|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mandor
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 10:46 am Předmět: |
|
|
Měl jsem prosbu na Ronnieho týkající se mé objednávky. Vyřešeno do 20 min. přes PM k mé naprosté spokojenosti. Profi přístup, super rychlost. Tak si představuju e shop.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
K obědu se mi povedly dva hovězí (falešná svíčková) steaky. 3min z každé strany, ale podle toho, co píšou na netu, by se měli 3min + 3min rovnat typu MEDIUM, ale já jsem to měl už Medium well, a to jsem neměl plyn puštěný naplno. Tak nevím, kde je chyba, příště to půjde na 2,5min + 2,5min.
Jinak dělám na pánvi s keramickým povrchem, 1-2 lžíce oliv. oleje.
Moje - medium až medium well:
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 2:26 pm Předmět: |
|
|
Muzikal Deti raje, uz se tesim na dalsi vystoupeni, ktera zacnou od listopadu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
| mandor napsal: | To Frozz: Nechci tě podceňovat, ale zohlednil jsi výšku steaku? Já třeba dělám max 3 cm vysoké, protože se bojím jít do vyššího/nemám peníze na takové fláky, ale známý ze států to dělal min. tři prsty vysoké-min. 6 cm kusy, tomu by pak odpovídal ten čas. Samozřejmě vše vyřeší teploměr na maso |
Koupil jsem z Alberta to hovězí, v zelené vaničce. Na výšku můžem mít tak 3cm? To je asi taky pravda, kdyby bylo tlustší, čas by vycházel. Příště jedu 2,5min + 2,5min :)) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | mandor napsal: | To Frozz: Nechci tě podceňovat, ale zohlednil jsi výšku steaku? Já třeba dělám max 3 cm vysoké, protože se bojím jít do vyššího/nemám peníze na takové fláky, ale známý ze států to dělal min. tři prsty vysoké-min. 6 cm kusy, tomu by pak odpovídal ten čas. Samozřejmě vše vyřeší teploměr na maso |
Koupil jsem z Alberta to hovězí, v zelené vaničce. Na výšku můžem mít tak 3cm? To je asi taky pravda, kdyby bylo tlustší, čas by vycházel. Příště jedu 2,5min + 2,5min :)) |
a jaké používáš maso? a koukáš na spodní stranu, co to bylo za zvíře, kde vychováno, bouráno, atd? je v tom brutální rozdíl, jestli máš maso z Polska a z Irska nebo Británie... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
Ad steak: ty vogo to je rocket science jak u toho cvičení _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út říjen 18, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Ad steak: ty vogo to je rocket science jak u toho cvičení |
tak běž do Alberta a podívej se na to, mají tam dva druhy, jedno je z Irska a Británie a druhé z Polska, je to napsané na spodní straně vaničky, už od pohledu maso z Irska je krásné a takové prostě lepší, cenový rozdíl 0, ale chuťový rozdíl značný (Dalibor říkal, chuťový rozdíl minimální, ale cenový značný), tady je to obráceně... , běž se tam podívat a otáčej vaničky, fakt udělej to, máš na to... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 7:49 pm Předmět: |
|
|
Ty časy na steak jsou pochopitelně orientační, záleží na teplotě pánve a výšce masa.
Jinak z falešný svíčkový z (české) běžné obchodní sítě běžným postupem steak nevyrobíš ani náhodou, bude to tvrdý jak podešev
Pokud na to nemáš vybavení a skill jako mají v dobrý restauraci, tak v domácích podmínkách vyrobíš dobrej steak jedině z kvalitního stařenýho masa a steakovýho řezu (svíčková, vysoký roštěnec), což falešná svíčková teda není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
Irsko, stáří < 30 měsíců.
Spazík: vím, že to není super extra pravý steak pro největší gurmány, ale jakožto pro studenta je hovězí maso velmi příjemné zpestření, experimentování, a je mi jedno že je to falešná svíčková....hovězí to prostě je, je to kvalitnější maso než kuřecí a já si ho i v takto špatných podmínkách udělám rád  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
mam skill,aj vybavenie,a doma si z falosnej svieckovice spravim teda vyborny steak.Len netreba mat obe ruky lave _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
kupuj spodný šál, netreba predražené sviečkové a pod., riadne rozpáľ panvicu a až potom ho na ňu polož + nie, že zas bude nejaký extra vysoký 2 + 2 minúty z každej strany a je to stejk, že nebíčko v papuli jak vraví Miňo Demovič:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: út říjen 18, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
Mě se nikdy nepodařil udělat steak z falešné svíčkové, bylo to vždy tvrdé..a nemyslím si, že to bylo rukama.. Ono taky hodně záleží na tom, jestli je to maso pořádně odležené..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|