|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:10 pm Předmět: |
|
|
gs maji kvalitni vyrobky, ktere si lidi pochvalujou a vraci se k nim  lekarna je lekarna
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne listopad 27, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
| p.Burns napsal: | | GS je kvalitni značka a předražena urcite ne,třeba 120 tbl 1000 mg vit c za 150 kč mi nepride zrovna predrazeny |
Promiň, mám GS spojené jen se shitovou kloubní výživou. Co se vitamínů týče, tak to skutečně nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: po listopad 28, 2011 12:14 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | flex alebo pak? |
oboje. Samozrejme Pak rano po snidani a Flex pred spanim.
|
|
| nahoru |
|
 |
nestiik

|
Zaslal: po listopad 28, 2011 8:32 pm Předmět: |
|
|
tak mi bylo doporučeno Spektrum, koupil jsem nějaké výhodně (nevýhodné) balení 2+1 tak uvidíme :) + beru ten celaskon a b-complex
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
Je možné brát Animal Pack a Animal Flex najednou? Potřebuju se cca do ledna/února "připravit" jak z hlediska posílení kloubů, šlach, vaziv, tak co se týče minerálů, vitamínů, kterých mám nedostatek.
Díky _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 6:06 pm Předmět: |
|
|
Jakou kloubní výživu by ste mohli doporučit, nebo spíše ´´jaká stojí za to´´?
Uvažoval jsem nad Animal flexem. _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 6:12 pm Předmět: |
|
|
A uvažoval jsi správně. Skutečně je asi nejlepší.
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: po leden 16, 2012 11:34 am Předmět: |
|
|
mate nekdo zkusenosti s pripravkem Gelatina +Coral calcium ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po leden 16, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
| prime napsal: | | mate nekdo zkusenosti s pripravkem Gelatina +Coral calcium ? |
Mě Gelatina dost pomohla, mám problémy s ramenem a kolenem a řekl bych, že od doby co sem to používal, se to dost zlepšilo, co se hlavně kolena týče :), teďka jsem si objednal od Extrifitu Gelu, tak jsem zvědavý. Jinak jsou lepší kloubní výživy jak Gelatina od Promilu, ale já osobně jsem byl hodně spokojený :)
( jediný problém byl v tabletách, jsou docela velký a takový "prašný", ale to jsou detaily :) ) _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: so únor 04, 2012 12:01 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | Jakou kloubní výživu by ste mohli doporučit, nebo spíše ´´jaká stojí za to´´?
Uvažoval jsem nad Animal flexem. |
Má zkušenost je taková, že Animal Flex je velmi účinná kůra. Sice tablet jak u hypochondrů ale po několika týdnech začalo být znát na kloubech, že to beru. Rychlejší obnova po tréninku, přestaly mi vrzat kolena a lupat, až jsem byl překvapený, jaký to má nástup.
|
|
| nahoru |
|
 |
DaveX
|
Zaslal: út únor 07, 2012 9:46 pm Předmět: |
|
|
Doporučte funkční kloubní výživu spíše z těch levnějších krajin. Hraji fotbal, je mi 23 a zatím problémy s klouby nemám. Přece jen ale chci nějakou preventivní výživu. Možná to tu je, ale kdyby někdo znalý napsal typ, tak budu vděčný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: út únor 07, 2012 10:02 pm Předmět: |
|
|
Já beru Animal Pak, ale dělá to na mě dojem, že obsahuje až zbytečně velká množství vitamínů a minerálů. Soudě podle barvy moči, která má až jakousi fosforeskující barvu, a obsahu tisíců procent DDD jednotlivých složek.
Tak jako tak, asi není vhodné brát Animal Pak dlouhodobě, ne?
Může mi někdo moji teorii vyvrátit nebo potvrdit? Mám necelých 100 kg, cvičím 5-6x týdně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út únor 07, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
podle me je animal pak v dnesni dobe uz prekonanej, je tam toho sice hromada, ale imho vyrobky typu nexgen, armor-v atd. sou uz jinde co se tyce vyuzitelnosti.. jinak na klouby mam animal flex a s tim sem zatim hodne spokojenej _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|