|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: so září 03, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
omg kdo kde pise, ze je to jendo kolik ? Jestli ti je jedno, ze budes met OTPčko, tak jo je to jedno...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
Zaslal: so září 03, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Zase nemyslim nějaký extrémy.. Ale tak když si dam čtvrt kila těstovin, 200g vloček nebo 3/4 kila brambor, tak se svět nezboří, nebo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 9:54 am Předmět: |
|
|
Jak na široká ramena?
Je to záležitostí kostry, nebo se s tím pomocí tréninku dá něco udělat? Jsou na to nějaké cviky?
Mostování u benchpressu
Co vy na to? Včera mi majitel fitka tloukl do hlavy, že si mostováním na BP odjebu spodní záda. Já mu říkal, že se tím ramenní kloub dostane do lepší polohy ale to slyšet nechtěl. Říkal, že nejlepší a nejzdravější způsob benche je se skrčenýma nohama na lavici.
Ranní aerobka a snídaně
Kdybych chtěl v netréninkové dny (ráno, před školou) dát třeba půlhodinku na crossovém trenažeru, mám se předtím nasnídat nebo až potom?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:19 am Předmět: |
|
|
1)Makat, růst... zezadu krom širokejch zad ti opticky nejlíp zvětšej ramena zadní delty. Zepředu je ten dojem hlavně díky velkejm kozám a Včku... ale jinak prostě celkově dobře rozvinut delty.
2) tohle nevím, ale podle mě má 100% pravdu ten majitel... ramenní kloub se tím šetří, protože se tělo dostává do "decline" pozice, takže zvedneš víc a šetříš ramena. Ale pro záda to je podle mě špatná věc.
3) jako... tohle je asi dost individuální a záleží to na víc věcech, pro někoho je kardio na lačno ok, pro někoho ne. Já bych se z kardia na lačno poblil a hlavně... nenajedenej = slabej a neměl bych náladu na nic fyzickýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:21 am Předmět: |
|
|
Jak na široká ramena?
- to víš že jsou na to cviky, snad každý může mít široká, mohutná ramena, zařaď třeba military press, tlaky JČ v sedě, tlaky s v.osou. Ale nezapomeň, že těžko budeš mít mohutný jen ramena, a zbytek těla bude "zcvrklý", jde to ruku v ruce, takže makat na všem.
Mostování u benchpressu
- není potřeba mostovat u běžných cvičenců při běžném treninku, na spodní záda to určitě nebude lepší než u klas. benche. U lifterů je to ale třeba jinak, ti jdou s max váhami, mají jiné podmínky, přípravu, vybavení. Skrčené nohy bych rozhodně NEdoporučoval.
Ranní aerobka a snídaně
To záleží na tobě, každému vyhovuje něco jiného.
Já se musím před treninkem najíst, jinak by mě hrozně bolelo břicho a byl bych bez energie. Ale nejez 5min před cvičením, ale třeba 20,30min (i když ten trenažér nebude nic vyčerpávajícího). _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne so říjen 29, 2011 10:22 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:22 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: |
Mostování u benchpressu
Co vy na to? Včera mi majitel fitka tloukl do hlavy, že si mostováním na BP odjebu spodní záda. Já mu říkal, že se tím ramenní kloub dostane do lepší polohy ale to slyšet nechtěl. Říkal, že nejlepší a nejzdravější způsob benche je se skrčenýma nohama na lavici.
|
Ono je mostovani a mostovani. Extremni mostovani urcite dava zadum zabrat. U benchu s nohama na lavicce nemas poradnou stabilitu, zvedas mensi vahu a zaber na ramena je urcite vetsi.
P.S.: Docela by mne zajimalo kolik, kdo zna lidi, co si mostovanim odjebali zada....
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:30 am Předmět: |
|
|
Myslím že převážně mostují lidé, co k tomu zvedají odpovídající váhy a že případné dojebání zad spíš souvisí se zvedanou hmotností (nejen u BP), než s mostováním jako takovým... _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
Guru, to s tou lepší pozicí pro ramena jsem říkal já, né majitel.
A na širokou postavu teda zvětšit delty a křídla.
Díky moc za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:49 am Předmět: |
|
|
U mě je problematika mostování vyřešena jednoduše. Záda do mostu neprohnu :-). Naopak, mám ten problém že u benche mám na zemi jen špicky nohou. Paty se mi země nedotýkají ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
Tak si je něčím podlož. My máme ve fitku takové bedýnky tak 30cm na výšku. Nebo třeba kotouče.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
Opticky =) Hlavně prosímtě nedopadni jako můj ex-spolužák.... on si umanul, že chce velký zadní delty... takže ramena trénuje tak, že má série na obráceným peck-decku a pak další dva cviky na kladce, kde to stejně tahá totálně špatně. Hlavní je stejně cvičit prostě tlaky nad hlavou, upažování a najít si nějakej cvik na zadní delty, kterej fakt taháš zadníma deltama... což se stejně budeš učit pěkně dlouho, protože to není žádná sranda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 10:59 am Předmět: |
|
|
1) Tlaky JC vsedě 5x8, Přítahy spodní kladky k bradě 3x10, Upažování 3x8, Zapažování na protisměrkách v předklonu 3x10
2) Tlaky v MP 5x10, Předpažování 3x8, Protisměrky na ramena 3x10, Zapažování v předklonu 3x8
Takhle vypadá můj trénink ramen. 5 sérií na celá ramena, 3 série na každou hlavu. Jedu buď trénink 1 nebo 2, né oba najednou. Na volné váhy jsem volil 8 opáček a na stroje 10. Nevěřím totiž tomu, že se nízkým počtem opakování na strojích něčeho docílí.
Je to tak ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so říjen 29, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
určitě bys to mohl trénovat tak, že začneš zadní-pak boční a nakonec přední delty .... podle mě má 100% lidí přední delty oproti těm ostatním výrazně lepší a proto se to i doporučuje trénovat někdy tak, že zacneš těma slabšíma a končíš nejsilnějšíma. Ale to zkus na sobě, jak tě tréning baví. Já poslední dobou zkoušel končit právě těma předníma, protože ty rozhodně nezaostávají.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: so říjen 29, 2011 11:11 am Předmět: |
|
|
Fajn, určitě zkusím zaexperimentovat, díky za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá listopad 18, 2011 8:18 am Předmět: |
|
|
Co toastový chleba k snídani?
Včera jsem ho poprvé ochutnal jentak, opečený a velmi mi zachutnal. Zaexperimentoval jsem a zjistil, že se dá jíst snad úplně se vším. Na co bych se ale rád zeptal: je vhodné ho konzumovat k snídani? Už se tu řešily cornflaky a podobné, ale toasty nikdy
Dík
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|