"MIX"ER pre zabavu (III.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 267, 268, 269  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (III.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
shooter

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
shooter

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út říjen 18, 2011 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

negr jeden

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2011 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lada Samara a startování alternativním způsobem

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Azmodan

PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2011 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten novej obrázek je těžkej fail, ale to původní nemá chybu (nemůžu si pomoct )

Gohan

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 3:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reiben

PříspěvekZaslal: so říjen 22, 2011 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tohle je moc..

Freimen

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

NIKDY BYCH NEVĚŘIL, ŽE JE TOTO MOŽNÉ , ale opravdu mi toto teď přišlo emailem!

citace:
Dobrý den,
prvně se omlouvám, pokud se obracím na nepravou osobu. Myslím, že jsem Vás viděl včera večer cca od 19 hod. v posilovně (....) v Praze. Abych neplýtval Vaším časem, dovolte mi hned jít k tématu.

Zaujal mne Váš trénink, především jeho intenzita. Když jsem si pročítal Vaše stránky, tak bych řekl, že to byl "Kulturistický těžko-lehký split", 1. den. Trénujete jistě velmi tvrdě a dosáhl jste vynikajících výsledků, ovšem dovolte mi, abych se Vás zeptal, zda to byl jen můj špatný dojem nebo jste včera měl prostě nějaký psychicky špatný den ? Omlouvám se, že se na to ptám, ale přišlo mi to, jako kdybyste chtěl všechno rozbít, dostat ze sebe zlobu . Nedosáhl jsem nikdy takových úspěchů, jako vy, ale ani kvůli nim necvičím. Zatím jsem naprosto spokojený s tím, že jsem se z nejslabšího kluka ze třídy dostal kde jsem a to aniž bych užíval doplňky stravy. A to, že jsem spokojený, myslím vážně, ne jako výmluvu před tvrdším tréninkem. Trénink čehokoliv (ať už v posilově, venku při běhání, na kole, plavání nebo jakýkoliv jiný, ale i učení a návyky) beru jako zábavu a motivací je mi dobrý pocit a spokojenost. Když jsem si pročítal Vaše stránky, došel jsem i na to, že Vaším cílem je Kalokagathia, což si představuji jako vyrovnanost ducha a těla a právě celkovou životní rovnováhu - proto se na to ptám.

neuvěřitelný email! pro vysvětlení - na rozdíl od běžně trénujícího studentského osazenstva jsem prostě jel jednu sérii za druhou, nekoukal okolo sebe nebo z okna či nepsal na mobilu sms, s nikým se hlasitě nebavil a nevýskal jako ruští studenti okolo, standardní trénink s pauzami 60-90 s, který tu cvičíme všichni

Nicméně i kdybych někdy špatnou náladu měl, resp. kdybyste potkali bazzyho se špatnou náladou v Brně v gymu, psali byste mu maila jako zkušenějšímu, proč se u tréninku mračil ???

mám takový pocit, že je mi v patách další rando :-)...safra počkat, ne..email je česky, to nebude on
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mi připomíná ex-spolužáka... :D
Ale ne, takovejch lidí je na světě dost. Najednu stranu to maj dobrý, protože v sobě nic nedusej a prostě se zeptaj, když je něco trápí... nadruhou stranu to maj vlastně dost těžký, protože na některý otázky dobrá odpověď neexistuje
Vikio

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobrý psycho
powr

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 7:39 pm    Předmět: :-) Odpovědět s citátem

spíš to tipuji, že si z tebe/Vás někdo dělal prdel.
Freimen

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
to mi připomíná ex-spolužáka... :D
Ale ne, takovejch lidí je na světě dost. Najednu stranu to maj dobrý, protože v sobě nic nedusej a prostě se zeptaj, když je něco trápí... nadruhou stranu to maj vlastně dost těžký, protože na některý otázky dobrá odpověď neexistuje

díky za zajímavý pohled, to mě nenapadlo, že jde o tenhle typ člověka...já si vzhledem k těm sáhodlouhým popisům toho, proč on sportuje, jak je spokojený, že neužívá doplňky, jaké druhy všestranných sportovních aktivit dělá (proč mi vše někdo cizí něco takového píše???), že jde o klasického výmluvku, který si tím chce pouze ospravedlnit, že sám tvrdě nemaká a pečlivě nejí, což právě i připouští sám tím, že to zmiňuje, že se nejedná o výmluvu ...ale třeba to fakt myslí vážně a je to ten typ "proč"...škoda, že nepotkal v Brně bazzyho, ten by hned otváral kufr a bral si rukavice
Freimen

PříspěvekZaslal: st říjen 26, 2011 7:44 pm    Předmět: Re: :-) Odpovědět s citátem

powr napsal:
spíš to tipuji, že si z tebe/Vás někdo dělal prdel.

ne, já jsem skutečně koukal na FB, jestli tam náhodou není a asi třetí toho jména tam včera opravdu byl, cca 25 letý obrýlený kluk - student. (ono je v registračním systému do naší posilovny vidět, kdo tam v tu danou hodinu byl, takže je jednoduché si zjistit jméno a jinak tam byli jen rusové a slováci)
Arnie_one

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 6:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lukáši, je dobré vědět, že máš hodně obdivovatelů, i když více obdivovatelek by bylo možná horší (špatně by se to vysvětlovalo)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt říjen 27, 2011 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

:D až budu doma, tak sem hodím e-mail od ex-spolužáka... je to brutálně dlouhý a extrémně zábavný pro lidi, co ho znají, ale výtlem z toho mělo i relativně dost lidí mimo

zatím teaser

představte si ho jako Zoidberga z futuramy :D tenhle člověk je největší nervák na světě, furt se mu klepou ruce a šel studovat něco jako neurologii :D

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - "MIX"ER pre zabavu (III.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 113, 114, 115 ... 267, 268, 269  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: