|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 3:56 pm Předmět: |
|
|
Nucené volno
Včera jsem byl na zmíněné extrakci dolní osmičky... No, musim říct, že bych to teda nikomu nepřál, zub byl skoro horizontálně položený, takže to nebylo tak jednoduchý a občas jsem myslel, že mi doktorka vyrve snad celou pravou půlku čelisti. Teď jsem na kašovitý stravě a pořádnej žvanec nejdříve až ve středu, kdy mi vyndají stehy, takže váha a výkonnost klesne. K tomu jsem dostal samozřejmě ATB kvůli prevenci před zánětem. Tak nebo tak, pořádne makat budu moc až před půlkou prosince.
Může mi někdo doporučit nějaké chutné kašovité recepty, pokud má zkušenost? Vzhledem k tomu, že jídlo opatrně jím, trvá mi celá konzumace snad 30 minut minimálně. Předpokládám, že mi má zásoba receptů za chvíli dojde. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 3:57 pm Předmět: |
|
|
50g proteinu,130g vloček, 300ml vody .. zmixovat , vypít
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
Bolest ti samozrejme nezavidim, ale konzumovat jidlo alespon pul hodiny, to jsem si vzdy pral _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 4:44 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Nucené volno
K tomu jsem dostal samozřejmě ATB kvůli prevenci před zánětem. |
Já si nechal vytrhnout pro jistotu dvě osmičky najednou. Antibiotika jsem dostal taky, ale zesral jsem se z nich tak strašně, že jsem myslel, že pojdu. Teda on tam patří spíš minulej průběhovej čas, protože se mě to drželo asi dva týdny Bohužel jsem to nechal být, protože mi bylo někde řečeno, že se po ATB sračka může objevit. Škoda že mě nenapadlo, že intergalaktický prdelní vyhřeznutí už v moc pořádku není. Doktorka se docela zděsila. Poučení - pokud se posereš, okamžitě to přestaň brát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 5:44 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | eSko napsal: | Nucené volno
Já si nechal vytrhnout pro jistotu dvě osmičky najednou. Antibiotika jsem dostal taky, ale zesral jsem se z nich tak strašně, že jsem myslel, že pojdu. Teda on tam patří spíš minulej průběhovej čas, protože se mě to drželo asi dva týdny Bohužel jsem to nechal být, protože mi bylo někde řečeno, že se po ATB sračka může objevit. Škoda že mě nenapadlo, že intergalaktický prdelní vyhřeznutí už v moc pořádku není. Doktorka se docela zděsila. Poučení - pokud se posereš, okamžitě to přestaň brát |
Já si nechal vytrhnout tři osmičky najednou . Doktor i sestřička se tvářili jako by podobný požadavak slyšeli poprvé. Ale já už jeden vytržený měl a potřetí jsem to absolvovat nechtěl. Ale šlo to celkem v pohodě. Samozřejmě se snížila chuť k jídlu, ale s člověk s mojí postavou to jen přivítá
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | eSko napsal: | Nucené volno
Já si nechal vytrhnout pro jistotu dvě osmičky najednou. Antibiotika jsem dostal taky, ale zesral jsem se z nich tak strašně, že jsem myslel, že pojdu. Teda on tam patří spíš minulej průběhovej čas, protože se mě to drželo asi dva týdny Bohužel jsem to nechal být, protože mi bylo někde řečeno, že se po ATB sračka může objevit. Škoda že mě nenapadlo, že intergalaktický prdelní vyhřeznutí už v moc pořádku není. Doktorka se docela zděsila. Poučení - pokud se posereš, okamžitě to přestaň brát |
To je běžnej jev, ono se to řeší podáváním probiotik, ne vysazením ATB. Pak se máme divit, že tu běhá tolik rezistentních bakterií, když ty ATB přestane každej brát jakmile se zesere. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Já si nechal vytrhnout tři osmičky najednou . Doktor i sestřička se tvářili jako by podobný požadavak slyšeli poprvé. Ale já už jeden vytržený měl a potřetí jsem to absolvovat nechtěl. Ale šlo to celkem v pohodě. Samozřejmě se snížila chuť k jídlu, ale s člověk s mojí postavou to jen přivítá |
No já byl u zubařky po 15 letech a fakt mě to nebavilo, tak jsem na ní po vyvrtání prvního zubu a její snaze plánovat zbytek zahulákal něco jako "Jako jako příště? Udělejte to všechno!" Její pohled by se nejlíp dal popsat jako "WTF?????" Jo a taky jsem je docela pobavil, když mě s vyvrtanou celou hubou poučovala, že nemám dvě hodiny jíst, a já se jí zeptal jestli si fakt myslí, že po tomhle mám chuť k jídlu
| eSko napsal: |
To je běžnej jev, ono se to řeší podáváním probiotik, ne vysazením ATB. Pak se máme divit, že tu běhá tolik rezistentních bakterií, když ty ATB přestane každej brát jakmile se zesere. |
Počkej, nerozumím. Odkdy se posrání se z ATB řeší podáváním ATB? To je nesmysl. A je rozdíl mezi sračkou a dvoutýdenní permanentní explozí ropnýho vrtu Vyloženě se zděsila a řekla, že jsem to měl přestat brát a zavolat jí. No přežil jsem a po nějaký době se to spravilo - ale zopakovat bych si to nechtěl :P
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
Aaaa tenhle log jsem neměl číst, taky mi jedna 8čka roste horizontálně a asi pomalu začíná tlačit do zubů.  Jinak k těm zubům bych si teda nenechal dělat moc zubů najednou, mám problém, i s jedním, nepoznám jakej mě bolí, když jsou nějaký komplikace, hned mě bolí půlka huby a jako bonus k tomu i půlka hlavy, teď mě zase čeká čištění kořenů asi. A k tomu jako bonus na mě moc nepůsobí umrtvení... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá listopad 25, 2011 12:52 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Mablung napsal: |
Já si nechal vytrhnout tři osmičky najednou . Doktor i sestřička se tvářili jako by podobný požadavak slyšeli poprvé. Ale já už jeden vytržený měl a potřetí jsem to absolvovat nechtěl. Ale šlo to celkem v pohodě. Samozřejmě se snížila chuť k jídlu, ale s člověk s mojí postavou to jen přivítá |
No já byl u zubařky po 15 letech a fakt mě to nebavilo, tak jsem na ní po vyvrtání prvního zubu a její snaze plánovat zbytek zahulákal něco jako "Jako jako příště? Udělejte to všechno!" Její pohled by se nejlíp dal popsat jako "WTF?????" Jo a taky jsem je docela pobavil, když mě s vyvrtanou celou hubou poučovala, že nemám dvě hodiny jíst, a já se jí zeptal jestli si fakt myslí, že po tomhle mám chuť k jídlu
| eSko napsal: |
To je běžnej jev, ono se to řeší podáváním probiotik, ne vysazením ATB. Pak se máme divit, že tu běhá tolik rezistentních bakterií, když ty ATB přestane každej brát jakmile se zesere. |
Počkej, nerozumím. Odkdy se posrání se z ATB řeší podáváním ATB? To je nesmysl. A je rozdíl mezi sračkou a dvoutýdenní permanentní explozí ropnýho vrtu Vyloženě se zděsila a řekla, že jsem to měl přestat brát a zavolat jí. No přežil jsem a po nějaký době se to spravilo - ale zopakovat bych si to nechtěl :P |
Psal jsem probiotika (případně prebiotika), ne antibiotika. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Aaaa tenhle log jsem neměl číst, taky mi jedna 8čka roste horizontálně a asi pomalu začíná tlačit do zubů. Jinak k těm zubům bych si teda nenechal dělat moc zubů najednou, mám problém, i s jedním, nepoznám jakej mě bolí, když jsou nějaký komplikace, hned mě bolí půlka huby a jako bonus k tomu i půlka hlavy, teď mě zase čeká čištění kořenů asi. A k tomu jako bonus na mě moc nepůsobí umrtvení... |
Ono hodně záleží na tom jak to jde. Mě vytrhli tři osmičky během, tipnul bych si, 20 min, ale první osmičku, kterou mi trhali tak rok před zbytkem, mi zlomil a páral se s jedním zubem přes hodinu. Také záleží na pozici. Horní jdou pryč snáze a lépe se hojí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj eSko jak pokračuješ? Si se nějak odmlčel ;) Doufám, že ti to šlape dobře. Já teď odpočívám 2. tejden a doléčuju zranění a vymýšlím cyklus na 20 týdnů :)
Dej vědět jestli pojedeš na den otevřených dveří nebo tak ,) Bych se stavil. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 2:15 pm Předmět: |
|
|
Pokračuju tak, že mám velkou díru po osmičce v dásni, takže se nemůžu pořádně dosyta nažrat a dát si třeba pořádnej steak, jídlo si dávám takové, abych s tím měl průměrnou práci, protože kousat furt na levý není zrovna zábava a nechci, abych si zanesl jídlo do díry, jelikož ne všechno jde snadno vypláchnout. Proto mám až do konce roku pauzu, jelikož jak začnu cvičit a plavat, tak bych ten výdej nestíhal užrat. Počítám, že v novém roce už bude zarostlá tak, že se mi tam nic jen tak nedostane a půjde to bez problému vyčistit bez krvácení. Teď se tudíž soustředím na teoretickou přípravu a procvičuju neustále TSP a už se chystám na kurz od fida.
Na den otevřených dveří bych měl jet s přítelkyní, ještě uvidim, jak se to vyvine. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po prosinec 26, 2011 10:25 pm Předmět: |
|
|
26. 12.
Skoro 6 týdnů od začátku pauzy. Zub v pořádku, teď už jen čekat až díra zaroste úplně. Trénink jsem absolvoval s Freimenem, takže velmi příjemná společnost na úplný začátek mých prvních tréninků. Necítil jsem, že bych nějak moc spadnul silově, v pohodě bych mohl pokračovat na svých váhách jemně podseknutých, ale na co si uhnat svalovku, čeká mě pěkných pár měsíců makání a nabírání původní váhy. Pro začátek zatím opět SPODEK-VRCH-FB. Při plavání budu trénovat tak, jak potřebuji a jak to bude zrovna nejvhodnější. Teď už zápis prvního tréninku "otužovacího" týdne.
Dřep - 12x40 kg, 10x45 kg, 8x50 kg, 8x50 kg
Zákop jednonož - 2x10x5 kg, 8x5 kg
Oslí výpony - 3x10x30 kg
Ramena upažování - 3x10x4 kg
Zapažování stroj jednoruč - 3x10x10 kg
Břicho _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 28, 2011 7:36 pm Předmět: |
|
|
28. 12.
Dnes trénink vrchu. Jsem rád, že za těch 6 týdnů síla nijak výrazně neodešla, na benchi jsem cítil jistotu a váhu tak budu moc aspoň brzy vrátit zpět tam, kde byla.
Bench - 12x40 kg, 10x45 kg, 8x47,5 kg, 8x50 kg
Pullover - 3x13x10 kg
Přítahy VČ - 3x10x25 kg, 8x25 kg
Shyby - 2x8xjá, 5xjá + dojezd na stroji (zde šlo znát, že bicepsy, jako malá svalová partie, rychle slábnou - což se projevilo na jednoručkách - záda by to utáhly)
Biceps JČ - 3x8x10 kg, 7x10 kg
v supersérii s
Triceps kladka (řetěz) - 12x15 kg, 2x10x20 kg _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Naposledy upravil eSko dne st prosinec 28, 2011 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|