|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 9:27 am Předmět: přehrávač |
|
|
Nějakej tip na kapesní mp3 přehrávač? Potřebuju něco na běhání, a telefon je dost neskladná kráva, plus se to za běhu blbě ovládá.
Cena pod pět tisíc a rozhodně to nesmí být od Applu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
nestiik

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
Naposledy upravil nestiik dne čt listopad 10, 2011 10:40 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:39 am Předmět: |
|
|
do fitka nosím Emgeton, podle mých zkušeností hraje nejhlasitěji, což potřebuju, aby to přeřvalo debilní rádia v gymu.
jinak mám iPod Touch (ale to nechceš), a Cowon iAudio
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
Co mas proti Apple? Je to principialny odpor? Pretoze iPod Shuffle je na sport uplne najlepsia volba! Ja mam este tento starsi typ: http://im9.cz/sk/iR/importprodukt-orig/168/1686a194b3a10b8b194b6a332a88d4b7.jpg
a nemozem si ho vynachvalit. Je mensi ako cokoladovy bonbon, vazi sotva 10 gramov :D a nemusim na nic klikat, tukat, prepinam si piesne na sluchatkach pri hlave, idealny na sport _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:43 am Předmět: |
|
|
Ot: a hraje Shuffle hlasitě? protože iPod touch s těma jejich šuntovskejma sluchátkama hraje úplně potichu, to přeruší i hekání borců na legpressu
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:54 am Předmět: |
|
|
já mám teda špunty Creative a iPOD shuffle a s hlasitostí nemám problém
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 11:18 am Předmět: |
|
|
Já mám ipod nano 6ku a spunty Senny ... Na max. hlasitost ani nedávam aby mi to neutrhlo bubínky:D záleží hodně na sluchadlech a jejich schopnosti izolace okolního zvuku ;) ještě mrkni jestli nemas nastavenou maximální hranici zvuku na nižší úroveň než je maximální možná :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 11:19 am Předmět: |
|
|
sony walkmany jsou solidní. Cena kolem 1500, tenké, 4GB myslím a hlavní výhoda oproti applu je že se nemusíš jebat s iTunes.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
tak si kup to co jsem postoval místo toho applu na sport ideální :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 9:17 pm Předmět: |
|
|
Do iPodu jde dávat jen koupená muzika na iTunes? Když si stáhneš mp3 z Uložto, tak to tam nenandáš? Nebo jak ten Apple systém funguje?
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:22 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak, a je to strašnej omrd s tím něco dělat. Je to klasickej typ programu, kterej dělá všechno jinak než chce uživatel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:05 am Předmět: |
|
|
octo, nechces misto 5k usetrit a koupit si nejakej pasek? at uz na ruku nebo na hrud ? treba prave na ten telefon? zvlast tedka, kdyz uz na telefony s GPSkou vznikaj super aplikace bezecky, ktery ti merej rychlost a vykonost ?.)
+ teda spousta telefonu jeste ma moznost mam dojem bezdratovyho merice tepu :) (pripadne dratovyho) -> to jsem osobne este nehledal ale uz jsem o tom slysel. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|