|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 13, 2011 8:10 pm Předmět: |
|
|
Jo, koukatelný to bylo. Hlavně se mi tam líbila ta holka, ani si nepamatuju jméno, jestli vůbec nějaký měla. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 8:18 pm Předmět: Re: Filmy |
|
|
Devil's double
10/10!
Film o dvojníkovi syna Saddama Husseina. Pro mě asi nejlepší drama tohodle roku... hereckejch výkonů si normálně nevšímám, protože mi prostě stačí, že je film koukatelnej, ale tady to je par excelance.
http://www.csfd.cz/film/285143-devils-double-the/
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 8:46 pm Předmět: |
|
|
jj taky se mi líbilo.. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 9:07 pm Předmět: Re: Filmy |
|
|
| guruhonza napsal: | Devil's double
10/10!
Film o dvojníkovi syna Saddama Husseina. Pro mě asi nejlepší drama tohodle roku... hereckejch výkonů si normálně nevšímám, protože mi prostě stačí, že je film koukatelnej, ale tady to je par excelance.
http://www.csfd.cz/film/285143-devils-double-the/ |
Četl jsem knihu, která popisovala život tohoto dvojníka. Je to už nějaká doba, předpokládám, že díky této knize byl natočen film. kniha byla velmi zajímavá (a eskapády synáčka byly strašlivé), film si rozhodně seženu. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 9:11 pm Předmět: Re: Filmy |
|
|
netuším, jak moc je/není ten film mimo... o životě syna, ani dvojníka nic nevím, každopádně ten film je relativně dost silnej. A ten syn je tam opravdu jako nejvíc rozmazlená sv*ně - brutální záporák no. A to, jakým způsobem je zahranej je fakt paráda.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 17, 2011 10:10 pm Předmět: |
|
|
Scoop - další perfektní film Woodyho Allena, se skvělou Scarlett Johanson. Čím dál víc ji přícházím na chuť a taky ukázala kus komediálního herectví. Nebudu to rozmazávat, dobrý zábavný film. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 11:52 am Předmět: |
|
|
Twilight sága: Rozbřesk
http://www.csfd.cz/film/267434-twilight-saga-rozbresk-1-cast/
Hodnotím 10/10 a to zcela vážně.
Z předchozích filmů jsem viděl jen krátký útržky protože se to nedalo vydržet ale tohle...tohle je bomba:)
První záchvat smíchu jsem dostal asi 30 vteřin po začátku filmu a neskutečnej výtlem mi vydržel prakticky až do konce.
Jestli je cílem filmu toho, aby se člověk v kině úžasně bavil tak nemůžu nic namítnout. Klidně bych to snad viděl znova.
Tohle je tak neskutečně debilní, až je to neuvěřitelně zábavný _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 12:10 pm Předmět: |
|
|
tobě by se líbila i Piranha 3D =)
|
|
| nahoru |
|
 |
powr
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 12:38 pm Předmět: Re: Filmy |
|
|
| guruhonza napsal: | | netuším, jak moc je/není ten film mimo... o životě syna, ani dvojníka nic nevím, každopádně ten film je relativně dost silnej. A ten syn je tam opravdu jako nejvíc rozmazlená sv*ně - brutální záporák no. A to, jakým způsobem je zahranej je fakt paráda. |
Výborný film, díky. Co se týče Udaye S.H., myslím, že byl horší než ve filmu, tam z něj akorát udělali buzničku, ale v realitě to asi bylo jiné.horší. jinak herecký koncert..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 4:55 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | tobě by se líbila i Piranha 3D =) |
Na tenhle typ filmů to chce pár flašek vína a pár kámošů
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 5:17 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Twilight sága: Rozbřesk
http://www.csfd.cz/film/267434-twilight-saga-rozbresk-1-cast/
Hodnotím 10/10 a to zcela vážně.
Z předchozích filmů jsem viděl jen krátký útržky protože se to nedalo vydržet ale tohle...tohle je bomba:)
První záchvat smíchu jsem dostal asi 30 vteřin po začátku filmu a neskutečnej výtlem mi vydržel prakticky až do konce.
Jestli je cílem filmu toho, aby se člověk v kině úžasně bavil tak nemůžu nic namítnout. Klidně bych to snad viděl znova.
Tohle je tak neskutečně debilní, až je to neuvěřitelně zábavný |
Marně jsem přemýšlel, proč je tahle Twilight sága tak populární, viděl jsem sice jen pár útržků, ale přišlo mi to děsně debilní. A pak jsem na to přišel, ona je to asi taková Ordinace v růžové zahradě v jiných kulisách.
Jinak koukám, že tahle krávovina ač má hodnocení na ČSFD okolo 40-50%, tak má průměrně zisk okolo 1000% a to se vyplatí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: út listopad 22, 2011 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út listopad 22, 2011 6:16 pm Předmět: |
|
|
je tu special topic pro serialy ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|