|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: ne říjen 30, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: st listopad 02, 2011 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 10:19 pm Předmět: |
|
|
Jsi si jistý že jsi se neseknul a nedal jsi sem mírně zdeformovanou fotku? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 10:54 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Jsi si jistý že jsi se neseknul a nedal jsi sem mírně zdeformovanou fotku? |
Taky jsem nad tím chvíli přemýšlel, když jsem jí viděl... Ale ten fotograf vypadá docela rozumně, takže se mi moc nechce věřit, že by tam něco zvětšoval, roztahoval nebo tak...
Hodně tu fotku probírají na jednom německém fóru a převážně se tam shodují na tom, že za to, jak na té fotce Heath vypadá, může spíš následná hra s kontrastem, světlem a doostřením... Taky bych se spíš klonil k tomu :)
Tady jsou další fotky od stejného autora, ale už mimo kulturistiku:
http://www.flickr.com/photos/jemsalmon/
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 10:55 pm Předmět: |
|
|
není zdeformovaná... když se člověk podívá na fotku od jiného fotografa a ve stejné póze, jde vidět, že Phil opravdu takový je... jen jsou tam zvýrazněné ty stíny a žíly... jinak je to on.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 10:56 pm Předmět: |
|
|
Je to možný, ale mě se zkrátka zdá na té fotce "širší než obvykle" :) Ale dost možná už mi teď k večeru jdou oči šejdrem :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
Je fakt, že ty paže a ramena vypadají tak obrovsky, že se tomu ani nechce věřit... Koukám na to a říkám si, jak je tohle sakra vůbec možný  Jsem zvědav, s čím přijde napřesrok :)
|
|
| nahoru |
|
 |
pain2

|
Zaslal: út listopad 08, 2011 11:54 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem zvědavý... v tom dokumentu journey to the olympia říkal, že paže mu vždycky rostly strašně rychle oproti zbytku těla, tak je necvičí tolik jako ramena a prsa, na které se hodně zaměřuje... to bylo vlastně 2009... nevím, na co se bude chtít zaměřit dál :D ale určitě bude chtít být ještě lepší :) a strašně se mi líbí, jaký je Phil v těch dokumentech pohodář a musí s ním být prdel :D poslední dobou taky dává na své stránky články o výživě, tréninku a vše kolem toho a jsou to dost zajímavé články... bere to i z pohledu svých zkušeností. A osobně si myslím, že je jeden z těch nejinteligentnějších profi bodybuilderů.
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 8:36 am Předmět: |
|
|
tj :-) to je jak dorostenci vs on :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 2:29 pm Předmět: |
|
|
Dan: přesně jak píšeš. Taky jsem si všimnul, že hodně těží ze 100 procentní formy, jakmile to není ono, tak hodně ztrácí. Je to dobře vidět, když je trochu obalený, tak už to není tak působivé. Při nedávné společné exhibici s Kaiem bych si netroufnul tvrdit, že ten, koho Kai nehorázně bije v každé póze (byť to nebylo dlouho po NY), je náš letošní Mr. Olympia. Ale on to dokázal. Chtěl bych vidět Kaie na 110 %.
Tady v tom porovnávání z Sheru je fakt největší ale Phil je tam jak vybroušenej diamant, ten double biceps ze zadu je snad ještě lepší než zepředu, dokonalej.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 3:00 pm Předmět: |
|
|
:D achjo, zas tyhle fotky.... mě tak štve to, že Kai neudělá a neudělá tu formu
(a pak samozřejmě to, že koukám na ty fotky, a nechápu, co sakra dělal Jay na 2. místě jak ve Olympii, tak i na Sheru)
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 7:39 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | Jari to musí rozluštit
zaprvý, pan Salmon je pěknej zloděj, protože to je fotka Bernala z MD, je převedená do černobíla a provedenej mírnej tone mapping, proto je to tak brutal vystínovaný - což opticky vypadá i větší |
Tak to by mě docela zajímalo, co z těch všech fotek na svém profilu opravdu fotil
Na obou verzích fotky vypadá Heath neuvěřitelně... Ukázat mi ale někdo tu černobílou tak před 10 - 12 lety, tak na ní nechápavě civím týden tak tři hodiny denně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|