|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
no nazev je Syrovatkovy protein wpc 80-1kg,je to hned ten prvni co ti vyhledavac najde
|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: po říjen 31, 2011 6:24 pm Předmět: |
|
|
btw... na ronnie shopu u produktu mas "Nabízí Vám kdokoli cenu lepší? Klikněte zde, zlevníme více!"[/quote]
tak na to se kouknu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 8:06 pm Předmět: |
|
|
| Zacatecnik Anthony napsal: | no nazev je Syrovatkovy protein wpc 80-1kg,je to hned ten prvni co ti vyhledavac najde |
Tak jestli myslis ten produkt od "pan hokejista-sport", tak to uz bych si 6 Kc priplatil a koupil bych kilovy pytlik od Promilu za 335 Kc. A pokud ti jde fakt o cenu, tak proc kupovat kilo za 329 Kc, kdyz muzes mit od +- stejneho vyrobce cca to same pod nazvem "Whey Plus 82" za 270 Kc za kilovy pytlik, no ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
deco
|
Zaslal: po říjen 31, 2011 8:41 pm Předmět: |
|
|
A co protein z rybářskejch potreb?
najde se jako prísada do boilies.
maji sušenou syrovátku cca 40kč/kg
A bílkovinovej koncentrát za 140kč/kg
Je to sice neochucený ale treba takový granko by si stím poradilo
a částečne doplnilo funkci gaineru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: út listopad 01, 2011 6:44 am Předmět: |
|
|
| duke.dukem napsal: | | Zacatecnik Anthony napsal: | no nazev je Syrovatkovy protein wpc 80-1kg,je to hned ten prvni co ti vyhledavac najde |
Tak jestli myslis ten produkt od "pan hokejista-sport", tak to uz bych si 6 Kc priplatil a koupil bych kilovy pytlik od Promilu za 335 Kc. A pokud ti jde fakt o cenu, tak proc kupovat kilo za 329 Kc, kdyz muzes mit od +- stejneho vyrobce cca to same pod nazvem "Whey Plus 82" za 270 Kc za kilovy pytlik, no ne? |
ano mylsim ten produkt od pana hokejisty co se tyce toho promilu tak ja vidim cenu v shopu 400kc/kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 1:59 pm Předmět: |
|
|
Měl někdo borůvku či čokokokos od Extrifit WPC 80? Zajímá mě chuť. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Měl někdo borůvku či čokokokos od Extrifit WPC 80? Zajímá mě chuť. |
Měl jsem oboje¨ (čokokokos jen vzorek), borůvka lepší. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: st listopad 02, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Bombay napsal: | | Měl někdo borůvku či čokokokos od Extrifit WPC 80? Zajímá mě chuť. |
Měl jsem oboje¨ (čokokokos jen vzorek), borůvka lepší. |
Podle me se boruvka strasne rychle prepije, je to jen takove navonene sladke nic (i kdyz mi to pripomelo jeden z mych prvnich boruvkovych Promilu). Objednej si za tricet korun vzorek a uvidis sam. Chut je ta nejsubjektivnejsi vlastnost o ktere se da neco zprostredkovat, pokud to neni vylozena slichta. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 4:45 pm Předmět: |
|
|
| deco napsal: | A co protein z rybářskejch potreb?
najde se jako prísada do boilies.
maji sušenou syrovátku cca 40kč/kg
A bílkovinovej koncentrát za 140kč/kg
Je to sice neochucený ale treba takový granko by si stím poradilo
a částečne doplnilo funkci gaineru. |
Sušená syrovátka se nerovná syrovátkový protein v tom smyslu v jakém se prodává např. v e-shopech. Je tam plno balastu, laktosy apod.
Nevymýšlejte blbiny - nejezte nic rybám kočkám, psům ani nikomu jinému. Tyto produkty by v drtivé většině případů nesplnily limity pro potraviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 5:13 pm Předmět: |
|
|
To myslím nemusíš mít obavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
danlei
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 11:51 pm Předmět: jaký protein + gainer? |
|
|
Dobrý den, který protein si mám koupit dva pytliky Whey Protein 80 nebo Professional WPC 80 + sáček ZDARMA! nebo tedka v akci Hydro Instant? Jde mi o pomer cena/výkon:) A gainer Compress B. I. G. nebo Professional Gain 15 nebo Hyper Mass 6000 rozdil ceny je v nich celkem velký.. Nebo mám zustat u Maltodextrinu? Doma mám CEE. Cvičím přez rok, stravu mám dobrou... 20let 180/70Kg. Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | Měl někdo borůvku či čokokokos od Extrifit WPC 80? Zajímá mě chuť. |
Teď dožírám čoko+kokos a můžu říct, že to nádherně voní :D Takže už i díky tomu bych řekl, že se toho člověk nepřechlastá:) Ale přijde mi to hodně podobný jako čokoláda, moc tam ten kokos cítit není (krom vůně) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|