|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
BackyW
|
Zaslal: pá listopad 11, 2011 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Ja se taky tlemim a zaroven premyslim, jestli mam byt na sebe hrdej nebo ne? |
..ale jo, hrdej buď, výlet na Měsíc na kole to je sakra odhodlání ale nezlob se, vracet se zpět na tuhle planetu by byla pič ()vina ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Prasopes.

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 12:22 am Předmět: |
|
|
Tak jsem byl dnes na první svojí letošní soutěži (a první soutěži svojí vůbec). Z cca 60-70 závodníků jsem skončil na 11. místě s 570ti body.
(o 10 bodů mi utekla finálová desítka)
8-10. místo bylo 580b. a pro mne to znamenal jeden jediný chyt a mohl jsem být ve finále:) Ale zkušenosti se cenní, zjistil jsem, že je dobré před lezením požádat o pročištění cesty a nepodceňovat zbytečně žádnou cestu, protože se mi to může stát osudné.
Taky jsem zjistil, že ještě nemám doléčenou šlachu na levačce, ale to už je jiná pohádka:) Je to škoda, trošku je mi to líto, ale na první závody paráda, na to, že jsem chtěl závodit až od příštího roku, si myslím, že bomba a jsem rád, že už jsem začal letos, alespoň naberu na příští rok zkušenosti.
A hlavně vím, že aspoň ta moje forma tréninku, kterou vedu je správná :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 1:52 pm Předmět: |
|
|
já jsem 100% za nima... neřekli nic špatnýho, jen je jaxi společensky nevhodný, že je člověk sprostej, tak to asi někomu vadí.... maj pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
Drulák urážel je, oni urazili jeho. Drulák je urážel zcela oprávněně a v souladu s jejich výkony, nicméně hrál fotbal, tudíž by se neměl divit jak se mu to vrátilo.
Nějaké pokuty či napomenutí jsou však jen výsledkem zkurvený politický korektnosti a přehnané citlivosti, tudíž proti pokutě rozhodně jsem.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 6:58 pm Předmět: |
|
|
Drulák si za to může sám. Jak je starej, mohl by už dávno vědět, že o pánech internacionálech a potenciálních mistrech evropy i světa se mluví jen v dobrém. Obzvláště když teď chytli takovou skvělou formu by se nemělo ani bouchat dveřma. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 7:34 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Drulák si za to může sám. Jak je starej, mohl by už dávno vědět, že o pánech internacionálech a potenciálních mistrech evropy i světa se mluví jen v dobrém. Obzvláště když teď chytli takovou skvělou formu by se nemělo ani bouchat dveřma. |
Eh, skvělou formu můžou prokázat až začne EURO.
A trapně vyřvávat, plus trhat si oblečení od sponzorů, následně chodit v rozervaných hadrách po letišti? Tohle bych pochopil, až to EURO vyhrají, nebo se umístí na prvních třech příčkách.
Zatím pro mě nepředvedli chování dospělého reprezentačního týmu. Jejich chování by odpovídalo náctiletým juniorským hokejovým hřebečkům, kteří vyhráli juniorskou extraligu a těší se domů za teen přítelkyněmi a na večerní ožíračku.
A proto s pokutou souhlasím.
O nulové toleranci nediskutuju. Tohle, mám pocit, už padlo po excesu s kurvama na hotelu. Ale asi to už neplatí, bo tím hrozilo minulé vedení...nu což, nové vedení, nové hrozby. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 8:30 pm Předmět: |
|
|
Já mám takový zvláštní smysl vyjadřování. Tohle byla ode mě čistá ironie a sarkasmus. Ve skutečnosti má není nic tak protivný jako tyhle hvězičky a před každým zápasem si přeju jejich vysokou prohru. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 9:51 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Zatim Berdych |
čekal jsem na to, kdy tto sem napíšeš Tommy... teď ho kvůli tobě re-breakne
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
:D fakt jako... já si hned vzpomněl na Tommyho, že to sem musí napsat, aby ho pak mohl Nole breaknout... no snad to teď udrží
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 10:06 am Předmět: |
|
|
50m kraul - 30sec (bez startovniho skoku)
ted este udrzet tempo na 100m ^.^' a bude to v klidu _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
Mě dnes potěšilo, že jsem si upgradoval své IBM X61 na 4 Gb RAM a naklonoval systém na nový 500 Gb 7200 ot./ min. disk a vše funguje:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 7:21 pm Předmět: |
|
|
budem babka už o 3 týždne _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|