Oboje jsou hlouposti, jednak nezažil éru ani jednoho z nich ( Coleman, Cutler) a nejde jen o to, že nikdy nebyl ve formě, do tý by se mohl dostat ale kvalita a propracovanost jeho svalů nebyla na bůhví jaké úrovni.
Maximální rádoby porovnání lze s Yatesem, jehož éru zažil a dokonce stál vedle něho. Nepochybně byl větší ale jak vidno Yates porážel i větší soupeře....
Bublina kolem Richardse je až příliš nafouklá a je to dáno právě tím "kdyby" Nikdy nedosáhl skutečné závodní formy a veškerý jeho fiktivní korunovace jsou na bázi spekulací
Můj názor je takový, že ikdyby soutěžil nikdy by nebyl šampionem - můj názor
Vždy by byl ozdobou soutěže a vždy by divákům vyrazil dech, jako svého času Ruhl...
Jak pises,je to jen spekulovani. Me se libi,ale kdo by koho porazil si netrouchnu rict.
tim si doufam nechtel rict, ze Ruhl nidky nemel formu...
chtěl jsem tim říct, že Ruhl byl největší za poslední roky, když koukneš třeba na fotky z Olympie 2000, kde stojí v základu vedle Sonbatyho, který byl na konci milénia ztělesněním monstra, tak vedle něho vypadá jako děcko
jo tak nasserova postava me nikdy neslovovala, takovej divnej zakrslej ... Jinak kdyz uz sme u toho Ruhla, tak tohle povazuju za nejlepsi formu co sem kdy videl, proste neskutecnej objem jak s komixu a pripravenost taky perfektni, srovnal bych to klidne s top formou Colemana... Proste kdyz se na to clovek diva, tak si jen rika - ty vole to neni mozny :)
Tak to strikně nesouhlasim, protože to video je z roku 2002 z Night Of Champions, jo Ruhl vyhrál ale forma nebyla taková, jak na vysharpovanym videu, mám spoustu fotek, Markus měl daleko lepší formy, třeba zrona 2 a 3 roky před tím, jenomže neměl jméno
Prečo sa o jeho tréningoch nedajú nájsť žiadne informácie? Mňa by dosť zaujímalo ako trénoval. A to isté platí aj o Barbarian brothers. Tiež o nich nedokážem skoro nič nájsť.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru