|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
garoli

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 6:58 pm Předmět: Garoli - road to dream |
|
|
Takže, tenhle log zakládám především proto, že chci mít nějakou motivaci , která přijde ať už ze strany kritiků nebo toho, že uvidím co mám za sebou a nebudu chtít couvnout zpět.
Pro začátek sem hodím fotky co jsem byl co jsem a popíši, kam bych to chtěl zhruba dotáhnout.
Naposledy upravil garoli dne so prosinec 03, 2011 7:26 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
garoli

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 7:07 pm Předmět: |
|
|
"Forma" cca před prázdninama, váha 117kg
Forma alá prasoid
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 7:15 pm Předmět: |
|
|
Aktuální forma cca 14ct dní stará
Pro přehled:
Věk: 22
Výška: 196cm
Váha:100,5kg (dnes)
Trochu k tomu jak jsem shodil, po rozchodu s bejvalkou mě už nebavilo sedět pořád u bedny a házet do sebe jedny bohemia Chips za druhejma, jedny polomáčenky za druhejma a tak sem to zkusil vyměnit za kolo, denně jsem jezdil přes léto cca 60km (na silničce) a během 3 měsíců jsem shodil cca 15ct kylo.
Teď se to nějak zastavilo, ale chtěl bych jít na těch 95 a vysekat trochu kostky , včem tkví problém?
Tkví vtom že jsem si řekl že nechci držet zatím žádný diety a nic podobnýho, takže sem pořád jedl dost sladkýho a podobně.
Od novýho měsíce jsem si řekl, že tak už to asi ted taky nepůjde takže měním aspon druh stravy (pořád nepočítám energii atd)
Z jídla "alá" všehochuť mám v plánu jíst co nejmín tučný jídla, jídla který mi daj co tělo potřebuje...
Takže převážně se jídelníček bude skládat z těstovin, rejže, masa, tvarohu, trochy mlíka, ryb + zelenina.
Pití : jen a pouze voda , sem tam neslazenej čaj
Naposledy upravil garoli dne so prosinec 03, 2011 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 7:25 pm Předmět: |
|
|
K trénngu:
Snažím se každej den ve volnejch chvílích dělat takovej svůj "kruhovej tréning".
Nechci moc praskat chci jen zpevnit figurku  takže do fitka zatím moc nelezu.
cca 2-3* denně kruháč
- kliky 3* 20-30
- klasické zkracovačky 3* 30
- šikmé zkracovačky (každá strana) 3*20
- "svíčka" 3*15
- otáčení trupu "s floorbalkou" + úklony 3*50 (na každou stranu)
- most (cvik pro ženský na prdel) 3*20
- ? unožování ? v leže na boku na každou nohu 3*20
- dřepy (do sedu na postel a zpět) 3*20
Prosím o koment a ukamenování
+ by mě zajímalo jak doma procvičit třeba záda s vlastní váhou..
+ chtěl bych znát názor jestli se dá pomocí netučnýho jídla vyrýsovat nebo si opravdu člověk musí hlídat každou kalorii ( případně jestli všeobecně stačí dodržovat rovnici výdej -> příjem)
K aerobce:
Plavání (nejdu pod hodinu), většinou prsa
Běh sem tam cca 20-30 minut
Kolektivní hry (floorball, fotball) cca 1-2* týdně po 1,5h
Stručně by to asi stačilo zejtra to zkusím sepisovat at je to přehlednější, po ránu si dám na lačno asi běh ikdyž v té kose to bude smrt.
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 12:39 pm Předmět: |
|
|
Ne 4.12. 2011
Váha: 101kg
Budík 11:45 (adaptace na noční)
První kruháč (35-40minut)
Zkracovačky: 3*20
Šikmé zkracovačky: 3*20
"Svíčka": 3*20
Kliky: 3*25
Vytáčení a úklony trupu: 3*50 (točení, uklon oboje po 50)
Most: 3*20
Unožování: 3*20
Dřep: 3*20
25minut běh - cca 3,5km (jogging)
Jídlo:
Kuřecí prsa + brambor + salát rajčatovej
Těstoviny +šunka + salát + "hřích" siesta 33g
Kousek štrůdlu na chuť + kuřecí šunka + salát
Těstoviny + kuřecí
Čínská polévka (jen nudle a dochucovadlo)
Naposledy upravil garoli dne út prosinec 06, 2011 5:16 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 5:31 pm Předmět: |
|
|
Nezenes se do posilovny proto, ze nechces moc svaly? Pokud ano, tak to je blby argument. Rozhodne se neboj, ze se na tebe ty svaly budou nejak extra rychle lepit. Nemam nic proti domacimu cviceni, klidne si doma cvic, ale s timhletim toho myslim moc nezmuses, takze doporucuji ten domaci trenink trochu propracovat (podivej se treba na log merrao). Osobne bych ale na tvem miste do tveho treninkoveho planu zakomponoval alespon 2x tydne fitko a zbytek si delej doma s vlastni vahou tela.
| citace: | | + chtěl bych znát názor jestli se dá pomocí netučnýho jídla vyrýsovat nebo si opravdu člověk musí hlídat každou kalorii ( případně jestli všeobecně stačí dodržovat rovnici výdej -> příjem) |
Dieta / rysovani neni zdaleka jen o vylouceni tucneho jidla z jidelnicku, to je spis takovy obecny prezitek. U hubnuti jde predevsim o rovnici prijem / vydej. Vydej je vyssi nez prijem, hubnes. V obracenem pripade pribiras. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:45 pm Předmět: |
|
|
Čo chceš ty vysekávať, však si jak špáratko, daj rozumný tréning s vyšššou intenzitou, keď už o to ide a žiadne 20kové série - nezmysly a skôr to skvalitni a začni sa zlepšovať, na taký žeriav, akým si, tam máš rezervu do 20kg+. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 8:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nezenes se do posilovny proto, ze nechces moc svaly? Pokud ano, tak to je blby argument. Rozhodne se neboj, ze se na tebe ty svaly budou nejak extra rychle lepit. Nemam nic proti domacimu cviceni, klidne si doma cvic, ale s timhletim toho myslim moc nezmuses, takze doporucuji ten domaci trenink trochu propracovat (podivej se treba na log merrao). Osobne bych ale na tvem miste do tveho treninkoveho planu zakomponoval alespon 2x tydne fitko a zbytek si delej doma s vlastni vahou tela.
| citace: | | + chtěl bych znát názor jestli se dá pomocí netučnýho jídla vyrýsovat nebo si opravdu člověk musí hlídat každou kalorii ( případně jestli všeobecně stačí dodržovat rovnici výdej -> příjem) |
Dieta / rysovani neni zdaleka jen o vylouceni tucneho jidla z jidelnicku, to je spis takovy obecny prezitek. U hubnuti jde predevsim o rovnici prijem / vydej. Vydej je vyssi nez prijem, hubnes. V obracenem pripade pribiras. |
dívej mám stím blbé zkušenosti cvičil jsem tak od 14cti do 18cti nabral jsem z 90 na 110 vcelku dobré hmoty, pak přišla přítelkyně a šlo vše do sraček.. proto se toho bojím, chci fitness postavu, ale asi máš pravdu 2* tejdne full body by mohlo stačit? samozřejmě že vysoká intenzita, další duvod proč nechci moc "korbit" je že už tak jsem dost popraskanej tak nechci svaly přetahovat do maximálek
Jinak dík za radu log pročtu až dojdu z noční a zkusím to trochu napravit musím to postupně vymakat, jsem rád že jsem se nahecoval, a snad to za dva měsíce (do narozek ) zvládnu do kostek, pak si stanovím nové cíle
Naposledy upravil garoli dne ne prosinec 04, 2011 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Čo chceš ty vysekávať, však si jak špáratko, daj rozumný tréning s vyšššou intenzitou, keď už o to ide a žiadne 20kové série - nezmysly a skôr to skvalitni a začni sa zlepšovať, na taký žeriav, akým si, tam máš rezervu do 20kg+. |
pořád si myslím spíš že mám rezervu v tuku, obecně se říkává že by jsi měl vážit tolik kolik měříš - 100, když se tím budu řídit pořád mám nadváhu :) stejně tak i moje bmi není až tak příznivé
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
Pripada mne, ze v tom vsem mas mirny zmatek, ale snaha je tu alespon videt. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: po prosinec 05, 2011 8:07 pm Předmět: |
|
|
Po 5.12. 2011
Tréning v posilce (po dlouhé době)
snažil sem se dát full body ale neměl jsem to připravené, tak jsem improvizoval
tlaky jednoruček na šikmé: 3*15
scot 3*15
kozy na kladkách ze spodu 3*15
tricák 3*15 na kladce
kladiva 3*15
ramena na stroji 3*15
tric na stroji (tlaky, jako bench uzkym) 3*15
spodní záda 3*15
záda na veslování 3*15
břicho na stroji 6*15
záda kladka 3*15
trapezy 3*15 s jednoručkama
šikmé sklapovačky hlavou dolů 3*30 na každou
15minut kolo na plno
trening cca 1:30:00
Dodatek: dal bych strečing ale běžel jsem domů abych stíhal rande, a přípravu sním spojenou, žrádlo atd... takže tak k strečingu dnes
Jídlo:
těstoviny s kečupem
protein po cvičení
filé s těstovinama
žemlovka (hřích)
dále mě čeká v práci:
kuřecí + těstoviny + špenát  (dvakrát, v práci nemám čas si něco dělat tak si beru hotovku)
shrnutí:
Na tréningu jsem myslel že zdechnu, jel jsem na plno co nejmenší přestávky a snažil jsem se jet cviky v nějakejch rádoby supersériich abych jel pořád, kolo na konec mě dost vyštavilo protože jsem doněj dal vše, rande uspěšné, takže den shledávám úspěšným.
P.S. váhy zatím nepíšu, jel jsem na plno a sou to slaboty + jsem si zapoměl deníček tak sem to psal do mobilu a nechtělo se mi to moc vypisovat, jinak jsem se snažil na každou partii kromě trapéz a ramen dát 2 cviky.
Naposledy upravil garoli dne út prosinec 06, 2011 5:15 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Ut 6.12. 2011
Váha: 101,5kg
Jídlo:
Těstoviny + kečup
Žemlovka (co zbylo)
3ks Vejde + kečup
Těstoviny + kuřecí + špenát (opět *2 dojídám v práci zbytek včerejší hromady co sem udělal)
Čínská polívka (bez oleje, jen s dochucovadlem)
Dnes se zmůžu asi jen na strečing, po včerejším fitku šílená bolest všeho.
Ani nemám čas moc na log, zejtra to napravím a snad se pěkně rozepíšu
Předpoklad na zejtra aspoň 1,5h aerobka (možná dám po noční bazén hodinku + odpoledne běh a rotoped)
|
|
| nahoru |
|
 |
garoli

|
Zaslal: st prosinec 07, 2011 4:26 pm Předmět: |
|
|
ST 7.12.2011
Váha: 100,5kg
Aerobka
Hodinka plavání po noční - vcelku úlet
30 minut rotoped (spokojenost)
Jídla:
Těstoviny + kečup (+ pár vanilkovejch rohlíčků, máma pekla a chtěla degustaci  )
Filé + těstoviny
Kuřecí + těstoviny (2*)
Čínská polívka
Postupně dopíšu zbytek, když člověk vstává ve 4 nestíhá moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|