LCD monitor - velký s malým v jednom

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - LCD monitor - velký s malým v jednom  Úvodní stránka -> Ostatní -> LCD monitor - velký s malým v jednom
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2008 4:36 pm    Předmět: LCD monitor - velký s malým v jednom Odpovědět s citátem

Zhruba tak týden (plus mínus) zpět jsem na některém českém serveru viděl recenzi nového typu LCD monitoru (cca 22"), které měl z pravé strany k sobě přilepený ještě jeden (možná tak 7") LCD displej - v tu chvíli jsem tomu moc nevěnoval pozornost, teď ale když se k tomu chci vrátit, nikde to nemůžu najít - netušíte, kde to bylo, případně jestli to nějaký e-shop nabízí? (v Alze ho nevidím) Dík.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2008 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2008 4:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No téměž s tím rozdílem, že ten malý byl na tom, co myslím, umístěn vpravo... Ale už to hledám snad hodinu a stále nic: (.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2008 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2008 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
tak sorry :)
http://www.computerworld.cz/cw.nsf/id/lcd_monitor_samsung_syncmaster_2263dx_dva_v_jednom

Super, dík moc, to je přesně on.

Jen škoda té věty "na český trh uvede 1. srpna 2008": (.

Ale dík:).
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2008 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nz...jezismarja, ty ses jak maly decko to je kolik? 25 dnu?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2008 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
nz...jezismarja, ty ses jak maly decko to je kolik? 25 dnu?

nj nj
Jirka_
Božena

PříspěvekZaslal: ne červenec 06, 2008 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie: myslis ze to vyuzijes? za ty prachy bych si asi radeji koupil dva normalni velke
Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
c87

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vyzna sa tu niekto v LCD monitoroch? chcel by som si kupit nejaku 22ku, cca do 3500 kc a neviem od coho sa mam odrazit kedze recenczii na nete je teda hodne malo
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 10:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Volám sa jurgen a som odborník v oblasti... v mnoha rozných oblastech.

Nemá smysl nad tím nějak sáhodlouze bádat. Do 3500 je úplně jedno co koupíš, ale kvalita to nebude. Samozřejmě kvalita je subjektivní měřítko...
Za tyhle peníze pořídíš jedině monitor s TN obrazovkou a to samozřejmě žádnej Rolls-Royce není.
V zásadě můžeš vzít třeba nějakej Samsung. Asi bych nebral nějaký pseudoznačky jako Benq a Acer, ale jak jsem říkal - je to prakticky jedno.
Dokázal bych trochu konkrétněji poradit u nějaký vyšší třídy, ale to se bavíme o cenový hladině okolo deseti tisíc :)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2011 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já mám třeba tento a jsem navýsost spokojenej - ale každej je jinak náročnej

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=85118
c87

PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2011 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ide mi hlavne o to aby sa na to dalo pozerat, film, hry, internet ... pekne farby, zobrazenie... nieco dobre v pomere kvalita cena

Samsung
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=95464

Phillips
http://www.alza.sk/22-philips-227e3lphsu-d253683.htm

Toto su moji dvaja najvaznejsi kandidati, v druhom pripade ma jeduje ze monitor nema pivot a je napevno ustanoveny v stojane. Je mozne aby v rovnakej cenovej hladine mali monitori rozlicne kvalitny obraz tak ze by to bolo badatelne ?

btw co je to TN obrazovka ?
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2011 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TN označuje technologii, kterou je LCD vyroben, určuje to kontrast, jak vypadají špatný body na LCD, jestli svítí, nebo jsou černý atd atd,

http://www.svethardware.cz/art_doc-7ADDD23432464B19C12571BD002A4AC4.html
Spazik

PříspěvekZaslal: so prosinec 03, 2011 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za tuhle cenu je to naprosto jedno jakej vezmeš, vybírej spíš podle toho co se ti líbí, jestli ti nevadí třeba lesklej rámeček a jestli tam je aspoň trochu polohovatelnej stojan, což za tuhle cenu sice asi nebude, ale třeba něco najdeš.
Ten Samsung bych určitě bral z těchto 2, protože nesnášim ty lesklý rámečky, kde vidíš půlku svýho ksichtu a omatlá se to...
V téhle cenovce nepoznáš rozdíly mezi panelama, to ja jako kdyby si chtěl porovnávat třeba krabicový mlíka za 15rokun, nikdo nepozná co je Madeta, co je Kunín a co Olma
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 12:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Za malý příplatek dostaneš IPS panel, kterej už je napřed oproti zastaralému TN.

př.: http://www.alza.cz/21-5-lg-ips225v-bn-d273375.htm
http://www.alza.cz/22-asus-vs229h-led-d254163.htm

Na výběr je toho víc, stačí hledat a přečíst si někde recenze, jak to s těmi LCD je.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - LCD monitor - velký s malým v jednom Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: