Kreatin+No xplode

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kreatin+No xplode  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kreatin+No xplode
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alespon je videt, ze tohle opravdu nejak funguje :-) Zatim vsichni, komu jsem assault dal na test, ho citili.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lookzoR

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když jsem měl poprvé Assault, a dal jsem 40g, tak jsem myslel že shořím :D

Teď jsem si ho koupil a pár dní budu dávat 20g a pak půjdu na 40g,... ale už při 20g vaskularita zvýšena znatelně, čas regenerace mezi sériemi snížen díky citrulinu taky... líbí se mi tam dostatek vit. B... čehož bývá nedostatek

Naposledy upravil lookzoR dne st listopad 30, 2011 2:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Petey

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tolko ho chvalite,az si ho naozaj kupim
Draper

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
Když jsem měl poprvé Assault, a dal jsem 40g, tak jsem myslel že shořím :D

Teď jsem si ho koupil a pár dní budu dávat 20g a pak půjdu na 40g,... ale už při 20g vaskularita zvýšena znatelně, čas regenerace mezi sériemi snížen díky citrulinu taky... líbí se mi tam dostatek vit. B... čehož bývá nedostatek

A brzy bude assault jeste lepsi
lookzoR

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakto?
RavenStalker

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Radši si nakupte Assault do zásoby, až za chvilku krachne euro tak to bude pekelně drahý
lookzoR

PříspěvekZaslal: st listopad 30, 2011 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to rozhodně zajímavý no... taky to sleduji
Puritania

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Assault je asi jediny co jsem kdy na sobe pocitil. Ani u kreatinu nepociťuju lepsi rege nebo zvyšení síly, ale jak dám Assault tak mě do 10 minut začnou brnět uši a ruce Pumping o neco lepší, ale zázraky by neměl nikdo čekat.
I kdyby šlo jen o placebo a vliv na růst by byl rovný nule, tak už jen ten pocit brnění je fajn a nemám úplný pocit, že bych ty prachy vyhodil z okna.
Draper

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lookzoR napsal:
Jakto?

Bude mit vylepsene slozeni - o dost vice BCAAcek.

http://musclepharm.com/assault
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak já ho vyzkoužím už teď :D šetřil jsem si ho na nějakej masakr tréning, ale nevydržím to :D
jinak BSN No-Explode jsem nepocítil nikdy... a pak nějaký NO+Elite od QNR jsem necítil, ale výkony, který sem s ním předvedl, byly fakt takový, že by se zdálo, že mi to pár reps přidalo...
to nic nemění na tom, že v tuhle chvíli na NOčka prostě nevěřím =) asi by to chtělo hmotu, která jde opravdu napumpovat
spekounP

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 11:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkousel jsem ted pri poslednim cyklu nejaky NO doplnky a musim rict, ze s NO explode mam podobne zkusenosti jako guruhonza. Necitil jsem skoro nic a navic mi to nedelalo moc dobre na zaludek. Obcas se mi to docela stosovalo pri drepech.

Naopak BULLNOX, kterej jsem koupil v akci tady na RONNIE mi prisel o hodne lepsi - nabuzeni perfektni, stravitelnost naprosto bezproblemova. Normalne jsem si mixoval na drepy 2 odmerky do litru vody a popijel to mezi seriema a slapalo to suprove.
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je fakt ze ten NO-Xplode je divny.asi zbytocne vyhodene "love" do zachodu
teraz som skusil NaNOvapor a ten sa mi zda ucinny.ale az 3 odmerky.to asi prebudi aj kona,vykony sa zlepsili,clovek maka jak fretka.ale asi skusim ten Assault ked ho tak chvalite
DerB

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už tu byla zmíněna spousta nakopávačů, ale zatím ani slovo o JACK 3D. Už jsem vyzkoušel Vapor, Assault a NO Xplode 1 i 2. Na mě fungoval zatím nejlépe Jack. Prostě jízda, už po dvou odměrkách. Dvě, tři hodiny bez únavy, nabuzenost a soustředěnost na trénink. Je pravda, že jakmile ho dám kolem třetí odpoledne a později, tak na druhý den neusnu.
Nebo combo odměrka Jack 3D + vrchovatá odměrka NO Xplode, taky slušnej nářez.
Vyloženě nejhorší byl asi Vapor, byl to můj první NO doplněk. První dávka dobrý, druhá už horší a pak už pomalu nic ani při 2 - 3 odměrkách.
Assault nebyl špatný, ale když bych srovnal s Jackem, ten je ještě o něco výš.
Toť má zkušenost :)
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a jak ty NOčka dáváte? půl hodku před? nebo přímo před cvičením.. tohle taky bude mít vliv, ne?
DerB

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
a jak ty NOčka dáváte? půl hodku před? nebo přímo před cvičením.. tohle taky bude mít vliv, ne?

Většinou mi ta půlhodina až 40 minut stačí. Mám fitko 8 min. od domova. Takže tam hodím nakopávač, v klidu si sednu, skouknu třeba nějaké motivační video, hudba a tak. Jak začínám cítit účinky, seberu se a jdu. Takový můj rituál

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kreatin+No xplode Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: