|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: so září 10, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
Košice - 14 závodníků:
1. Kostyantin Illin
2. Braňo Golier
3. Tomi Lotta
4. Gregor Stegnar
5. Warrick Brant
8. Jiří Žaloudek
gratulujeme
nutno podotknout, že závod trval 5 hodin _________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Majesty

|
Zaslal: ne září 11, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út září 13, 2011 11:51 am Předmět: |
|
|
Vložené disciplíny pro diváky na Soutěži Strongman Teplice
Soutěže pro diváky budou probíhat po 2., 3., 5. a poslední disciplíně Strongmanů profesionálů.
Maximální počet účastníků je u dětí a žen 4 a u mužů 5.
Účastník musí soutěžit v duchu fair-play a musí absolvovat všechny disciplíny, které rozhodují pomocníci organizátorů a komentátor.
Účastník soutěže pro diváky soutěží na vlastní nebezpečí (doporučujeme se rozcvičit, zahřát). Organizátor soutěže nepřebírá odpovědnost za případnou vzniklou škodou na zdraví či majetku soutěžících.
Vyhlášení výsledků a předání cen bude provedeno po poslední disciplíně, před vyhlášením výsledků profesionálů.
Děti
Disciplíny:
1. Běh s 5kg kbelíky barvy na 30m na čas
2. Dřepy na 1 min
3. Držení PET lahví s minerálkou v natažených pažích na výdrž
Ceny:
1. monitor LCD Benq
2. rádio s CD a MP3 Sencor
3. video MP3 přehrávač Sencor
4. Flash disk Sigma 8GB
Ženy
Disciplíny:
1. Běh s 15kg kbelíky barvy na 30m na čas
2. Výdrž ve dřepu se zátěží
3. Držení kotouče 5kg v natažených pažích na výdrž
Ceny:
1. vysavač Hyundai, set na vytírání
2. rychlovazná konvice Moulimex, Jar
3. tyčový mixer Moulimex, Jar
Muži
Disciplíny:
1. Běh s 100kg kufry na čas
2. Zvedání sudu nad hlavu na 1 min
3. Bench-přes s kládou 110kg na počet
Ceny :
1. Bosch vrtačka, hasící přístroj P1, balení piva
2. Bosch úhlová bruska, hasící přístroj P1, balení piva
3. auto kompresor se svítilnou Black&Decker, hasící přístroj P1, balení piva
4. cena útěchy Jar
Mezi soutěžemi amatérů a profesionálů proběhne vystoupení „ Prťavoučkých mažoretek“ _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st říjen 19, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
Ve čtvrtek 20.10. v 23:15 bude Eurosport vysílat záznam Champions league z Košic. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt říjen 20, 2011 1:14 pm Předmět: |
|
|
Velmi dobra reportaz z tohtorocneho WSM:
http://www.waterburyobserver.org/node/562 _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: so říjen 22, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: ne říjen 23, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
| redcell napsal: | | http://ceskypohar.qsh.cz/uvaha.aspx |
Já bych snad jen opravil alespoň ty nejhorší hrubky, nevypadá to takhle na vystavené na oficiálních stránkách příliš dobře.
Co se týká názorové stránky věci, myslím že diskuse která probíhala na vyhlášení byla velice věcná a rozumná.
Jinak teď jsem byl o víkendu v Opavě, kde 5 kluků (Lukáš Svoboda, Jirka Žaloudek, Radek Paták, Čestmír Šíma a Pepa Mazač) udělalo navzdory ne úplně ideálním podmínkám (podium) skvělou show pro diváky a myslím si, že to patřilo k těme nejzajímavějším vystoupením co tam byly k vidění.
Kluci, jestli to čtete, díky že jste přijeli, doufám že se Vám tam líbilo a příští rok to bude zajištěné po technické stránce líp. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
Budou nejake fotky nebo mensi report co to bylo za show... _________________ Když uz stratiš vse tak by jsi nemel ztratit svou čest.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 5:24 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ...... |
Jirka zaloudek byl zraneny nebo mu proste nevysla forma letos?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 24, 2011 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Jirka zaloudek byl zraneny nebo mu proste nevysla forma letos? |
Nechci mluvit za Jirku, ale myslím že už byl asi dost utahaný po sezóně. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Miroslav Brabenec

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 7:07 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | redcell napsal: | | http://ceskypohar.qsh.cz/uvaha.aspx |
Já bych snad jen opravil alespoň ty nejhorší hrubky, nevypadá to takhle na vystavené na oficiálních stránkách příliš dobře.
|
Já uz k tomu snad nemam co dodat. Hlavne ze jsme si na toto tema telefonovali. Dobre, budu ještě dělat zdarma korektorku, editora, programatora, registrátora...muzu se na to klidne vykaslat, bude to nejlepsi. Evidentne jsou na tuhle praci vzdelanejsi a povolanejsi. Jenom naprogramovat ten web v ASP.NET me stalo stovky hodin. Urcite to nekdo dokaze za deset a jeste si mezitim opravi gramatiku, typografii...
Naposledy upravil Miroslav Brabenec dne út říjen 25, 2011 8:13 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 7:11 am Předmět: |
|
|
ano,to je primerana reakcia _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 8:14 am Předmět: |
|
|
Míro, ty jsi dneska musel vstát levou novou, jinak si to nedokážu vysvětlit :) Telefonovali jsme si a řešili jsme obsah materiálů do stanov. Ty si z článků na RW klidně vezmi jaké se ti budou hodit, jsou zkorigované a jsou ti k dispozici jak budeš potřebovat. Stejně tak fotky nebo videa tu mám k dispozici, pokud by třeba někdo potřeboval propagační materiály pro sponzory, vůbec s tím není problém. Co jsem řekl, to platí :)
Ale na tenhle odkaz jsem narazil náhodou a myslím, že obsahem našeho rozhovoru nebyl. Zaujal mě poněkud tendenční a kritický obsah, na který mám svůj názor, ale respektuju ho. Jen mě prostě praštila do očí forma té úvahy. Kdyby to bylo někde na diskusním fóru, tak nad tím mávnu rukou, ale pokud to vyvěsíš jako článek na oficiální web, mělo by to mít nějakou trochu víc reprezentativní formu. Toť vše, co jsem k tomu dodal a ač to možná vypadá jako bezdůvodné rýpání, stojím si za tím :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Miroslav Brabenec

|
Zaslal: út říjen 25, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Míro, ty jsi dneska musel vstát levou novou, jinak si to nedokážu vysvětlit :) Telefonovali jsme si a řešili jsme obsah materiálů do stanov. Ty si z článků na RW klidně vezmi jaké se ti budou hodit, jsou zkorigované a jsou ti k dispozici jak budeš potřebovat. Stejně tak fotky nebo videa tu mám k dispozici, pokud by třeba někdo potřeboval propagační materiály pro sponzory, vůbec s tím není problém. Co jsem řekl, to platí :)
Ale na tenhle odkaz jsem narazil náhodou a myslím, že obsahem našeho rozhovoru nebyl. Zaujal mě poněkud tendenční a kritický obsah, na který mám svůj názor, ale respektuju ho. Jen mě prostě praštila do očí forma té úvahy. Kdyby to bylo někde na diskusním fóru, tak nad tím mávnu rukou, ale pokud to vyvěsíš jako článek na oficiální web, mělo by to mít nějakou trochu víc reprezentativní formu. Toť vše, co jsem k tomu dodal a ač to možná vypadá jako bezdůvodné rýpání, stojím si za tím :) |
Vzhledem k tomu, že nemám v oblibě tuto formu komunikace dodám jenom to podstatné a tím tento kyberrozhovor končím.
Domnívám se, že pokud by skutečným motivem tvého příspěvku byla snaha o odstranění chyb v diskutovaném článku, dají se k tomu použít jiné, neveřejné, formy komunikace. Protože ovšem motiv byl jiný a já nemám potřebu ho zde uvádět, upozornění na tuto skutečnost se objevilo na veřejném diskuzním fóru. To nebylo potřeba a pokud použiji tvého formátu tak "za tím si stojím". Na chyby si budu dávat pozor a pokud by měl někdo zájem o pozici jazykové korektory, má u mě dveře otevřené. Plat 0,-Kč. Práce se hodí pro člověka, který je schopen pracovat nezištně, jenom z lásky ke sportu.
Pěkný den a rád bych to uzavřel.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|