|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caparzo
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 8:34 pm Předmět: Prevence kýly |
|
|
Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem cvičit břicho, abych se vyhnul břišní kýle. Cvičit jenom zákl. cviky - mt, dřepy nebo přidat i nějaké cviky na břicho? V poslední době občas cítím po intenzivním tréninku mrtvých tahů a dřepů trochu tlak v oblasti břicha a tak bych s tím chtěl dělat něco dřív, než dostau kýlu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 9:29 pm Předmět: |
|
|
Samozřejmě, že je potřeba i cvičit břicho. Minimálně jako kompenzace ke cvikům zatěžujícím spodní záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Roin

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 11:16 pm Předmět: |
|
|
Pokud nemáš pás tak si kup pás rozhodně máš tak o 80% větší šanci sním kílu nedostat
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: so listopad 26, 2011 11:18 pm Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | Pokud nemáš pás tak si kup pás rozhodně máš tak o 80% větší šanci sním kílu nedostat |
to je tak obecné tvrzení, že tak, jak bylo řečeno, nemůže být nikdy platné
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Samozřejmě, že je potřeba i cvičit břicho. Minimálně jako kompenzace ke cvikům zatěžujícím spodní záda. |
To je nutnost, berte mě jako odstrašující případ, kterej na břicho absolutně kakal a skrze to jsem si odstřelil záda... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 12:42 am Předmět: |
|
|
| Roin napsal: | | Pokud nemáš pás tak si kup pás rozhodně máš tak o 80% větší šanci sním kílu nedostat |
Doufám že tvé znalosti kulturistiky nejsou stejné jako znalosti české gramatiky a struktury věty.
Mohu se mýlit, ale tipl bych si že pásek proti kýle nepomůže. Naopak by mohl být kontraproduktivní díky tomu, že se zanedbá rozvoj příslušných svalů.
Jiná věc. Podobná vyšetření jsou, upřímně řečeno, hodně nepřesná. Nechci tě podceňovat, ale v podobných případech člověka napadne jedna nejznámějších příčin, ale může existovat mnoho jiných. Třeba nedávno řešený vzduch ve střevech, nádor (i to je možnost), obyčejná paranoia z přílišného hlídáni se, ... . A kupodivu, jediný kdo může (a bohužel nemusí) najít správnou příčinu je doktor
|
|
| nahoru |
|
 |
Saphenus
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 12:59 am Předmět: |
|
|
opasok ti nepomoze. pruh dostanes najcastejsie v slabinach kde je oslabena brusna stena ked sa ti velmi zvysi vnutrobrusny tlak. a cez slabiny si opasok nikto nedava a ked si niekto opasok da tak si tym cele brucho este viac stlaci a kvoli zvysenemu tlaku v bruchu ti to praskne prave v tom najslabsom mieste kde ti opasok ani nezasahuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 8:04 am Předmět: |
|
|
Mne se kyla vyvalila asi tak pred rokem, co jsem zacal cvicit bez pasku (cimz to ale nechci svadet na cviceni bez pasku). Vubec nevim, kdy a jak se to stalo, jen jsem si obcas vsiml, ze mam divne vystouplej pupek, ale jak se tu na foru ted vsechno svadi na genetiku, tak jsem si rikal, ze to bude asi ta genetika  a ze jsem to mozna mel odjakziva. Na prohlidce mne doktorka ovsem rekla, ze mam peknou kylu a kdyz jsem se ji ptal, jestli je to treba nejak akutne resit, tak rekla ze pry ne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po listopad 28, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
Cvicit bricho, ale hlavni roli hraje nejspis genetika. Znam pripady u lidi co cvicili/cviceji spoustu let a kylu si pak udelali treba pri volejbale....
|
|
| nahoru |
|
 |
supernatural
|
Zaslal: po listopad 28, 2011 10:47 am Předmět: |
|
|
na prevenci kyly hlavne nekourit, zit zdrave. jde hlavne o tvorbu vlastniho vaziva, aby se nenarusila brisni stena.
kyla se muze udelat kazdymu, ale u cloveka se zdravym zivotnim stylem je sance vyrazne mensi
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: po listopad 28, 2011 1:24 pm Předmět: |
|
|
takže se dá říct že kýla vzniká dusledkem slabé přišní stěny ,slabeho pánevního dna a zkrácených svalu ok -taky se mě zdá že ten pásek je až moc přecenovanej _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
|
|
| nahoru |
|
 |
supernatural
|
Zaslal: po listopad 28, 2011 4:58 pm Předmět: |
|
|
pri spravnym provadeni cviku a pri pevnym brichu a celkove dobrym zdravi je pravdepodobnost rozhodne nizsi.
co se tyce pasku, tak na hodne tezky serie je dobrej. nadruhou stranu kdyz se moc pouziva a clovek je zvyklej cvicit s paskem hodne, tak kdyz ho sunda, pravdepodobnost vzniku kyly je urcite vyssi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 5:00 pm Předmět: |
|
|
A kdyz uz tu kylu nekdo ma, ja riziko s tim cvicit tezke cviky? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|