| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
marty1303
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 7:25 pm Předmět: Kreatin+No xplode |
|
|
Dobry den, cvicim pravidelne 4x tydne pul roku (za tu dobu sem nabral 14kg svalove hmoty),je mi 20 let,merim 189 cm a vaha okolo 84kg. Soustredim se predevsim na jidelnicek a jako suplementaci pouzivam Reflex Instant Mass (gainer+protein) a mel sem 2 cikly kreatinu. Nyni mam pauzu a premyslim co po ni zaradit za suplementy. Napadla me kmbinace No xplode 2.0 s Celltech nebo kre-alkalinem. Ktery stechto kreatinu by jste doporucili radeji? Nevadilo by kdyz se ma kre-alkalyn brat pred cvicenim a no xplode taky? Dekuju mockrat za odpoved.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
heymee
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 7:56 pm Předmět: |
|
|
nevymislaj a kup si monohydrat creapure..
s tym no xplode mam zle skusenosti takze osobne nedoporucujem..
|
|
| nahoru |
|
 |
powr
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 10:41 pm Předmět: moje zkušenost |
|
|
já 2 roky jedu no-xplode a krea-genic. Šlape mi to jak blázen, jak do síly-tak do vytrvalosti a hmotu taky nějakou mám. Samozřejmě ale dávám přestávky od suplementace. Jde o mojí zkušenost, někteří lidé opovrhujou no-doplňky, nemyslím v této diskusi, ale obecně, ale podle mě je to fakt dobrá věc a já jí cejtím. žádné placebo. jenom xplode nedávat k večeru, to mam pak problém usnout..
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
|
| nahoru |
|
 |
marty1303
|
Zaslal: so listopad 05, 2011 12:17 am Předmět: |
|
|
Diky za nazory, nakonec sem usoudil ze to aspon zkusim.. kdyz to bude spatny tak se na to vykaslu a pojedu zase klasiku monohydrat a ten zelenej caj. Jinak ten caj to je dobra vec.. povzbudi a je to zdravy :) Dneska sem koupil No-xplode tu starou verzy a kre-alkalin cxt. Zacnu to brat az koncem mesice ted mam pauzu. Az to dozeru tak napisu jakej to melo efekt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Vladik

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 7:33 am Předmět: |
|
|
5g argininu jen pred trenalem..pumping neskutecnej..tuhost.objem..vaskularita..
jeste celkem slusnej efekt byl od massacry od OLIMPu..
|
|
| nahoru |
|
 |
marty1303
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 7:57 pm Předmět: |
|
|
Tak sem stim dneska zacal.. Dal sem si protein + sacharidak na to krealkalyn a este no-xplode, pak sem to zalil minimalne litrem vody.. po pul hodine sem byl v posilce a zacal bejcit.. mel sem plnej pupek vody a este sem pil pri cviceni.. a to byla chyba.. cca po pul hodine treninku sem to vsechno vyblil.. ale nemuzu to prisuzovat nocku.. asi sem se jen moc prepil.. ale co musim rict tak uz po tyhle 1 davce sem citil dost velkou napumpovanost a i sila se zvisila, uvidime jak to pude dal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 29, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | 5g argininu jen pred trenalem..pumping neskutecnej..tuhost.objem..vaskularita..
jeste celkem slusnej efekt byl od massacry od OLIMPu.. | Jak 5 g jakékoliv aminokyseliny zvýší vaskularitu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: | 5g argininu jen pred trenalem..pumping neskutecnej..tuhost.objem..vaskularita..
jeste celkem slusnej efekt byl od massacry od OLIMPu.. |
Nepleteš si arginin s tesťákem?
Drogy jsou špatné, nehul to...
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
Drogy jsou špatné, nehul to... |
:D řekni tvému tělu, ať tě nechá bez týhle drogy jeden den... uvidíš, jak jsou drogy skvělý
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
Na zázraky nevěřim, ale na mě osobně NO věci fungujou velice dobře. Takže nepřeceňovat, ale za zkoušku to stojí. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 2:07 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Na zázraky nevěřim, ale na mě osobně NO věci fungujou velice dobře. Takže nepřeceňovat, ale za zkoušku to stojí. |
Ale jo, taky nemuzu rict, ze bych NOcko nebo assault necitil, kdyz jsem si ho dal pred treninkem v dostatenem mnozstvi. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
jojo drape dal sem si ten tvuj vzorek assaultu a malem me omylo  byl sem cervenej jak rajce a vsechno me svedilo, svinstvo
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 2:16 pm Předmět: |
|
|
To je tak, když na poprvé dáš 40gramů, že? :D Taky jsem dostal tester, a hned napoprvé jsem naložil plnou dávku, to bylo teplo :D.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |