VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 58, 59, 60  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mannik

PříspěvekZaslal: pá říjen 07, 2011 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co rikate na Hyalgel?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
riker

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2011 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nechal jsem krabicku s vitaminem C polozenou na topeni a zrovna dneska zacali topit... zjistil jsem to asi v 9 rano a v ty dobe byla teplota topeni odhadem tak 40 stupnu, ale nevim kolik tam bylo pred tim. Jaka je pravdepodobnost ze to ten vitamin prezil ?
Riku

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 2:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://cs.wikipedia.org/wiki/Vitam%C3%ADn_C

" K hlavním propagátorům užívání vysokých dávek vitamínu C patřil například dvojnásobný držitel Nobelovy ceny Linus Pauling. Tvrdil, že vitamín C je lékem na všechno - od nachlazení po rakovinu. Na sklonku svého dlouhého života (dožil se devadesáti tří let) užíval denně dávky 12 000 mg vitamínu C a toto množství dokonce zvyšoval na 40 000 mg v době, kdy u sebe pozoroval příznaky nachlazen í (doporučená denní dávka je v EU 60 mg). "

to jsem se docela zasmál
jir.ka

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2011 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh zrovna jsem se rozhodoval jestli jeste k animal paku koupit C 500 nebo 1000.. tak myslim ze mam jasno :D
Vokr

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, co říkáte na šumáky (mám 2 druhy "vápník a hořčík" a "samotný cečko")? Já si dám ráno vždycky do petky od každýho 1-2 kapsle a v průběhu dopoledne to vypiju. Je to dobře nebo si mám radši dát třeba 3krát denně po určitých mg?
Nemůže to třeba vadit ledvinám když takhle celej den piju ten vápník a hořčík?

btw. omlouvám se jestli už to tu někdo psal ale trochu jsem to prošel a nic jsem nenašel...takže dík za každou odpověd
Vokr

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to že nikdo nereaguje je kvůli tomu že to je blbá otázka nebo že jsem to psal v pul 1?
Tomkins

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vokr napsal:
Zdravím, co říkáte na šumáky (mám 2 druhy "vápník a hořčík" a "samotný cečko")? Já si dám ráno vždycky do petky od každýho 1-2 kapsle a v průběhu dopoledne to vypiju. Je to dobře nebo si mám radši dát třeba 3krát denně po určitých mg?
Nemůže to třeba vadit ledvinám když takhle celej den piju ten vápník a hořčík?

btw. omlouvám se jestli už to tu někdo psal ale trochu jsem to prošel a nic jsem nenašel...takže dík za každou odpověd

Ledvinám to nevadí, klidně to tak praktikuj dál.
pxicho

PříspěvekZaslal: ne listopad 06, 2011 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

šumáky ničej zuby, tak jen ber na vědomí.
jinak spíš kup 1000mg s pozvolným uvolňováním, jeden den ráno a pokud budeš chtít, tak večer.
Vokr

PříspěvekZaslal: po listopad 07, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pxicho napsal:
šumáky ničej zuby, tak jen ber na vědomí.
jinak spíš kup 1000mg s pozvolným uvolňováním, jeden den ráno a pokud budeš chtít, tak večer.

mohl bys to prosímtě (ty nebo někdo jinej) nějak rozvíst...nebo aspon nějakej odkaz dík
nestiik

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat místních odborníků, kolik dávkujete vitamínu C denní dávku? Vůbec nevím kolik toho mám brát. Mám oslabenou imunitu, prej jsem prodělal nějakou lehčí formu mononukleózy a jsem už delší dobu unavený, i když se to poslední dobou lepší. Modlím se, aby ta únava netrvala roky, jako je to v některých případech únavového syndromu.

Taky bych se chtěl zeptat, zda někdo máte zkušenosti např. s multivitamínem Centrum nebo tak něco. Kdyžtak doporučte či navrhněte. Jinak beru vitamín C (viz. otázka nahoře) a B-komplex. váha cca. 80 kg

Dík moc za rady
lookzoR

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 7:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jde o imunitu, zkus kvalitní Aloe vera gely - ale pozor, jen z rostliny barbadensis miller... jen ta totiž má účinky skvělé...

Také kolostrum je skvělé. Nyní ho užívám, alergii mi to velice významně zlepšilo už po 2 lahvičkách, troufnu si říct, že se to tímto dá téměř blokovat,... což se o chození na vakcinaci proti alergii říct nedá vůbec.

Kdyžtak PM, vysvětlím ti to kdyžtak detailněji, pokud budeš mít zájem.
Mablung

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
Pokud jde o imunitu, zkus kvalitní Aloe vera gely - ale pozor, jen z rostliny barbadensis miller... jen ta totiž má účinky skvělé...

On nemá problémy s pletí
nestiik

PříspěvekZaslal: pá listopad 25, 2011 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no to trochu v zimě taky :D ale teď mi jde o tu imunitu a únavu ;)
Prasopes.

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 12:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro mně dávkování céčka:

1. Pokud někod v mém okolí je nachlazenej (tzn. spolubydlicí, rodina a jiní blízcí s kterými se často stýkám a jsem v jedné místnosti)
cca 2000% DDD rozloženo do celého dne na cca 3-5 dávek.
(v práškách)

2. Momentálně
B-Komplex + C (cca 50% DDD) rano

Zatím jsem díky velkým dávkám C, přežil hodně nemocných lidí bez újmy a to mám docela dost tvrdé tréninky, takže tý imunitě dávám zabrat:) Plánuju až doberu krabičku B-Komplex s Ceckem dávat trošku jinak ty vitamíny. Ale ty vysoké dávky co sem dával byli v pohodě a cítil jsem se hlavně dobře.
YUD

PříspěvekZaslal: so listopad 26, 2011 12:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jakože dáváš třeba 120g vitamínu C denně? A dávkuješ to lžící nebo přímo lopatou?
V 52 Vita Complex Forte | Extrifit
Oblíbený produkt s vitamíny, minerály a dalšími látkami.
485 Kč
Multivitamin Complex Forte | Survival
Přípravek s vitamíny a minerály s dokonale vyváženým složením.
299 Kč
Nexgen Pro Multivitamin + Digestive Enzymes | Reflex Nutrition
Prémiový all-in-one multivitamín a multiminerál s trávicími enzymy.
599 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - VITAMÍNY, MINERÁLY A KLOUBNÍ VÝŽIVA Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 58, 59, 60  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: