|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
reegis

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 1:26 pm Předmět: Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy! |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 1:30 pm Předmět: Re: Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy! |
|
|
Mě se zdá že lidé jsou nadměrně kritičtí k Lidlu. Jejich výrobky svou kvalitou v nezávislých testech často převálcují výrobky z těch "lepších" obchodů. Tohle se může bohužel stát komukoliv.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 1:41 pm Předmět: Re: Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy! |
|
|
Co si o tom myslím?Ty vločky sem nikdy nejedl... jím EMCO a budu je jíst i nadále
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr. Muscle

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 1:55 pm Předmět: |
|
|
No já je mám doma. Zrovna v pátek jsem si je koupil a zatím mi nic nebylo a to jsem je jedl už 2x. A Lidl bych určitě neschazoval podle mě pro člověka který chce dodržovat výživu je nejlepší. Jogurty pilos výborná cena a chuť. Tvaroh za dobrou cenu. Skvělé kaizerky. Například takový albert příšerně předražený...
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 2:11 pm Předmět: |
|
|
To jsou ty jemný už nasekaný? Ty jsem začal jíst poslední dobou často, levná sváča do školy
Zabít, podpálit Lídl
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: |
Zabít, podpálit Lídl |
Evidentne v Lidlu moc nenakupujes, tak si nech tyhle reci. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 2:46 pm Předmět: |
|
|
Tech vlocek sem za posledni 3 mesice snedl tak 6 kilo a jeste ziju. Je sice pravda ze chut k jidlu sla vyrazne dolu ale to nebude vlockama ale znicenou psychikou za poslednich par tydnu.
Zbyl mi tu posledni sacek a poleti do kose. A celkem me to stve ty vlocky se chutove skoro vyrovnaly emcu jen staly polovicku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Simp´[L]e

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
Podle mě to bude jen nějaká šarže. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 3:08 pm Předmět: |
|
|
Nechutnaj mi, takže jsem v klídku _________________ Ryba plave, pták lítá a člověk běhá..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 3:12 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Podle mě to bude jen nějaká šarže. |
Presne tak, vadnou sarzi stahnou z prodeje a hotovo. Neni duvod je dale nekupovat, pokud nekomu chutnaji a je pravda, ze po EMCO vlockach jsou chutove nejlepsi, kdyz to srovnam s jinyma z ruznych marketu.
A i tak, mam jich tu myslim doma par baleni a rozhodne to nehodlam vyhazovat jen proto, ze tam je neceho, co tam byt nema, trochu vic. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:36 pm Předmět: |
|
|
Nehrotil bych to, jsou to jenom 3 krát překročený hodnoty, na Ostravsku mají překročený 400krát limity znečištění vzduchu a taky dýchají. Jsou to sice prodejny discontního typu, ale kolikrát tam koupíš věci poměr cena kvalita líp než v tescu či bille. Např. zelenina, ovoce - Kaufland, tvaroh, tunák - Lídl, tvaroh, cottage, vejce - Penny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 6:48 pm Předmět: Re: Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy! |
|
|
Nevím kde se bere mýtus o tom, že v Lidlu mají ty nejhorší věci, naopak bych řekl že ze všech diskontních řetězců má nejkvalitnější věci za nejlepší ceny. Pokud tedy někdo nebre vysloveně to nejlevnější co tam mají, ale i to mají kvalitnější než konkurence.
Např. minulý týden měli serii luxusních potravin za dobré ceny, např 10let staré original portské víno za 250,-, to jsem jinde levněji neviděl, nebo original italský pršut za 270kč/kg, taky levněji nekoupíte atd.
Jinak to že byl 3x překročen nějaký limit bych řekl že neznamená vůbec nic, ty limity na potraviny jsou tak nízko, že i 3x překročená hodnota bude pořád skoro nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 7:04 pm Předmět: Re: Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy! |
|
|
| Spazik napsal: |
Nevím kde se bere mýtus o tom, že v Lidlu mají ty nejhorší věci, naopak bych řekl že ze všech diskontních řetězců má nejkvalitnější věci za nejlepší ceny. Pokud tedy někdo nebre vysloveně to nejlevnější co tam mají, ale i to mají kvalitnější než konkurence.
Např. minulý týden měli serii luxusních potravin za dobré ceny, např 10let staré original portské víno za 250,-, to jsem jinde levněji neviděl, nebo original italský pršut za 270kč/kg, taky levněji nekoupíte atd.
Jinak to že byl 3x překročen nějaký limit bych řekl že neznamená vůbec nic, ty limity na potraviny jsou tak nízko, že i 3x překročená hodnota bude pořád skoro nic. |
Presne tak. Tohle totiz pisou jen lide, kteri v Lidlu nenakupuji a tenhle nazor si vytvorili na zaklade jedna pani povidala.... Ja mam Lidl par metru od baraku, uz rok a pul tam denne nakupuji a nemuzu si absolutne na nic stezovat. A kdyz srovnam chut, cenu a kvalitu ruznych vyrobku s jinymi obchodnimi retezci, tak lidl je u spousty veci mozna i u vetsiny o tridu vyse. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: ne prosinec 04, 2011 7:11 pm Předmět: Re: Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy! |
|
|
| Mablung napsal: |
Mě se zdá že lidé jsou nadměrně kritičtí k Lidlu. Jejich výrobky svou kvalitou v nezávislých testech často převálcují výrobky z těch "lepších" obchodů. Tohle se může bohužel stát komukoliv. |
Pesně tak. Kdysi kafe, nedávno kečup. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|