Kdy použít gainer?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kdy použít gainer?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Kdy použít gainer?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dejvid007

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 12:12 pm    Předmět: Kdy použít gainer? Odpovědět s citátem

Zdravím,
Kdy je podle vás nejlepší čas na nějaké sacharidy\gainer\?Mám ho jíst jen po treninku nebo i někdy dopoledne třeba?Jsem dost hubený a chci nabrat.Jídelníček jsem si už sestavil,jenomže ted mám bohužel zlomenou ruku a sádru mi sundají za 3 týdny.Ale chci si to už nějak připravit....

díky moc!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Například zde https://forum.ronnie.cz/davkovani-gaineru-t28866.html,
nebo v článcích
Pavelito

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdy chceš ....
kujin

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gainer je naprosto zbytečná věc, kup radši protein
papaya

PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2011 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A na to jsi přišel kde??? Když neberu v úvahu to, že platíš v podstatě za cukr, tak nevidím důvod v tom to nějak shazovat..
m1ro

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 12:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V podstate kdykoliv. Ale vyborne se hodi napriklad tesne po cviceni, popripade treba i hned rano. Jestli chces nabrat, muzes treba nahradit i jedno z jidel, treba nejakou tu svacinu, kdy to bezne moc nestihas. A ze je to zbytecna vec, to vubec neber v uvahu, gainer ma v jedne davce tolik bilkovin co protein
kubaz

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz gainer tak jedine od reflexu, pouzivaji ovesne sacharidy, ne fruktozu/glukopur nebo maltu.. napr ten instant mass native , ten tam ma jeste ten native protein, o puvodu proteinu v levnejsich gainerech bych se taky docela bal, jestli to tu kravu vubec nekdy videlo, aspon z vlaku
Draper

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na uzivani gaineru behem dne mezi jidly nebo jako nahradu jidla urcite nejaky co pise Kubaz. Prave treba od Reflexu https://obchod.ronnie.cz/s-4056-instant-mass-native.html a nebo pak od Smartlabsu Oat snack
papaya

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 10:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Na uzivani gaineru behem dne mezi jidly nebo jako nahradu jidla urcite nejaky co pise Kubaz. Prave treba od Reflexu https://obchod.ronnie.cz/s-4056-instant-mass-native.html a nebo pak od Smartlabsu Oat snack

Právě ten momentálně beru . Perfektní kvalita, rozpustnost i chuť na úrovni. Ale jde především o tu kvalitu - jak psal i Kubaz - obsahují celozrnné sacharidy z ovse a ječmene, takže komplexní sacharidy. Když si dám jednu dávku, tak tam mám nějakých 55g komplexních sacharidů + 35g bílkovin, což si myslím, že je jako náhrada nějaké svačiny mnohem lepší, než houska s máslem a salámem . Osobně můžu konstatovat, že jsem se s kvalitnějším gainerem ještě nesetkal

Rychle na stránku:

Přejdi na: