|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
camper

|
Zaslal: po říjen 10, 2011 3:25 pm Předmět: zlcnik |
|
|
ahojte, pred cca 5timi mesiacmi mi vybrali zlcnik .. cvicim uz asi dva tyzdne, vsetko je ok, so stravou tiez nemam problem ale o taky mesiac by som si kupil protak.. neviete mi poradit ci je pre mna nejako nevhodny alebo skodlivy kvoli absencii zlcnika ? resp. nemate s tym skusenosti ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út říjen 11, 2011 8:19 am Předmět: |
|
|
ahoj,jeste by me zajimalo kolik gramu proteinu je telo schopne v jedne davce prijmout aby ho efektivne a co nejvice zpracovalo?¨
treba kdyz nekdo vazi 90kg tak si da po treninku proteinu mene nez clovek ktery treba vazi 120kg je to tak?diky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 2:48 pm Předmět: |
|
|
mate tam chybu https://obchod.ronnie.cz/ wpc 60 1+1 za 1307kc a kdyz se to rozklikne, tak stojej 1149kc..
btw mel bych dostat odmenu za odvraceni mnohamilionoveho usleho zisku _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st říjen 12, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | mate tam chybu https://obchod.ronnie.cz/ wpc 60 1+1 za 1307kc a kdyz se to rozklikne, tak stojej 1149kc..
btw mel bych dostat odmenu za odvraceni mnohamilionoveho usleho zisku |
To skoro fakt jo:).
Děkuji za upozornění. Kolegyně, která dělá akce, to trochu popletla... Každopádně, kdo si to objednal za těch 1.149 Kč, tak mu to za tuto cenu samozřejmě i přijde...
Btw. minulý týden jsme prodávali nějaké oblečení Uncle Sam místo 1.297 Kč za 297 Kč... prima business:).
|
|
| nahoru |
|
 |
petrtt

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 1:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petrtt

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | ahoj,jeste by me zajimalo kolik gramu proteinu je telo schopne v jedne davce prijmout aby ho efektivne a co nejvice zpracovalo?¨
treba kdyz nekdo vazi 90kg tak si da po treninku proteinu mene nez clovek ktery treba vazi 120kg je to tak?diky za rady | podle mne je davka 40gr rano pred a po treninku a pred spanim v pohode samozrejmne musis brat 2gr b na kg vahy to je zlate pravidlo
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Btw. minulý týden jsme prodávali nějaké oblečení Uncle Sam místo 1.297 Kč za 297 Kč... prima business:). |
to je škoda , já dostal mikinu za plnou cenu . _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá říjen 14, 2011 6:57 pm Předmět: |
|
|
Správně je 30 g, na webu je to už opraveno.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 5:49 pm Předmět: |
|
|
ahoj,zajimalo by me zda je dobre brat protein ihned po probuzeni a nebo se nejdrive nasnidat a treba za par minut az protein?nebo jak to delate vy?  diky za tipy
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostič
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | ahoj,zajimalo by me zda je dobre brat protein ihned po probuzeni a nebo se nejdrive nasnidat a treba za par minut az protein?nebo jak to delate vy? diky za tipy |
Záleží co snídáš, já otevřu oči, pak mixer, 0,6L vody, odměrka 80% proteinu, nasypu vločky, hodim par piškotů nebo banán pokud je po ruce a za chvíli jsem po snídani, která mě zaplní do oběda (snídám v 8, oběd 11:45) takže se musím nutit k nějaké mini svačince ještě kolem půl 11
Ráno by to chtělo spíše sachry ptž tělo je po noci hladové a bílkoviny by složitě měnilo na sachry/energii takže raději si udělej vaječinu s chlebem nebo vločky. _________________ Ride hard, die free...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|