TUF 14: Team Bisping vs. Team Miller

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TUF 14: Team Bisping vs. Team Miller  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> TUF 14: Team Bisping vs. Team Miller
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Celkový vítěz bude pocházet z týmu:
Michaela Bispinga
18%
 18%  [ 2 ]
Mayhema Millera
81%
 81%  [ 9 ]
Celkem hlasů : 11

Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

brutální semifinále!
Tahle sezona byla opravdu úžasná a dost borců má fakt šanci prosadit se do UFC.... to finále v sobotu bude pecka! Budou tam brutální KOs!
A vrcholem bude to, že Mayhem zavře Bispingovi tlamishku =)
Turakam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím s tebou súhlasiť, až na toho Mayhema, ktorého Michael predpokladám, že dosť jasne zdemoluje, ale uvidíme. Inak perfektné zavŕšenie fakt podarenej série TUFka.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) já v to doufám, protože ho kvůli Bully beatdown mám rád... ale je pravda, že by to byl huuuge upset... =) jsem chtěl podpořit hlavně debatu
Příští sezona bude skvělá a moc se těším na TUF Brazil, to bude stejně šílený jako letos
Turakam

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už by som ale privítal vyššie váhové kategórie, bo tieto muchy v posledných sezónach až tak nemusím.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt prosinec 01, 2011 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já byl ze začátku čistě pro HW.. ale pak jsem viděl videa GSPho a vlastně díky němu jsem začal sledovat MMA (od 11/12/2010 - GSP x Koscheck) a zamiloval jsem si i 170ky
A od fajtu Aldo x Homminick miluju i ty fakt lehký váhy, takže si teď užívám úplně všechno.
Ono z bussiness hlediska budou asi lepší těžší váhy, protože to táhne víc lidí, ale pro mě je forma TUF s lehčíma borcema zajímavější tím, jak dynamický to je.

Brazílie bude podle mě stejnej, jako tahle....
a TUF 15 -
http://mmajunkie.com/news/25918/the-ultimate-fighter-15-features-lightweights-welterweights-dec-5-tryouts.mma
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

stáhnout (nebo najít na netu video) a zkouknout...

SPOIL
Po zápase Bermudez vs. Brendao mám teď výraz, kterej jsem měl naposledy když vyhrál Kongo KO nad Barrym
SPOIL
Turakam

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spoil:

Diego vs Bermudez: tí dvaja sú neskutočne rýchly, perfektný fight, diego je monštrum, silný ako v stand-upe tak na zemi.

Bisping: podľa očakávania, Miller bez kardia to nejde...
ursus.

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

myslim ze kardio mal natrenovane ok, bol uz v 5 kolovych zapasoch

ale ked ta niekto tolko bije do hlavy, sa to podpise, tak ci tak vela neukazal..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TUF 14: Team Bisping vs. Team Miller Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: