|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 4:28 pm Předmět: |
|
|
pockat nechcete mi rict ze ta prvni fotka tak to nosil normalne  to uz bylo po prvni fazi strihani ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 4:32 pm Předmět: |
|
|
hehe :D jasne po prvni fazy kubaz, ziskavas zlate lizatko xD Necekal sem, ze by nekdo myslel ze sem to tak nosil xD _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 07, 2011 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Prasopes. napsal: | | hehe :D jasne po prvni fazy kubaz, ziskavas zlate lizatko xD Necekal sem, ze by nekdo myslel ze sem to tak nosil xD |
Řeknu ti že bys byl HODNĚ originální
Mimochodem, na té první fotce jsem přemýšlel jestli jsi si neuříznul hlavu a nehodil jí do odpadu. To by váhu také snížilo
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po listopad 07, 2011 7:17 pm Předmět: |
|
|
S holou hlavou ty ramena vypadají širší, co? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út listopad 08, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
Ale v zásadě mi to potvrdilo tvrzení známýho, co mi onehdá říkal "vole na box si musíš oholit hlavu, hipíci žádnej respekt nebuděj"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 8:03 am Předmět: |
|
|
váha ukázala 86,7 kg takže další 1,2 kg dole  Vždycky mě to nakopne a udělá radost na celý den. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 9:06 am Předmět: |
|
|
:D to chci navážit v neděli, aby bylo cca 1,2kg nahoře za posledních 10 dní :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
Po celoročním cvičení fullbody a jeho obměn jedu už 14 dnů split a je to boží
Všechno lehce pobolívá, těším se na každý trenál, každá partie dostane záhul. Pozoruju, že jsem unavenější, mám potřebu více jíst, řekl bych, že tělo reaguje a mohlo by to přinést nějaké výsledky _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: čt listopad 10, 2011 10:08 pm Předmět: |
|
|
Bombay: souhlas! Taky jsem byl zastánce FB, ale teď bych se k němu už nevrátil.
Jinak já mám radost, že si zejtra udělám obří prasečák, i když nejsem v dietě. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
Mam radost, ze budou opet Vanoce. Od malicka jsem na tyhle svatky strasne zatizenej vzdy se tesim na tu vanocni atmosferu, tradice, vanocni shon atd. :)
Jen teda nechapu, ze ten rok zase tak strasne rychle utekl a zase jsem udelal velky ho*no _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 11:15 am Předmět: |
|
|
=) kolik kilo o vánocích nabereš?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
Draper: To neříkej, že jsi letos nic neudělal. Dojel jsi na kole 2x na Měsíc a zpátky a strávil jsi v posilovně tolik času, jako jinej za celej život :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 11:47 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Draper: To neříkej, že jsi letos nic neudělal. Dojel jsi na kole 2x na Měsíc a zpátky a strávil jsi v posilovně tolik času, jako jinej za celej život :-) |
ty voooéééé, já se tlemím
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 11:49 am Předmět: |
|
|
Ja se taky tlemim a zaroven premyslim, jestli mam byt na sebe hrdej nebo ne? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|