|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 2:28 pm Předmět: |
|
|
Ale zase bacha, když je to moc koncentrovaný. Kamarád si dával mutant mass/voda 50/50 a prej ho z toho pálila díra při trůnění :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jir.ka
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Ale zase bacha, když je to moc koncentrovaný. Kamarád si dával mutant mass/voda 50/50 a prej ho z toho pálila díra při trůnění :) |
jak rikam, cca 120g toho na 750 ml vody. navic tripple chocolate v zivote bych si to nekoupil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
smoke
|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 2:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so prosinec 03, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Scrin

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 4:47 pm Předmět: amix |
|
|
já jsem si koupil nedavno Amix whey protein 85 za 803 kč 1kg
amůžu říct naprostá spokojenost Rozpustnost jednou trepnu s šejkrem a je to komplet rozpuštěno a chut docela dobra :) muzu jen doporucit ! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 5:08 pm Předmět: Re: amix |
|
|
měli jste už někdo
Beef Monster Protein pwd od Amix u? Plánuju ho vyzkoušet přes zimu
Složení:
moc se ještě ve složeních nevyznám, ale tohle mi přijde jako fakt dost našlapanej protein...
|
|
| nahoru |
|
 |
Scrin

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 5:26 pm Předmět: |
|
|
co sem cetl recenze a nozory lidi co ho užívaly tak patří k tem lepším :) ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 5:32 pm Předmět: |
|
|
Já teď četl recenzi a pár lidí se domnívá, že je to spíš složený z kolagenu... zajímá mě třeba odpověď na tohle =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scrin

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 5:37 pm Předmět: |
|
|
jo tak v tomhle nemuzu radit xD ja jen cetl recenze ale o kolagenu tam nebyla ani zmínka tak nwm xD
|
|
| nahoru |
|
 |
crazytea
|
Zaslal: so prosinec 10, 2011 3:09 pm Předmět: protein |
|
|
Vcera sem si objednal od extrifitu 80tku a pak longa. Vzal sem oba boruvku..snad se mi nestane to co posledne..80tka plus hypermass ..obe cokolada..po tydnu se me z toho zacal zvedat kybl..hlavne ten hypermass..nechci coko videt aspon rok :)) _________________ sparta vole! :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Tak momentálne užívam dlhšiu dobu dva proteíny:
niekedy pred tréningom/ale hlavne po - FA Hydrolysed whey: na to, že to je hydro, tak príchuť čokoláda je perfektná ala kakao + rozpustný bez problémov, nepení, výborné zloženie a aminokyselinový profil - 10/10
inak bežne na noc a počas dňa: Muscle pharm combat: príjemná chuť cookies and cream, trolinku horšia rozpustnosť, čo však vyrieši o pár sekúnd dlhšie pošejkovanie, mierne pení, čo však je tiež len záležitosť pár chvíľ, pokiaľ pena opadne, výborne komplexné zloženie 8,5/10 _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 3:33 pm Předmět: |
|
|
Aminogram teda moc extra dobrý nemá, možná lehký nadprůměr u syrovátkových (jednosložkových) proteinů, ale stejně, nic moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 3:38 pm Předmět: |
|
|
| lookzoR napsal: | | Aminogram teda moc extra dobrý nemá, možná lehký nadprůměr u syrovátkových (jednosložkových) proteinů, ale stejně, nic moc. |
To pises predpokladam od FA, protoze Combat je viceslozkovy a z Americkejch, co tu jsou, podle me jeden z nejkvalitnejsich. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|