|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 4:30 pm Předmět: Ideální suplementace při tréninku zaměřeném na sílu? |
|
|
Ahoj, zajímal by mi názor někoho v dané oblasti zkušeného, jak by si představoval IDEÁLNÍ suplementaci při tréninku zaměřeném na sílu a to jednak pro podporu síly, ale také (dost možná prvořadě) podporu regenerace, druhořadě podporu svalového růstu. Neberte v potaz faktor peněz,prostě opravdu co nejlepší možnou kombinaci (to znamená i ideální typ, případně množství daného suplementu v danou dobu ... př: např. aminokyseliny,komplexní,hydro 0,2g na 1kg TH atd.)
Zajímá mě především rozložení v průběhu dne, zařazení aminokyselin (zde především optimální množství vzhledem k hmotnosti, úrovni jedince), podpora výkonnosti a síly během tréninku a případně jiných méně běžných doplňků.
Já osobně aktuálně ze suplementů čerpám takto - denní scénáře jsou dva (trénink dopoledne, trénink večer):
Snídaně : multivitamín a multiminerál + pevná strava
Trénink : občas iontový nápoj
Po tréninku: gainer + protein (80%+) + kreatin monohydrát (cykluji přibližně 2 měsíce on, 4 měsíce off)
Oběd : nic (jen pevná strava)
Svačina : nic (jen pevná strava)
Večeře : nic (jen pevná strava)
Před spaním : většinou vlastní koktejl složený z: zdroj zdravých tuků, tvaroh, mléko
Snídaně : multivitamín a multiminerál + pevná strava
Svačina : nic (jen pevná strava)
Oběd : nic (jen pevná strava)
Svačina 2 : nic (jen pevná strava)
Trénink : občas iontový nápoj
Po tréninku: gainer + protein (80%+) - většinou trochu menší množství než v případě tréninku, který je dopoledne
Večeře : nic (jen pevná strava)
Před spaním : většinou vlastní koktejl složený z: zdroj zdravých tuků, tvaroh, mléko
Tak by mi zajímalo, jestli by mělo cenu investovat do něčeho navíc. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lamice27

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
pokud pojedes silově náročný tréninky a chceš co nejlepší odezvu,tak bych asi nejdřív investoval do super matrace,protože pokud se dobře vyspíš,trénink je většinou super  se suplementama ti poradi jiny borci ale spánek je numero uno a ten kdyz budes zanedbavat,tak ti nic nepomuze
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 5:11 pm Předmět: |
|
|
já bych si zase raději rád přečetl tu pevnou stravu _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
lamice27

|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 5:38 pm Předmět: |
|
|
Já sem hlavně nepsal, že mam nějaký problém, zajímal mi názor někoho, kdo se v tom vyzná a má nějaký zkušenosti, zda zařazení věcí jako jsou aminokyseliny případně nějaký nitrixy a podobný hrajou významější rozdíl. Opravdu jsem nepotřeboval poradit, že se mám dobře vyspat, ale i tak díky za snahu :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Doofy

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
nitrix bomba... ale jen prvni pixla .. druha nevim proc ale nic.. Ale fakt super.. Kdysi sem to zkousel. Maximalni napumpovani dokonce sem i vic zvedal.. a svaly jsou porad nasponovany jak neco.. dobre to motivuje.. Nez bych to tu vysvetlil vsechno tak si to radsi vyzkousej je toho dost co to umi.. Ja stim byl spokojenej nekdy si ho zase mozna koupit , to same no-xplode.. ten se mi libil jeste vic..
Regeneraci to chce taky maximalni.. taky mam v planu koupit poradnou matraci.. _________________ fotky si nevsimejte to je z dob kdy mi bylo 15let..
motto? zivot neni o tom co chces.. Ale o tom co vydrzis
|
|
| nahoru |
|
 |
Thomy

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:13 pm Předmět: |
|
|
https://forum.ronnie.cz/post882486.html#882486
Tu jsem rozepisoval svoji suplementaci při silový fázi tréninku. Některý doplňky tam sice byly trochu zbytečně, ale většinou jen z důvodu, že jsem je potřeboval dodělat. Pokud by byl zájem, tak bych se o tom ve volným čase asi dokázal trochu rozepsat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:16 pm Předmět: |
|
|
*** _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Doofy napsal: | nitrix bomba... ale jen prvni pixla .. druha nevim proc ale nic.. Ale fakt super.. Kdysi sem to zkousel. Maximalni napumpovani dokonce sem i vic zvedal.. a svaly jsou porad nasponovany jak neco.. dobre to motivuje.. Nez bych to tu vysvetlil vsechno tak si to radsi vyzkousej je toho dost co to umi.. Ja stim byl spokojenej nekdy si ho zase mozna koupit , to same no-xplode.. ten se mi libil jeste vic..
Regeneraci to chce taky maximalni.. taky mam v planu koupit poradnou matraci.. |
Díky za zkušenost, právě na něj jsem už slyšel několik chval, proto jsem ho zmínil. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Thomy napsal: | https://forum.ronnie.cz/post882486.html#882486
Tu jsem rozepisoval svoji suplementaci při silový fázi tréninku. Některý doplňky tam sice byly trochu zbytečně, ale většinou jen z důvodu, že jsem je potřeboval dodělat. Pokud by byl zájem, tak bych se o tom ve volným čase asi dokázal trochu rozepsat. |
Děkuju moc, mrknul jsem na to a vypadá to zajímavě, takže pokud by si opravdu někdy měl chuť se rozepsat trochu víc, jak si nabídnul, jsem jedině pro. Děkuju _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:23 pm Předmět: |
|
|
*** _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:26 pm Předmět: |
|
|
Mrkni do Fořta do Výživy nejen pro kulturisty a do druhého dílu. Možná máme k Fořtovi výhrady, nicméně modely stravování včetně suplementace nemá vůbec špatně zvládnuté.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st listopad 09, 2011 9:33 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Mrkni do Fořta do Výživy nejen pro kulturisty a do druhého dílu. Možná máme k Fořtovi výhrady, nicméně modely stravování včetně suplementace nemá vůbec špatně zvládnuté. |
Ok, vidíš, knížku mam doma, kdysi sem jí čet a vůbec mi nenapadlo se tam mrknout :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|