warrr palhares vs sonnen, make it happen dana ! čejl ma az prilis vela koncatin, make it happen dana !
My nezapomínáme, ale prostě je fakt, že počet zápasů o titul, tj. zápasů s AS, je omezený, a ať s ním půjde kdokoli, tak stejně bude vždy někdo, komu se to nebude zdát. Hlavně je to úplně akademická diskuze, protože pochybuju, že Dana tuhle diskuzi čte, natož aby se náš ptal .
Palhares si to musí najprv zrovnať v hlave, ako v posledných zápasoch tak bjj turnajoch stvára pekné nezmysli.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ale prosim vas bisping a contender, mozno raz ale teraz ..
este je hodne pred nim si myslim, munoz, maia, sonnen, stann, okami .. mayhem, madafaking palhares !
.
.
.
warrr palhares vs sonnen, make it happen dana ! čejl ma az prilis vela koncatin, make it happen dana !
Tywe se Sonnenem by to byl trash talk na zbliti...
Jinak s par z nich nesel ani Sonnen a to uz se Silvou sanci dostal. Podle me se to muze odvijet, a odviji, i od jinych veci, nez jak to vidi fanda. Pokud vim zadne oficialni zebricky nejsou, vzdycky neco Danna utrousi na nejake post fight konferenci, tot vse.
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Palhares si to musí najprv zrovnať v hlave, ako v posledných zápasoch tak bjj turnajoch stvára pekné nezmysli.
viem no, musi to byt kurva neprijemne s nim ist, je kus jednoduchsi, tie jeho dotahovacky, ujde si oslavovat lebo sa mi zdalo daco, vidi vazelinu vsade sam som raz neskoro odklepaval leglock a myslel som ze mi nohu zlomil
Spíš je to v prdeli ...
Hlavně když to člověk srovná s těma našima dohadama, kdo půjde/měl by jít s AS ... tímto zdravíme nového člena fóra ... tak pyramida byla vyloženě balzám na duši. Je vás tu 8, máte na to jeden večer, tak se ukažte.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
...Robert současně připravuje na prosinec erotický veletrh Sex Expo, což je velmi náročné skloubení obou seriozních aktivit....
Jedna podpasovka a ma po ptakach...
_________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru