powerclean+push press s 50mm osou
5x42
4x5x97 - masakr, v prvních dvou seriích 4xklasický powerclean + 1xcontinental powerclean, u dalších dvou serií 3xklasický powerclean+ 2x continental powerclean. Ten powerclean mě hodně potěšil, protože mám ještě rosekaný záda z nedělních tahů a nohy byli po dřepu taky KO. Když jsem nedávno začínal s 50mm osou tak jsem byl rád když jsem přemístil 80kg, takže postup slušnej. Výrazy u všech serií lehonký.
bench press
5x100
4x5x109
high pulls 50mm osa
4x5x87
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
tohle video s těma komentama od Rockyho nemá chybu
zítra dám poslední trénink a po něm bude nejmíň 7dní pauza, únava už je moc naakumulovaná
7.leden 2011
obvod hrudníku (volný) 120 cm- většinu tohohle obvodu tvoří latisimi
obvod ramen 139cm
břicho 94cm - tady by to chtělo nejmíň o 10cm dolu
stehno 70cm
lýtko 44cm
paže 45cm
BW: 100,5kg
klidová tepová frekvence: 50 t/min
porovnání starých s novými mírami
18.říjen
obvod hrudníku (volný) 123 cm . . . +3cm
obvod ramen 142cm . . . +3cm
břicho 97cm . . . +3cm -tohle se mi vůbec nelíbí !
stehno 72cm . . . +2cm
lýtko 46cm . . . +2cm
paže 46,5cm . . . +2,5cm
předloktí 35 cm . . .předchozí míru nemám, ale myslim že to bylo 33cm
BW 105,5kg . . . +5kg
Ještě bych chtěl přibrat 5-7kg přičemž bych chtěl zredukovat břicho
kasli na bricho, nebud modelka
zvedas jako malej jerab, tak v tom pokracuj a na estetiku se vzkasli
sleduju te skoro od zacatku a krasne ti to jd enahoru
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
kasli na bricho, nebud modelka
zvedas jako malej jerab, tak v tom pokracuj a na estetiku se vzkasli
sleduju te skoro od zacatku a krasne ti to jd enahoru
1xcontinental powerclean + výraz
3x112 - PR obrovská radost, 4.op těsně miss
Po té jsem zkoušel asi 7xpřemístit continentalem 120kg, činku se mi ale nepodařilo přemístit jak jsem chtěl, nedokázal jsem pod ní srolovat ruce a činka mi vždy spadla, jinak věřim, že výraz bych dal, snad příště
6x101- rezervička tak na 3-4 op
millitari press ve stoje
1x95 - lehký, 100 už by mohlo padnout
1xpřemístění+výraz
5x95
Supr pocit z těch ramen, síla se o mnoho zlepšila
bench press
5x100
4x5x109
shyby na hrazdě
5x8
Ted' si dám zasloužený odpočinek a za týden do toho začnu zase dupat
AMINO GENIN
Neuvěřitelný nakopávač. Zajímavé účinky na mě měl zejména tehdy, pokud jsem se cítil hodně vyčerpaný. Po vypití ampule dostalo tělo silný impulz a bylo to v posilovně znát. Zkrátka to proměnilo den, kdy by stál trénink za nic na den, kdy ze sebe člověk vydá to nejlepší. Doporučuji.
Známka 1*
SIX PACK BURNER
Po požití tohoto spalovače jsem nepocítil žádné metabolické reakce, ale svou chutí mě aspoň trochu nabudil. Osobně bych si tento produkt asi nekoupil.
Známka 4*
WHEY CORE 55
Tento protein jsem si vybral v příchuti "borůvka". Produkt je mi sympatický svým složením - zajímavý poměr bílkovin a sacharidů. Co se týče chuti tak tento protein vyniká na rozdíl od jiných mnou kupovaných proteinů příjemnou chutí, trošku mi snad v této příchuti připomínal zmrzlinu. Rozpustnost proteinu ve vodě je vynikající. Protein má z mého hlediska akorát jednu vadu a tou je extrémní pěnivost, byla by to asi jediná věc, která by mě od tohoto produktu odradila. Při protřepání v shakeru je třeba protein nechat několik minut ležet, aby mu spadla pěna a dal se celý vypít.
Známka 2*
*Pozn. stupnice známkování jako ve škole. Do celkového hodnocení jsem nezahrnoval cenu produktu.
Dnes měl být sice odpočinek, ale nějak mi to nedalo a musel jsem si jít trošku potrénovat. Byl to takovej mišmaš
continental powerclean a výraz (30mm neprotáčející osa
1x115 - lehký
2x0x120 - neprotáčející osa mě potrápila , snadno jsem jí dostal nahoru, ale nedokázal jsem protočit zápěstí, tak jsem jí musel zahodit. Na tom přemístění musím máknout- je limitující, výraz by šel. Zkusím potrénovat abych se dostal nad hlavu tak 130.
Tire flip
3x - vůbec nešel, pneu dlouho nebyla v ruce
Log lift
5x86- jen na zkoušku
výrazy JČ
3x53 pravá i levá
3x60 OR pravá i levá
přemístění
snad poprvé jsem ho trénoval s olympijskou osou
prázdná osa
3x57
3x77
3x97
2x107- nejsem si ted´ uplně jistej váhou nevím jestli to nebylo spíš 102, kdyby to bylo 107 tak je to OR
1x přemístění + výraz
8x97
7x97
1x117 - OR, ale trochu zklamání myslel jsem že osa má 20kg a né 17, přemístění continental, rezervička byla cca 3-5kg
tlaky šikmá jč
3x8x40
pak ještě nějakej šmrdling zad a tricepsu
Ten log je moc pěknej Jedeš to pokaždé s přemístěním, nebo přemístíš a 3krát vyrazíš?
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Ten log je moc pěknej Jedeš to pokaždé s přemístěním, nebo přemístíš a 3krát vyrazíš?
díky, každé op s přemístěním, jako na soutěži. Přemístění klády nahoru mi jde samo, ale s výrazem to je horší, vůbec nedovedu využít dynamiku a zapojit do toho nohy, prostě to moc rvu přes ramena
díky, každé op s přemístěním, jako na soutěži. Přemístění klády nahoru mi jde samo, ale s výrazem to je horší, vůbec nedovedu využít dynamiku a zapojit do toho nohy, prostě to moc rvu přes ramena
Přesně tak to mam já, přemístění je zatím úplně v klidu, zkoušel jsem i 110kg a v poho, ale výraz je pro mě u tý klády těžkej na stabilitu a přenos energie z nohou a v ramenou mam sílu tak na těch 95 a dál už to nejde.
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Přesně tak to mam já, přemístění je zatím úplně v klidu, zkoušel jsem i 110kg a v poho, ale výraz je pro mě u tý klády těžkej na stabilitu a přenos energie z nohou a v ramenou mam sílu tak na těch 95 a dál už to nejde.
budu muset na tom nějak zapracovat, chtěl bych se jak s kládou tak se soukolím dostat na 130kg, u soukolí asi problém nebude tam se motám kolem 120, ale u klády bude tam je to maxko tak 110kg
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru