Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz se tu resi to nakupovani v lidlu tak taky prispeju.Osobne nenakupuji nikde jine nez tam,tedy pokud nekde jinde neni dobra akce na maso,ryby apod..Lidl mam proste nejradci,je to vcelku prostorny kram (clovek se tam nemacka jako treba v penny marketu)prehledne vse usporadane,oznacene,siroky sortiment zbozi od potravin az po nejake hadry,kutilske veci apod..a hlavne my prijde ze maji opravdu oproti jinym retezcum daleko casteji slevy a hlavne na to co clovek pravidelne kupuje a ne na to co nemuzou prodat.
neni to zadna reklama,ale obecne pro me je to nejlepsi kram.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně....šunka, marmelády, jogurty, tvarohy, cottage...Lidl je výbornej
Bombay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to o zvyku.
Já nakupuju v Kauflandu, Lidl mi nevyhovuje.
Kauf má větší výběr, ceny taky levné. V Lidlu jde vybrat, ale vadí mi tam menší výběr a nemožnost čerstvých sýrů a uzenin.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já preferuju penny a tesco jednak kvůli dostupnosti a to tesco kvůli velkému výběru
Mablung

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 9:13 pm    Předmět: Re: Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy! Odpovědět s citátem

Spazik napsal:

Např. minulý týden měli serii luxusních potravin za dobré ceny, např 10let staré original portské víno za 250,-, to jsem jinde levněji neviděl, nebo original italský pršut za 270kč/kg, taky levněji nekoupíte atd.

Proč jsem to nevěděl? :- ( Nakoupil bych do zásoby.
Když měli v Tescu tříleté (myslím že to je tří leté) portstké za 110 Kč, tak jsem si nakoupil zásobu na půl roku (zmizelo to za měsíc )
Bombay

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ovšem nezapomínat pánové na best obchod: Jednota, Jednota, všude samá dobrota

Lidl má každopádně pro mě jednu překvapivou výhodu. Občas tam jde sehnat kvalitní nonfood. Koupil jsem tam dalekohled za 499 kaček, který i na webu stojí okolo 1800kč. Úplně stejný výrobek
r@mbo

PříspěvekZaslal: ne prosinec 04, 2011 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v Lidlu nemaj olomócké tvarůžky
heymee

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze od kedy cvicim cca 3 rok moja strava je postavena na tychto vlockach.. kazdy den od 200 do 500g vlociek.. mama mi ich kupuje v kartonoch.. som uplne v soku.. neviem co dalej.. ci ich mam vyhodit alebo jest dalej.. myslel som ze su velice kvalitne ked su z nemecka.. cena tiez super.. co teraz??..
kid

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždyť tam máte šarže vypsané. Pokud máte jinou tak to klidně sežerte.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavně nechápu to zdejší nadávání na Lidl, tohle je chyba výrobce, nikoliv obchodního řetězce, co výrobek nabízí. Kdyby se tohle množství našlo v Emco vločkách, nadávali byste snad na Globus, Kaufland, Interspar atd. atd.?
nestiik

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 2:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle mě všude se najde něco, v každém marketu by se našlo nějaké zboží, které má něco zvýšené..

jinak k těm supermarketům: já osobně preferuji kaufland, do lidlu nechodíme vůbec, ani nevím proč a penny, tam jen sem tam když je sleva na mléko apod.
Draper

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heymee napsal:
takze od kedy cvicim cca 3 rok moja strava je postavena na tychto vlockach.. kazdy den od 200 do 500g vlociek.. mama mi ich kupuje v kartonoch.. som uplne v soku.. neviem co dalej.. ci ich mam vyhodit alebo jest dalej.. myslel som ze su velice kvalitne ked su z nemecka.. cena tiez super.. co teraz??..

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po prosinec 05, 2011 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heymee napsal:

žiletka a podřezat si šlachy
katushka

PříspěvekZaslal: st prosinec 28, 2011 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Hlavně nechápu to zdejší nadávání na Lidl, tohle je chyba výrobce, nikoliv obchodního řetězce, co výrobek nabízí. Kdyby se tohle množství našlo v Emco vločkách, nadávali byste snad na Globus, Kaufland, Interspar atd. atd.?

přesně tak.. prodejce přece nemůže za to, když dodají něco vadného..

co se týká nakupování, preferuji kaufík - super ceny, dříve jsme hodně nakupovali v Globusu, ale ten je už dost drahej asi jako "špár"..
v Lidlu jsou někdy dobré akcičky na mezinárodní kuchyně a co tam zajdu koupit, tak je 200g šunka, která má 95% masa (nebo 97%)..sice za pajdu, ale je to kvalita..
kwaker

PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2011 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taky mam rád Lidl. Ježíšek mě nadělil presovač z Lidlu a jsem spokojenej jako želva:-) kávička jako z kavárny:-)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pozor! Vločky z Lidlu obsahují jedy! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: