|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
xxPoisonxx
|
Zaslal: po listopad 21, 2011 4:56 pm Předmět: Vlnění |
|
|
Ahoj všem,
mám takový dotaz, tak snad mi poradíte.. Chtěla bych držet sacharidové vlny (už jsem je i držela), ale chtěla bych hubnutí urychlit, myslím to tak, že místo vlny trvající 7 dní (např.: 50-50-100-150-200-250-300), bych to udělala například takto: 50-50-100-200-300-50-100 (vynechala bych 150 a 250 sacharidů). Myslíte, že je to možné takhle to urychlit? Bude mi tělo reagovat?
Předem moc děkuji všem za názory a odpovědi, doufám, že jsem to napsala srozumitelně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 8:33 am Předmět: |
|
|
Nevim, jestli tim hubnuti urychlis, ale ty vlny si klidne zkrat. Nikde neni dano, ze vlna musi trvat 7 dni, muzes to tocit klidne v 4-5 dennich cyklech. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 8:37 am Předmět: |
|
|
napr. ja sem se bavil s mym trenerem o vlnach a jak sem mu rekl, ze co tady tak koukam tak normalne lidi jezdi 5ti denni vlny a vic, tak docela cumel... ze to telo na takovou dlouho vlnu nereaguje, chce to pry neco kratkeho nejcasteji 100-200-300
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 9:48 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | napr. ja sem se bavil s mym trenerem o vlnach a jak sem mu rekl, ze co tady tak koukam tak normalne lidi jezdi 5ti denni vlny a vic, tak docela cumel... ze to telo na takovou dlouho vlnu nereaguje, chce to pry neco kratkeho nejcasteji 100-200-300 |
Ze skušenosti potvrzuju, že není třeba vymýšlet složitosti. To, cos napsal funguje dobře. Taky mi vyhovuje spíš kratší vlna.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
Pavlíkovi taky _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
xxPoisonxx
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|